Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stydentka MYSZA

nie mam prywatności we własnym domu...

Polecane posty

dobrze, że już poszła spać, bo byśmy się pokłóciły... choć w sumie już to zrobiłyśmy:/ tylko Ona niby nie wie o co mi chodzi.......

Możesz z przerażeniem powiedzieć, że w Twoim domu byli złodzieje i włamali Ci się do biurka, bo specjalnie miałaś tam przymocowany włos, cienką niteczkę, czy coś w tym stylu i to zostało zerwane.

Studentka MYSZA wiem ze nie chodzi tylko o to co piszesz, ale wazne aby matka stracila kontrole nad tym co mowi a Ty wtedy mozesz jej wygarnac wszystko mowie Ci nie wytrzyma tego ze Ty piszesz o niej zle rzeczy i pęknie

a matke masz okropna, uswiadomilas mnie ze moja moze miec podobne zapedy a ja wszystko rzucam na wierzchu( w swoim pokoju) i ani mysle zeby mi ktos w nim szperal bede bardziej ostrozna

może i masz rację, ale teraz się o tym, nie przekonam, bo jutro wyjeżdżamy do rodziny na parę dni:/ a mi złość może nie przejść:/ moja mama jest specyficzna... wiem, że mnie kocha, ale... eh... jak zerwał ze mną chłopak, to stwierdziła, że przez to, że miałam dziurawe adidasy i się wstydził ze mną pokazywać... a byliśmy 2 lata ze sobą............... Ehhhhhhhhhh

Gość kokardkaaaaa
mialam taka sama sytuacje, tyle ze z ojczymem. od kiedy pamietam czytal moje listy, pamietnik... szperal, szukal. nienawidze go za to do dzis. naszczescie juz od pol roku mieszkam z mezem. szczerze wspolczuje, ale moim zdaniem po prostu musisz wszystko zlikwidowac tzn to co mozesz np pamietnik...

nie chcę zlikwidować tego, bo lubię wspomnienia, lubię to czytać, oglądać stare zdjęcia, nie pozbędę się tego, jeszcze coś wymyślę... Ale czuję, że nie wytrzymam i powiem Jej co o tym myslę... A potem coś wymyślę, zmienię zamek w biurku. Poza tym chciałabym założyć zamek w pokoju, wiecie może ile kosztuje kupienie zamka i zatrudnienie kogoś kto mi to zrobi?

wiem, napisz coś wyjątkowego w tym pamiętniku, ale nie o matce... NAPISZ ŻE ZASZŁAŚ W CIĄŻĘ z jakimś przyjezdnym facetem albo dwoma ;) :classic_cool: wg. mnie to zajebiste

wyobrażasz sobie jakie twoja mamusia będzie miała filmy kiedy to przeczyta :classic_cool: przez kilka miesięcy a ty nic nie mówisz... hehe... a ona przecież \"o tym dziecku oficjalnie nie wie\".... :):):):)

Ta ciąża to super pomysł. Będzie wiedziała, że zaszłaś, nie będzie się mogła przyznac, ze wie, a Ty sobie popatrzysz, jak ją skręca. :D

no pewnie w googlach znajdzie się, ale nie chce mi się szukać teraz... możesz braciszka zapytać:D dzięki:) babciu niezłe niezłe:D napiszę coś takiego, ale nie, że z kimś obcym, tyko z kumplem na wakacjach:D kurcze, szkoda, że jutro jedziemy, tak to bym na bank tak zrobiła poważnie!! i położyłabym taką kartkę na samiusieńkim wierzchu:D ale byłyby jajca kurcze nooo:/ a tak to pozostanie mi się pewnie kłócić:/ albo nie odzywać:/

studentko mam to samo . Mam 19 lat. Nawet na kafe pisz w ukryciu, że mam włączoną inną stronę w pasku na dole i jak wchodzi , szybko przełączam.Dopiero by czytała kafeterię. Raz nawet rozerwała list , który dałam jej do wysłania i przeczytała.Potem mi o tym powiedziała.:( ale ja o ciekawskość mamy i wtrącanie się winię jej znak zodiaku : Panna , wszystkie panny lubią się wtrącać :( a Twoja mam jaki ma znak zodiaku?

Tata coś się nie kwapi, choć już Go kiedyś prosiłam... Ale chyba tak zrobię, kupię zamek i jak On nie będzie chciał tego zrobić to poszukam kogoś. Introwertyczko, współczuję z tym listem to było już przegięcie:/:/:/ ale sama nie wiem czy mama moich listów nie czytała, które oczywiście są gdzie? W biurku..:/ Akurat do komputera rodzice mają 2 lewe ręce, więc jedynie tu jestem spokojna.. w miarę, bo czasem wchodzi, siada i pyta co tam robię, a ja oczywiście rozmowy minimalizuję, kafe też, uważam, że to m,oja prywatna sprawa. Moja mama jest Skorpionem i uważam, że to najgorszy znak zodiaku, poważnie mówię:/

Gość nie bynajmniej
przecież to nie kwestia znaku zodiaku tylko kultury!

moja mam dotąd była lewa z kompa ale już trochę umie. Boję się że włączy kiedyś GG więc nie mam nic w archiwum, kasować muszę

o matko, ja przynajmniej tego nie muszę robić... Mama nie umie nawet komputera włączyć na szczęście (ufffff) ale nie rozumiem, jak tak można włazić w czyjąś prywatność:/

Introwertyczka - podobnie mialam, balam sie ze ktos mi zajrzy do archiwum gg. Zaloz sobie haslo na konto. Co prawda nie jest to jakies super zabezpieczenie bo do gg nie trudno sie wlamac, ale jesli ktos ma dwie lewe rece do komputera to bedzie mial problem :) (Gadu gadu/Ustawienia/Uzytkownik/zabezpiecz wejscie do profilu haslem - i wpisujesz haslo dwa razy :) )