Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słitka__

Dla nudzącyc się..pogaduchy o wszystkim i o niczym

Polecane posty

Gość piercing
Co sadzicie o kolczyku W Brodzie/Wardze po srodku??

Gość Divian
a ja się tez nudzę. patrzę na moją rybkę ;) idź na ta dyskotekę. a co Ci szkodzi? :) popatrzysz sobie na ludzi a nie na monitor ;)

bardziej mi sie podoba kolczyk w nosie:P ale to kazdy ma inny gust;] _____________________________ a jest cos fajnego w tv?.. dlaczego wszyscy coś robią..,zakochują sie..a ja nic..tylko zapuszczam korzenie w domu..:(kazdy zapomina o mnie..eH-norma..

Gość Divian
hm......no może i masz rację :D przypomniał mi się nawet taki kawał mały Yeti mówi do taty: -tato, tato, gdzie są ludzie? -ludzi już nie ma, jedz dżem.. ;)

Gość Divian
Królowa? jak miło :) wprowadź zatem jakieś nowe zasady do społeczności ;)

A ja do pracy :o Ale co luuzik nie jak się pracuję na dyskotece :classic_cool: Kasa w kieszeni, pobawić się i wypić można. Żyć nie umierać :classic_cool:

Gość Divian
a nie przejadł Ci się ten ciągły hałas, krzyk i nawaleni ludzie przewijający się przez klub?

Znaczy się wiesz. Sama lubię takie \"masowe imprezy\". Za głośno? Dla mnie w sam raz. Sama słucham takiej muzyki i szczerze mówiąc nie da się jej słuchać cicho. Beszczeszczenie hehe. Czasem tylko ktoś np. kopnie albo łokciem pchnie ale wtedy oddaje temu komuś. A jak zasapie to od tego jest ochrona:D

Gość Divian
haha, twarda jesteś :D ja to zawsze widzę uganiające się kelnerki miedzy stolikami - ze spuszczonymi głowami.. i nie widac po nich ani entuzjazmu ani efektu picia dużo % ;) Takie przytłoczone sie wydają.. o gwen - lubie :]

Gość Divian
widze, ze świat opanowała dziewicomania! Ważne, żeby nie wpadać w panikę z tego powodu ;)

Tak. Klub techno. A ja uważam moją pracę za przyjemność. Mnie się podoba. A jak dostaję wypłate to nie czuję że ją zarobiłam. :D

jejuuuuuuuuu co tu robic??!!(beczy) plecory bola juz od tego siedzenia przed kompem;/ podpowiedzcie cos? co mozna robic na wsi?;]

Gość Divian
na wsi? o boże, dałabym pół ręki i całe królestwo za posiedzenie teraz na trawie, pod drzewkiem, wciąganie nosem zapachu lasu po deszczu i słuchanie ptaszków. Sorry, włącza mi sie sentymentalizm heh

a jak lepiej? jechac samej na rowe? czy zabrać zarabiscie nudna i falszywa kolezanke? :P tak samej to kurcz tez nudno jejjj ale mam dzis dOOła;/

Gość Divian
witamy w klubie rychezo lotaryńska! :D pomóż nam się nie nudzić ;)

zapomnana- właśnie zobaczyłam stopke zwracam \"honor\":P hehe słitka- na prawdziwej wsi mozesz isc wypasac gęsi/ doić krowy/ strzyc owce:) pocieszam cie mysla ze ja sie nudze na zadupiu, ktore wsia nie jest, ale to wcale nie lepiej, bo mam wrazenie, ze wlasnie w moim miescie ziscily sie slowa kononowicza \"nieczego nie bedzie!\"