Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słitka__

Dla nudzącyc się..pogaduchy o wszystkim i o niczym

Polecane posty

chyba z niej spadne... musze uwazac dobrze chociaz ze pogoda sie ladniejsza zrobila chyba zaraz na jakis spacer sie wybiore

Gość slitka__
WITAM BARDZOOOO GORĄCO WAS:***** (chociaz zzzimno:/:/ :o) Ja wlasnie przyszlam ze szkoly..tak nudno bylo...musialam z tych nudow rozkrecic atmosferkę :P---> z tego wszystkiego aż mnie psorka przesadzila :D:P:P:P ;];];] ale mam już dosyć tej szkoly.. nawet nie ma kogow poderwać,bo to nieduża szkola ;/ PS rycheza lotaryńska-->dzieki za gratulacje:):* a co u Was?

herbata? jestem uzależniona więc już lecę!:) w taką pogodę to jedynie kubek wrzącej herbaty i książka ( ewentualnie dobre towarzystwo;) ). A jabłecznikiem tez nie pogardze (uwielbiam jeść:D).

uwaga uwaga!!! widzę lekką poprawę pogody:classic_cool: wprawdzie do południa padało, ale teraz już nie:D żeby tak w sobote nie padało to byłoby super, wybieram się na impreze plenerową, a w deszczu ochoty nie mam siedzieć... a wy co tak milczycie? złudzenie- może dziś też wspólna herbatka?;) pozdro🖐️

a u mnie wczoraj były koleżanki z liceum :) na moim słynnym jabłeczniku :D fajnie było, dawne czasy sie przypomniały ehh :) rycheza? tylko powiedz o której ta herbatka ;) dziewczynalat20 gdzieś nam zginęła 😭

Gość Divian
a ja nie dość, że za miesiąc studia, których się boję to okazało się, że idę do szpitala.... boże, trzymajcie kciuki...tak się boję, że wymiotuję ze stresu. trzymajcie się... :*:*

Gość maltea
fajny topik. Tez mi sie nudzi i nawet spać mi się nie chce, a wy pewnie już spicie

witam Was!...! wkońcu weszlam na kefe;] w ogole czasu nie mam ;/ codziennie to samo-->szkola..trening..szkolaa,trening i tak w kółko;] a co u Was?:)

Słitka, a co trenujesz?? a ja jestem cała happy, bo moje Kochanie wreszcie wróciło do Polski [buja w obłokach] :D:D a tak ogólnie dni mi lecą na obcowaniu z książkami w pracy... pozdrawiam gorąco🌻

Gość *C FW
i topic nam umarł.....

Gość Słodka Juleczka
Hejka wszystkim... A co sądzicie o kolczyku w języku??? Mam zamiar sobie zrobić, ale podobno później się sepleni. To prawda??

no w sumie kumpela ma i na początku sepleniła ;) mnie się osobiście nie podoba ;] ej no właśnie dziewczyny gdzie jesteście? :( ja przez jakiś czas nie miałam netu :/

ja jestem, zestresowana i znerwicowana, ale jestem:] do kńca tygodnia w pracy a potem na nude juz chyba nie bede mogla narzekac:( kolczyk w języku? cóz, jesli ci sie cos takiego podoba, mi nie bardzo... no i to seplenienie... chociaz z czasem pewnie mozna sie przyzwyczaić? tak mysle... a reszta dziołch gdzie? meldowac co tam u was? Ja zaglądam w miarę regularnie... tylko juz was uprzedzam, od piątku mnie nie będzie, bo się przeprowadzam a netu jeszcze nie mam w nowym mieszkaniu... pozdrówka🖐️

jestem jestem.. obudzilam się z ziomowego snuu;/ u mnie nuda i rutyna mnie dobijaa szkola bleee a u Was co nowego?