Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asia-k

kiedy do ginekologa po pozytywnym tescie???

Polecane posty

witam... mam takie pytanie... kiedy isc najlepiej do ginekologa jesli test ciazowy pokazal 2 kreski??? teraz z moich obliczen wynika ze jest jakis 4 tydzien i do lekarza chcialam sie wybrac w przyszlym tygodniu ale moze powinnam wczesniej??? mam juz wprawdzie synka ale jak bylam z nim w ciazy to do lekarza poszlam dopiero w 10 tygodniu... ta ciaza jest juz bardziej swiadoma i chcialam zrobic wszystko jak najlepiej dlatego wlasnie pytam...

wielkie gratulacje 🌻 ! mi lek. mówił, że miałam przyjść 2 tyg od d nia spodziewanej miesiączki.

ja poszłam w 5 tc wg daty OM i było widać pęcherzyk ciążowy, ja proponowałabym poczekać do końca 6 tc i w 7 tc iść, wówczas na usg powinno być juz widać serduszko. pozdrawiam i zdrowego maluszka życzę.

u mnie w 6tc nie bylo widac serudszka jeszcze a gin ma dobry sprzet i mialam usg dowcipne. 1 wizyta w 6tc zeby sprawdzic czy maluszek jest na bank w macicy zagniezdzony a kolejna w 10tc mialam zeby wypatrzyc serducho mysle ze najlepiej isc w 8tc wtedy to juz bedzie wsyztsko ladnie widoczne nawet i na slabszym sprzecie

czyli jak pojde w przyszlym tygodniu do lekarza to bedzie dobrze??? to bedzie jakis 5 tydzien... nie bedzie za pozno??? dodam tylko ze nie przezylam zadnego poronienia a pierwsza ciaza przebiegla bez zadnych komplikacji...