Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oj jak niemoralnie

MAM OCHOTE NA PRZYJACIELA MĘŻA ...

Polecane posty

Oj jak niemoralnie A jak Twój mąż, domyśla się czegoś? Mój żyje w błogiej nieświadomości. I troche mi z tym źle, że tak emocjonalnie i uczuciowo przyprawiam mu rogi.:)

Gość Oj jak niemoralnie
On wie,że tamten mi się podoba z charakteru i w ogóle. Na początku byl bardzo zazdrosny. Potem zobaczyl,że i tak nic z tego nie będzie (jest za pewny mnie) i nawet nie reaguje. Tamtego też jest pewny no bo przecież przyjaciel od lat. Poza tym tamten umie wszystko jakoś "załatwić" np siedzi sam na sam ze mną a mężowi potem na osobności wmawia,że bylam wkurzona czy coś i chcial ratować sytuacje, pocieszyć mnie, ratować nasze malżeństwo :)

Niezły spryciarz z niego. Mój mąż jest tak zazdrosny, że gdyby dowiedział się, że bawiłam się z gościem 2 imprezy, to by zlinczował. Ale z drugiej strony jest tez naiwny( tez bardzo pewny mnie), bo na disco puścił mnie dwa razy w towarzystwie koleżanek. Zawsze co prawda był jakis powód- urodziny, zdane egzaminy, ale czy jest aż takl łatwowierny?

Gość Oj jak niemoralnie
Są za pewni ... Nawet im pewnie do głowy nie przyjdzie o czym myślimy :)

Ja mam takie myśli, że sama się ich boję. Ale niestety mój obiekt zdezerterował.:( Stwierdził, że nie będzie pakował się tam ,gdzie jest rodzina, dziecko. A doskonale o tym wiedział również wtedy , gdy mnie namiętnie całował, prosił o nr fona, proponował spotkania. Nie wim , o co mu chodzi. Milcze i cierpię. Duzo za duzo przed nim odkryłam, jesli chodzi o moje odczucia.:(

Gość Oj jak niemoralnie
Facet zawsze ucieka jak jest za pewny... wsiora wno czy to mąż czy kochanek. Oni lubią zdobywać. Rzeczywiście niepotrzebnie od razu się ujawnilaś z uczuciami. Trzeba bylo zwodzić skoro Ci zależalo. Teraz zostaje zapomnieć :( Może tak będzie lepiej ?

Przepraszam że bezpośrednio tak - czy wy pogłupiałyście?????? Źle ci z mężem - rozstań się. Nie chcesz się rozstawać - powalcz o związek, o męża a nie o obcego faceta.A potem zdrada, rozczarowanie płacz i błagania żeby mąż rogacz wybaczył. Z kochankiem lipa, z mężem już się nie da i co? Po cholere wam te problemy?

Oj jak niemoralnie Ja myślę, że on chyba się mna pobawiła.:( Nie mogę przeżyć, że byłam taka kretynka i tak to wszystko rozegrałam. Ale zrozum, cos dziwnego się mną zadziało. Chciałam ROMANSU.Wszystkie gwiazdy na niebie wskazywałay, że on tez . A tu taka kicha. Przestałam być dal niego owocem zakazanym i stracił zainteresowanie. Nie mogę się z tym pogodzić. Teraz mam długi urlop i zadręczam sie myslami. Mam nadzieję, że gdy wrócę do pracy , łatwiej mi będzie o tym zapomnieć.

Sygryda Wiem, zwariowałam Po raz pierwszy w zyciu coś mnie tak porąbało. Wiem, ze to źle ale nie umiem sobie tego wybić z głowy. To , co piszesz jest bardzo madre. Pewnie taki byłby scenariusz. A od męża nie chcę odchodzić. Nie jest mi z nim źle. Chce w życiu trochę adrenaliny, nowych ust, nowego dotyku, ale tylko na chwilę. Boże, co ja piszę:o

Słuchawka------> nie da się:o Albo albo i dobrze o tym wiesz. Ja rozumiem o czym piszesz, rozumiem tę potrzebę nowości, ekscytacji, adrenaliny. Potrzebę potwierdzenia własnej wartości tak naprawdę. Ale romansem jej nie potwierdzisz, nie przekonasz sama siebie bo to musi być w Tobie a nie wychodzić od faceta obok. I żeby było jasne - ja nie oceniam etyczności romasnu pozamałżeńskiego - ja tylko uważam że on nic nie rozwiązuje.

Tak, mam niskie poczucie własnej wartości. A fakt, ze obiekt mnie odrzucił, utwierdza mnie w tym przekonaniu. Nieważne, że mąz mnie komplementuje a inni faceci często zwracaja na mnie uwagę. :(

Sygryda Może i masz rację ale ja nie moge przeboleć, że mnie odrzucił. A tak super mi się przegladałao w jego oczach. I te pocałunki:o Niska samoocena to pozostałaość z czasów młodości i kwestia wychowania. Teraz mimo tego że podobno jestem atrakcyjna, jakos brakuje mi pewności siebie. Mąz mnie bardzo często i namietnie komplementuje. Ale to juz mi nie wystarcza:(