Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Będę szczery...

Cała prawda o kobietach z portali randkowych, zrobiłem test.

Polecane posty

Zrobiłem test. Znalazłem na jakiejś zagranicznej stronce zdjęcie super przystojniaczka, takiego w rodzaju \"chamskiego podyrywacza-casanovy\". Potem stworzyłem na jednym z portali randkowych profil, umieściłem te fotki, a niżej napisałem same bzdury, do tego w prostacki sposób, robiłem też celowo błędy ortograficzne. I ku mojemu zaskoczeniu w ciągu jednego dnia dostałem ok. 20 wiadomości od różnych kobiet. Jeszcze bym się nie zdziwił, gdyby pisały do mnie jakieś puste lole, ale pisały naprawdę inteligentne i ładne kobiety, które miały ciekawe profile, fajnie się wyrażały itd. Ja im odpisywałem - w prostacki sposób, tak prostacki że aż sam się śmiałem. Ale łapały haczyk, kilka z nich proponowało mi już od razu spotkanie. I jaki z tego wniosek- kobiety na takich stronach patrzą tylko na wygląd . Jak jesteś przystojniaczkiem, to możesz być głąbem do kwadratu, prostakiem i pustym kolesiem, a i tak będziesz miał wzięcie. A już nie mówię o tym, że kiedyś miałem tam swój prawdziwy profil, moje prawdziwe zdjęcia i opis na poziomie, to w ciągu miesiąca odezwały się może góra 2 kobiety. Taka jest prawda, koniec złudzeń panowie.

Gość no to ameryke odkryłeś

Gość nie wiem wiec pytam
'I jaki z tego wniosek- kobiety na takich stronach patrzą tylko na wygląd ." napisales oczywiscie do wszystkich kobiet na wszystkich portalach zeby tak uogolniac :)

Gość maria antonina...
A faceci nie patrzą na wygląd oczywiście. 💤

Gość nie wiem wiec pytam
"Taka jest prawda, koniec złudzeń panowie. " mezczyzni natomiast pewnie patrza tylko na opis :O

No Ameryki to nie odkryłem, ale myślałem, że jednak kobiety nie lecą aż tak na wygląd. Mam nadzieję, że chociaż w realnym świecie jest inaczej, w co jednak już zaczynam wątpić.

nie wiem wiec pytam > ja akurat nie patrzę tylko na zdjęcie. Jak widzę, że laska robi błędy ortograficzne, albo pisze w stylu \"koFFFam moJegghho psssiuulkkka\" to może być miss świata, a się nią nie zainteresuję.

Gość a te dwie które do Ciebie
napisały, to były zbyt brzydkie Ty pustaku jeden?///

Gość możesz wkleić zdjęcia mika
dżagera nawet, a jak napiszesz że masz kasę to się setka blachar zleci. I każda będzie twierdzić, że nie jest blacharą, tylko chce sobie i waszemu przyszłemu dziecku zapewnić godziwy byt. Taka jest prawda. A jak jeszcze napiszesz że nie jesteś polakiem to wogóle masakra, się nie opędzisz jak od much

Gość dzięki Będę szczery

Gość a coś w tym złego że kobieta
chce dla dziecka jak nalepiej???? Może Ty wolisz, żeby Twoje dziecko żebrało na ulicy

Gość nic złego ale niech
nie zaprzecza że nie jest blacharą.

Gość piszem z cenzurom
o jakim wy dziecku gadacie, to jest tylko profil na randkach do chooja wafla:o od razu męża się szuka czy co??

Gość a te dwie które do Ciebie
masz kontakt, ale widocznie tylko przyjacielski, bo były zbyt brzytkie, a Ty jak wiadomo szukasz piękności, choć sam pięknem nie grzeszysz

Gość nie wiem wiec pytam
tez mnie odrzucaja bledy ortograficzne, opisy w stylu :"jestem jaki jestem" (tzn, jaki? ) , "niczego nie szukam, ale napisz jak masz odwage" (po co? ) , "mam zone, ale jestem w separacji" (poczekam az sie rozwiedziesz) Ze wzgledu na to ,iz faceci w 95% na takich portalach szukaja sexu (a ja mialam napisane ze nie interesuja mnie przygody) , na jakis czas dalam sobie spokoj z tym . Wiem jednak ze tam wroce... bo w realu najzwyczajniej nie mam czasu na chodzenie po pubach , parkach , bilbliotekach etc. zeby kogos poznac (w pracy nie mam takiej mozliwosci) . Zreszta samotna kobieta na disco, czy nocnym klubie postrzegana jest jako "szukajaca wrazen" :) , a to nie o to mi chodzi. Mam malo kolezanek, a one sa zajete... wiec nie maja nieraz checi czy czasu na takie eskapady .

