Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stydentka MYSZA

nie mam prywatności we własnym domu...

Polecane posty

A czytajac ten topic uswiadomilam sobie ze mam w biurku swoj stary pamietnik, a od miesiaca nie ma mnie w domu... :o Ciekawe ile osob z rodzinki go juz przeczytalo... pewnie by sie nie zawachali gdyby go znalezli :/

Gość gozdzikowa
mam pokój z młodszą siostrą ja 19 i komp na spółkę i mogę być na nią w 100% pewna bo nigdy nie zagladała mi do archiwum GG ani ja jej ufamy sobie w 100% i nie mamy tajemnic przed sobą

Moze nie wszyscy, ale jak tak pomyslalam o swoich hmm... tato moze i by nie zajrzal. Mama nie wiem, wydaje mi sie ze by przeczytala kawalek. natomiast siostra wziela by to jako lekture do podusi :o Bo brat jeszcze czytac nie umie...

kurcze wspólczuje Ci, według mnie powinnaś powiedzieć mamie że podejżewasz ze ktoś grzebie w twoich rzeczach... jeżeli skłamie i powie że sobie wymyślasz to znaczy że powinnaś czym prędzej uciekac z tego domu...

mogłabym powiedzieć, ale wtedyu podejrzana byłaby tylko Ona i tata, bo brat się wyprowadził:/ grrr nie wiem jeszcze myslę intensywnie:D a teraz se zrbiłam kręconw włochy i nie mogę ze śmiechu wyrobić, bo tak wyglądam zabawnie, ja nie ja:P i humor aż mi się poprawił, ale mamie dam popalić i tak!

mojemu znajomemu i jego dziewczynie gdy się do niego wprowadziła dziewczyna \"teściowa\" grzebie w rzeczach... i po rodzinie narzeka na nią jaki to mają bałagan w szafkach :o współczuje jej...

Gość Wscibskamarka

Gość
jak tak Cie czytam myszko to dochodze tylko do jednego wniosku, że twoja matka wychowała sie w chlewie, jest zwykłym prostakiem.

Gość Wscibskamatka
To smutne,a le ja tez tak mam. Zaczęło się, gdy syn -lat17, zaczął obracać się w szemranym towarzystwie, wracał podpity, przestał się uczyć, wiem, że próbował narkotyków. Bunt, ja rozumiem, ale nie szło w tym czasie zupełnie z nim pogadać. Robiłam rentgeny-w szafkach, kieszeniach, plecaku, czytałam pamiętnik. Wiem, że to okropne, ale ja nie widziałam innego wyjścia, znajdowałam marihuanę, piwo, mandaty ,pistolet nawet, dowiedziałąm się ,dlaczego olał naukę, jak postrzega świat i ludzi. Wszelkie próby najdelikatniejszej nawet rozmowy kończyły się agresją z jego strony. On wiedział, że ja to robię i na pewno był na mnie wściekły. . Źle zdał maturę,nie dostał się na studia. Poszedł do pracy. Teraz zmieniłam taktykę. Przestałam go finansować, jakby sie troche zmienia, dojrzewa.

Gość kalonia
Mysza -współczuję. Mój brat kiedyś nakrył mamę po powrocie ze szkoły, jak leży na wersalce w moim pokoju zaczytana w moim pamiętniku... Do dziś jej za to nienawidzę choć jest najcudowniejszą matką (a minęło już prawie 20lat!!!) Okropne, poczułam się jakby mnie rozebrano siłą i kazano tak stac na widoku -właśnie matki mojej. brrr.....

Gość kalonia
Aha -i jeszcze się wyparła w żywe oczy!!! Nic honoru... :-(

Gość biedroneczki sa w kropeczki
dlatego nie prowadze pamietnika:) mojamam tez kiedys "przez przypadek" przeczytala cos czego nie powinna przeczytac. od tamtej pory nie ma tego pamietnika i ni ebedzie nigdy zadnego.

no ja nie chcę pisać w innym języku, bo myślę po polsku, a piszę zawsze to co myślę w danej chwili:/... ktoś - nie obrażaj mojej mamy, nie po to to napisałam:/ wscibskamatka - ja nie piję, nie ćpam, nawet nie palę, nie ma ze mną kłopotów... No może ostatnio myślałam o samobójstwie... Ale nie tłumaczy mi to Jej zachowania, bo myślę, że to nie od tego momentu zaczęła się moim biurkiem interesować ehhhh... babcia Twój pomysł wszedł w życie;) zobaczymy co z tego będzie

Mysza, nawet ogórka kiszonego czasem zjedz z zachłannością wielką. :D No co - nie ma prawa Ci się zachcieć kiszonego ogórka? ;)

a ja bym napisała w pamiętniku: list do mamy:D w ktorym napisałabym, mamo wiem ze to czytasz, zranilas mnie ufałam Ci teraz straciłam wiare w ludzi przez ciebie. i juz niech wie!!! Jak tak mozna:o

Perła no myślałam o tym, ale wtedy mama by powiedziała, że przez to się domyśla, przez te ogóry, a ja chcę, żeby nie widziała objawów, tylko, żeby nie miała żadnych argumentów (oprócz tego co wyczytała) Edytek nie napiszę tak, bo nie złapię Jej na tym, może sobie by przeczytała i już, a ja nie będę miała pewności, że wciąż nie czyta ehhhh nie wiem, o ciąży napisane, ciekawe kiedy otworzy hmmmm i czy w ogóle

ale chodzi Ci tutaj czy w sensie pamiętnik;p pamiętnika na razie nie piszę, bo nie działo się nic zasługującego na to ostatnio:) na razie stoimy na tym, że kartka w burku na wierzchu leży, biurko zamknięte, mój klucz schowany, a ja czekam kiedy mama zapyta o ciążę... jak zapyta to Wam powiem:):P