Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MALEŃKA KICIA16

pomocy!!!!!!!

Polecane posty

Gość MALEŃKA KICIA16

mam pytanie. czy mozna ustalić ojcostwo na podstawie godziny stosunku, to znaczy czy wiadomo kiedy kobieta jest najbardziej plodna w ciągu doby. Odbylam trzy stosunki na dyskotece ( tylko na mnie nie najerzdżajcie, ani nie nazywajcie puszczalska bo taka nie jestem) Pierwszy ok 21, drugi o 24 a potem coś kolo 3 wnocy. Czy wiadomo, ktory mókł być tym zapładniającym? Nie moge powiedzieć wszystkim czem chłopakom, że jestem w ciąży, bo oni się znają i mogliby sie dogadac i dowiedziec jeden o drugim. Chcialam jeszcze zapytac gdzie mozna usunąć ciąże i ile to kosztuje. prosze o pomoc a nie krytyke

Gość źle trafiłaś kochana
i raczej nikt cię nie nazwie puszczalską tylko prowokatorką :) a propos usuwania ciąży to chyba też niewłaściwy topik

kiedyś pisałam o 2 gr. dziewczyn - tych, które ida do łóżka z miłości i tych które dają byle komu i byle gdzie. Ty należysz do tych drugich...szkoda słów poprostu......współczuję Twojemu dziecku...

Gość 18stka
Ty jestes normalna?? Sorki ze tak pisze ale bez przesady puszczalska to ty napewno jesteś......o boshe kazdemy przystojnemu dasz!?!?! Jak tak mozna!! I pozniej sie dziwić ze mam znajome 16stki w ciązy!!!! O rany!! Ok teraz druga sprawa dziecko nie jest niczemu winne zeby nie mogło żyć!! Chcesz być do końca zycia morderca i żyć w piekle!!!!!????!!!!! Naważyłaś sobie sama piwa to je teraz WYPIJ!!!! Chociaż tyle możesz zrobić zeby być w jakimś stopniu jeszcze człowiekiem po urodzeniu dziecka dowiesz sie kto jest ojcem i zrobisz test na ojcostwo i nie masz wybory raczej powiedz całej trojce albo dokońca życia zachowaj to dla siebie!!!!!! Nie zabij tego dziecka bo to malutko skarb lepiej już bedzie jak go oddasz do adopcji.... Chyba ze jestes normalna osoba.(z czego po sexie to nie wynika) to postaw sie na wysokości zadania urodz powiech chłopakom z ktorymi spałaś noi po urodzeniu wyjdź za ojca za mąż i wychowaj dziecko!!!!!!!!!!!!!

Gość eeeeeeee
18-tłja bym sie z nia nie ożeniła,daj spokój musiałby byc głupi zeby ją chciec jak dawała dupy wszystkim,moze byc ojcem ale żenic bym sie z nią nie żeniła nawet za milion dolarów.

Gość 18stka
No masz racje ale wiesz mnie chodziło o dobro tego dzieciątka żeby miało mamusie i tatusia bo co jak co ale to dla dzieci bardzo ważne. Ale masz racje bo ja tez z taka dupodajką bym sie nie ożeniła:):) Normalnie szok heh.......

dziewczyny, dajcie spokój, szkoda klawiaturę niszczyć na taką, ona i tak niczego nie zrozumie skoro nie może poj ąć, że nosi pod sercem skarb jakim jest Dzidziuś...

Gość eeeeeeee
Normalnie szlag mnie trafia,człowiek tu z mężem się stara o dzidzię,kolejną zresztą i nie moze się doczekac na te dwie kreseczki a taka będzie dawała wszystkim i jeszcze potem chce usunąc,usuń sobie od razu jajniki i macicę.

Gość eeeeeeee
jeszcze sobie napisze MALEŃKA KICIA

Gość dekada
ludzie przeciez to prowokacja, nie ma sensu odpowiadac na takie pytania

Gość Agata19-
O Boze! Co za bezmyslność, szkoda słów! Jak tak mozna! Dziecko nie jest niczzemu winne wiec dlaczego chcesz je usunąć? To jest nowe życie!!! TRZEBA BYŁO TEGO NIE ROBIC!!!