Gość jak kazda baba która chce
dla dziecka jak najlepiej jest dla Ciebie blacharą, to może lepiej nie miej potomka

bede pierwsza i powiem, ze to dziala w dwie strony:P jesli w ta druga nie bardziej :P:P oczywiscie to tylko hipoteza, bo sama nie testowalam

Gość brutalna prawda...
Przecież w życiu jest tak samo:o i nie tylko w przypadku podrywania:o osoba atrakcyjna ma wieksze szanse na prace i udane zycie towarzyskie nawet jezeli poza ładnym wygladem nic szczególnego soba nie reprezentuje. Dlatego jak ktos jest nieatrakcyjny fizycznie lub wrecz brzydki powinien robic wszystko by byc we wszystkich innych aspektach zycia znacznie lepszym od tych pieknych 🖐️

Dlatego wkurzają mnie takie strony. Nie mogę znieść jak czytam profile lasek, które piszą jakie są piękne, mądre, inteligentne, mają mnóstwo zainteresowań itd itp. Same ideały normalnie. Ale oczywiście szukają tylko przystojniaczków. Śmieszne to jest dla mnie i żałosne.

Gość przecież nie mam
durna pało

Gość nie wiem wiec pytam
ja nie jestem blachara :D , mam swoje autko (male ale wlasne) , mieszkanie itepe. Kiedys bylam na randce z kolesiem , ktory sie wypytywal : - czy mam swoje mieszkanie ,czy wynajmowane - czym jezdze I UWAGA HIT - ile zarabiam :O pozegnalam sie blyskawicznie :) bo nie mam zamieru nikogo utrzymywac a wniosek : NIE TYLKO KOBIETY SZUKAJA KOGOS Z PIENIEDZMI !!!

Gość EJ TEDDI
NIE ROZUMIEM TEGO CO NAPISAŁEŚ"Dlatego wkurzają mnie takie strony. Nie mogę znieść jak czytam profile lasek, które piszą jakie są piękne, mądre, inteligentne, mają mnóstwo zainteresowań itd itp. Same ideały normalnie. Ale oczywiście szukają tylko przystojniaczków." ROZUMIEM, ZE TY DO PRZYSTOJNIACZKÓW SIE NIE ZALICZASZ I MASZ ŻAL ŻE SIĘ TOBĄ NIE INTERESUJĄ, BO TY BYŚ CHCIAŁ. Może masz zbyt wygórowane ambicje i znajdź sobe podobną.

\"masz kontakt, ale widocznie tylko przyjacielski, bo były zbyt brzytkie, a Ty jak wiadomo szukasz piękności, choć sam pięknem nie grzeszysz\" Po pierwsze - pisze się brzydkie. Po drugie - mam z nimi kontakt tylko mailowy, bo obie niestety są zagranicą. A co do mnie, to pięknisiem nie jestem, ale brzydalem też nie.

Gość wiemy wiemy
że chceilibyście, żeby kobiety interesowały się wami - życiowymi nieudacznikami - spędzającymi czas na pisaniu na babskim forum i nie mających żadnych ambicji oprócz tych, że zal im dupę ściska, że ładne kobtki wolą przysojnych i zaradnych facetów. :-(

Ja miałam/mam profil na pewnym portalu randkowym,byłam porozstaniuchciałam kogos poznac ot takby pogadac.Byli to rozni faceci,urodziwi jak i mniej.No cóż po pewnym czasie,nudow,bo nudzilo mnie to juz rnadiwie dałam swoje zdjecie w majteczkach i nie powiem,mialam sporo chętnych na te foto,amialam je w labumie tylko dla przyjaciol. hehe ne chwal się,ale cóż wiadomo o co im chodzi.Nie osukujmy się faceci tam leca na tzw super blaszki z mega tapetą na ryju,solara,tipsiy i gola dupa z cycorami na wierzchu. :/ Ja mialam normalne zdjecia,to pisali do mnie ci tzw normalni faceci,z niektórymi się spotkałam. ;) niestety połowa z tych faceto szuka albo seksu albo panienka wprost z burdelu. :)

Gość nie wiem wiec pytam
A skad jestes ? ;) (i wiek ) :D (mialam napisac : sKonT KliKaSh ? :D:D:D:D hehehe )

Gość sweet little thing
a ja uwazam,ze jesli ktos jest piekny,to dlaczego nie mialby szukac pieknego pratnera?nie dziwie sie,ze pieknisie szukaja przystojniakow

Gość nie wiem wiec pytam
pytanie do autora :)

Ale to jest naprawdę żałosne jak kobiety się zachowują przy tych wszystkich przystojniakach. Dają sobą pomiatać, latają za facetami tylko dlatego że mają odpowiedni wygląd i \"bajer\". A potem płaczą gdy taki prostak je przeleci i zostawi. I nie piszcie mi że tak nie jest. Ja obserwuję to co tydzień w klubach. Widzę jak dziewczyny lgną do tych pustych, nażelowanych kolesi. Potem wychodzą z nimi do kibla i wiadomo co się dzieje. A ja stoję gdzieś obok, patrzę na to i żygać mi się chce. I bynajmniej nie są to żadne puste lale, a dziewczyny na poziomie.