Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość radosna234

prosze wejdziena mego bloga i ocencie obiektywnie, czy umiem pisac?

Polecane posty

Gość Justynaaaa
Radosna, a może zechciałabyś umieścić w swoim opowiadaniu postać Justynki?:P Chociaż żadna ze mnie Justyna, ale byłoby miło.:D

Gość radosna234
własnie z imionami mam problemu, musze dawac dziwaczne, zeby sie niektorzy co mnie znaja niepodomyslali o kogo chodzi..

Gość radosna234
Justyna byla w Granicy Nałkowskiej o ile pamietam..swietna postac:)

Gość radosna234
ale zadnej znajomej Justyny nie mam.wiec moze wcisne jakas Justyne,chcesz byc dobra czy zła postacia?

Gość Justynaaaa
Hi hi, będzie mi niezmiernie miło.🌻 Oczywiście że dobrą - zgodnie z prawdą.;););) Ale Urszuli słuchać mam nadzieję nie będę musiała?:D

Gość radosna234
w takim razie skoro Justyna juz jest obstawiona na dobra postac..to srugiej tej złej..dam Imie;) hellishbloodystorm, bedzie ciezkie to przeczytania..ale czego sie nie robi dla znajomych z cafe, ktore czytaja moje wypociny z szuflady

Gość radosna234
hehehe

Gość Justynaaaa
Hi hi.:D

Gość Justynaaaa
Wszyscy już pozasypiali. Zostały tylko niedobitki. Wiesz, że jesteś niedobitkiem?:P

Gość radosna234
wiem, ale ide spac, bo maz krzyczy z łozka.:)

Gość Justynaaaa
Zaraz pójdziesz. Odpowiedz mi jeszcze na pytanie, czy Twój mąż jest postacią Twojej opowieści, a jeżeli tak, to jaką. Mam nadzieję, że będziesz dzieliła się z nami ciągiem dalszym pisanej przez Ciebie historii.:D

Gość Justynaaaa
Chyba że przez sen.:P

Gość Justynaaaa
Hellishbloodystorm, może zechciałabyś się przyłączyć do nocnego piwkowania? Czy Morfeusz wzywa?

Gość Justynaaaa
To Ty wiesz, jak na imię ma ten, który obok Ciebie przesiaduje.:) A kto obok Ciebie przesiaduje? Konkrety proszę.:D

Gość Justynaaaa
Ho hi, gdybym miała swojego Morfeusza, nie siedziałabym na Kafe w tej chwili. A tak nie dane mi jeszcze zerwać z kafeteryjnym nałogiem.:(

justynaaa - fakt, na kafe czas leeeeeci, tak mniej wiecej z predkoscia swiatla :) a co do morfeusza - he, he, na razie oboje mamy co robic :D podrzuccie tu piwka, bo goraca, a u mnie brak :(

Gość Justynaaaa
Ale, Hellishbloodystorm, nie odpowiedziałaś mi na pytanie, czy zdarza Ci się popełnić jakieś opowiadanie (lub inną pisankę).:)

Gość Justynaaaa
Jeżli chodzi o piwka, to muszę Cię rozczarować. Otworzyłam przed chwilą ostatnie.:o

justynaaa - coz, kiedys popelnialam durne maloletnie, wiersycki tez, teraz pisemnie nie popelniam opowiadan, choc koncepcje \"dluzszej wypowiedzi pisemnej\" to mam niejedna ;) ja w ogole lubie tworzyc, chocby muzyke ale coz, wszystko w swoim czasie :):):) a jak tam u ciebie? jakas zbrodnia pisemna na koncie?

Gość Justynaaaa
Ja spokojnie umywam ręce.:) Pisać może i bym mogła, aczkolwiek nie potrafię (do czego przyczyniła się moja wieloletnia abstynencja czytelnicza), do tego jeszcze dochodzi i brak chęci, i brak pomysłu. Pisałam kiedyś, a owszem, teksty piosenek dla mojej kapeli.:) Ech, przeszłość. Miło się wspomina.:D Ale to tylko wspomnienia.

Gość Justynaaaa
Oczywiście pisać będę, bo tego ode mnie chcą, ale moi czytelnicy raczej będą mnie z tej racji przeklinać niż wychwalać.:) Tymczasem czekam niecierpliwie na urządzenie, które służyłoby do zapisu myśli. Tak, bez tego ani rusz.:D

Gość Justynaaaa
Jak to jaki profil? :P Rock/metal, ma się rozumieć.:D A Ty na czym grywasz? Bo ja na gitarze i klawiszach pogrywałam. Na perkusji siadać mi już nie pozwalali.:o

Gość Justynaaaa
Kapeli już nie ma. A było kilka. Zazwyczaj występowałam na wokalu, rzadziej jako gitara prowadząca, a najrzadziej w połączeniu (wiadomo - podzielność uwagi trzeba mieć). Teksty pisałam oczywiście optymistyczne;) - jak mogłoby być inaczej, skoro trzeba było zadowolić gotyckich fanów.:P

justynaaa - juz cie lubie :D:D:D ja - klawisze, gitara poszla w ruch ostatnio i marzy mi sie wokal, ale poki co wszystko od dawna w miejscu stoi optymistyczne teksty, to chyba nie dla mnie ;)

Gość Justynaaaa
Optymistyczne - nie. Ale optymistyczne;)? Wokal można wyćwiczyć, wiadomo. A i tak każdemu co innego się podoba, także jakichś standardów w tej kwestii nie ma. No, jeden jest - trzeba mieć słuch.:D