Gość Agata19-
Lepiej urodzić i dać to dziecko na wychowanie innej PORZĄDNEJ rodzinie, bo nietorzy nie mogą mieć dzieci a bardzo chcieliby je miec. TO JEST TAKIE PRZYKRE!!!

Gość MALEŃKA KICIA16
Wiecie co? nie znacie mnie a oceniacie. Ja prosiłam o pomoc a nie o krytyke i objeżdżanie mnie. i nie mam 16 lat, tylko ponad 17.to jest różnica. Więc jeśli możecie mi pomuc to napiszcie a jak nie to sie nie odzywajcie. nie moge urodzic tego dziecka bo gdybym chodzila z brzuchem to by od razu sie wszyscy dowiedzieli ze jestem w ciaży. musz szybko je usunac wiec prosze o jakies adresy albo namiary konkretne. slyszalam cos o pigulkach na usuniecie. a chce sie dowiedziec ktory to chlopak bo ja nie mam pieniedzy na usuniecie.

Gość 12345678900000000000000
tobie to nie tylko przyda sięusuniecie ciazy ale i wszystkiego co do tego potrzebne:O jestes tanią, co tam tanią , najgorsza z mozliwych kurewek , ktore byle z kim i byle gdzie się puszczają . Wsadziłabym Cie do pudla z napalencami i niech by cie wygrzmocili po wsze czasy Moze wtedy by ci rozumu i z tym dodano brzydze się takimi jak ty ....

Gość eeeeeeee
WIESZ CO DURNA JESTES JAK MAŁO KTO,MASZ W GŁOWIE NASRANE I TO POŻADNIE,GÓWNIARA Z CIEBIE I TYLE,GDZIE MIAŁAŚ GŁOWĘ JAK DUPY DAWAŁAS

Gość Balinka
Dziewczyno ty nienormalna jesteś, zastanów się co ty wogóle wyprawiasz

mnie się coś wydaje, że to głupia prowokacja. No bo jak można pytać, czy da się ustalić ojcostwo na podstawie godziny współżycia. No przecież największa tępota nie zadałaby tak durnego pytania jeszcze na takim forum, gdzie przebywają i rozmawiają mamusie, albo kobiety, które pragną Dzidziusia i się o nie starają. A jeżeli to jednak nie prowokacja, to tej dziewczynie nic nie da, jak napiszemy jej , żeby nie usuwała tej Dziecinki... i tak zrobi to choćby miała nażreć się jakichś tabletek. I będzie mordercą do końca życia...brzydzę się takimi i choć każdemu należy się szacunek, to jej jakoś szanować w żaden sposób nie mogę...

Gość eeeeeeee
Gonia to małolata,gówniara ostatnia,nawet nie wiesz jakie dziewczyny są tępe,jak widze taką 16 czy 17-tkę w spódnicy że jej dupsko wyłazi i płachtę zakrywającą tylko cycki to bym chwyciła za szkuty i do domu bo to potem łazi po dyskotekach i dupsko w ruch idzie i uważają sie że są wyluzowane i spoko,koszmar normalnie.

To, że chodzą z dupskiem na wierzchu to nic, to że się puszczają to też pół biedy - ich sprawa i sprawa ich rodziców - no bo jak można dziecko w tym wieku puścić samemu na dyskotekę w takim \"stroju\".Ale na Boga, nie mogę się pogodzić,że one mają dzieci i tych dzieciaczków albo się pozbywają, albo oddają na wychowanie dziadkom, daj Boże żeby autorka topiku si ę zmieniła i była dobrą matką, chociaż bardzo wątpie....

Gość e tammmmmm
To na pewno prowokacja, nie sądzę, zeby taka osoba byłą w stanie samodzielnie odpalić kompa i cokolwiek napisać na forum.

Gość tttttiiiiii
a skad jestes? bo znam dobrego psychiatre i nauczyciela ortografii rowniez "czem"eh