Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słitka__

Dla nudzącyc się..pogaduchy o wszystkim i o niczym

Polecane posty

Gość Divian
ojejej.... Trudna sytuacja... Tęsknota to jest cholerna zaraza :/ Współczuję.. Cóż powiedzieć?

Gość Divian
Rycheza - wow, no to mnie zabiłaś teraz ;)

ja tez dolacze do was kobietki..... mam dzisiaj okropny dzien....:/ nudzi mi sie niemilosiernie :/

Gość Divian
witaj :) ach, ta nudaaaa

jejciu... dziewczyny :D nawet nie wiecie jak mi humor poprawilyscie :D ja myslalam, ze tylko ja jestem taka sobie jednostka calkowicie aspoleczna, dziewica orleanska :O a tu widze wiecej nas jest ;)

Gość Divian
nooo, jak się rodzinnie zrobiło!

Gość Divian
hahahahaah, a co Wy dziewictwo uważacie za dziwactwo? (nie połamcie sobie języków;) )

Gość Divian
słitka__ zjednoczyłaś tajne siły kobiece ;) brawa dla Ciebie ;)

:D ___________________ to ja mykam na ten rower:P mam nadzieje,że ten topic bedzie istnial :) a nie bedzie jednodniowy ;> :D buski! bede pozniej jak nie zabladze na pobliskich wsiach :P:P ;**dla Was!

ej wlasnie podstarzale dobrze powiedziane. ja dopiero 20 skoncze, a czuje sie juz na 30 conajmniej ;O i mam wrazenie jakby nic dobrego w zyciu mialo mnie juz nie spotkac :O wiem, mialam nie narzekac ;)

Gość Divian
podstarzałe? no proszę Cię, nie przesadzaj. jeszcze Ci będzie przyszły chłopak za to dziewictwo dziękował. ja wychodze z takiego właśnie założenia. :):):):)

no dobra słitka, Ty zjednoczyłaś ale Królową jestem ja :D mozesz byc moja prawa reka ;) uwazaj na zboczencow wyskakujacych z lasu, ostroznie mi tam... czytaj... nie rob im krzywdy :D

no dobra słitka, Ty zjednoczyłaś ale Królową jestem ja :D mozesz byc moja prawa reka ;) uwazaj na zboczencow wyskakujacych z lasu, ostroznie mi tam... czytaj... nie rob im krzywdy :D

Gość Divian
nic dobrego? wlasnie między 20 a 30 ludzi spotykają najlepsze rzeczy, najdojrzalsze uczucia, najtrwalsze przyjaźnie, bla bla bla... a poza tym, zamiast siedzieć w domu i narzekać na los lepiej nabrać dystansu do życia

Gość Divian
a ja moge być lewą? :P

Gość Divian
acha, no to udanego kołowania po wioskach :) do pogadania :*

Gość Divian
Złudzenie..., masz racje, przyszłości nie ma. Cieszmy się przede wszystkim teraźniejszością :) Przeraża mnie Twój pesymizm.....(?)

Gość Divian
eeeeeee, cieniaski :D Ja mam 21 :P

Gość Divian
widzę, że się towarzystwo wykrusza 👋

Gość Divian
ja jestem...ale chyba się zmyję :( bo już się cisza zrobiła jak na rowerze?? ile kilometrów zrobiłas ?:)

a milusiO było :) najpierw jak rozpedzilam sie z górki to myslalam,że nie wyhamuje ;] póżniej bym zaś psa rozjechała.. a zrobiłam z 5km :P a Ty co ciekwego porabialaś?(:

wspólne nudzenie jest fajneeeeeeeee :D hmmm co planujecie na dalsza czesc wakacji robic?. Jakieś plany?

ja do pracy musze chodzić, więc nic ciekawego nie planuję, chyba że siedzenie na kafeterii można uważać za zaplanowane wakacje;) fajnie b było gdzieś wyjechać, ale nie mam gdzie ani z kim ani za co:o wy gdzieś jedziecie/byłyście już?