Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukurukuku

ZDESPEROWANA!Jak zrzucic z miesiąc 6-8kg???POMOCY!!!

Polecane posty

Gość kukurukuku

Mam 164 cm, i waże 66kg...jak ja mam to zrzucic?w ogole nie wiem jak sie za to zabrac :( :( :(

Gość vikke
ja tez juz nie wiem co ze soba zrobic :( tez chcialabym 8kg. (powiedzmy w 2 m-ce) wiem, ze jest to realne ale ... juz jestem zmaczona, znudzona tym odchudzaniem :( od 2 miesiecy mam ta sama wage i nie wiem jak ruszyc z miejsca :(

Gość kukurukuku
ja nie wiem...czy cwieczenia czy co? nie moge sie opedzic od smazonego jedzenia itd. nawet nie o slodycze chodzi...a tylek i brzuch rosnie....

Gość vikke
a wiesz ze ja tez za slodyczmi nie przepadam :/ uwielbiam miesa pieczone, kanapki w roznej postaci i % przerabialm juz diete 1000kcal, zp, south beach (na kadej byl jakis efekt) a teraz juz nie mam sily i pomyslu co dalej :(

Gość kukurukuku
a ile obecnie wazysz?mozesz i polecic jakas diete albo co?

Gość Sukub
Na kopenhaskiej można tyle zrzucić w 13 dni, mi ubyło prawie 8 kg, sposób dobry, kiedy potrzebny jest szybki efekt np. przed ważną uroczystością. Minusem jest to, że ciężko ją przejść bez podjadania i płaczu, przynajmniej u mnie z samopoczuciem nie było najlepiej, poza tym musiałam sobie zrobić wolne od szkoły, bo z głodu zero koncentracji :( Mimo to serdecznie polecam, da się wytrzymać, a rezultaty widać z każdym dniem :) Obiecałam sobie, że już nigdy nie będę się tak więcej męczyć, bo w tamtym roku zaczęłam drugi raz, ale piątego dnia wymiękłam, jednak podejrzewam, że przed czymś naprawdę ważnym jeszcze do niej wrócę.