Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Delvimek81

Czy Wy Dziewczyny tak Szukacie

Polecane posty

Gość Delvimek81

Czy to jest prawda ze dziewczyny szukaja wysokich facetow bo uwazaja ze maja wieksze czlonki ?

Gość z mojego doświadczenia
jest raczej odwrotnie :-(

Gość bad-bad-girl
nie bęe ukrywać... coś w tym jest :classic_cool:

Gość hahahha no bez przesady
bylam z facetem ktory mial 187cm wzrostu, a czlonka przecietnego, a teraz jestem z gosciem, ktory ma 170cm, a w spodniach..... :P

Gość Delvimek81
Warto wiedziec, ale wiem ze wysoki to nie znaczy duzy. Ciekawe dlaczego Wy tak myslicie, skad to przychodzi ?

a skąd ci przyszło do głowy, że skoro wysoki to i tam ma dużo? Jak napisałam wcześniej na ogół jest odwrotnie. Poza tym dziewczynom niekoniecznie zależy na wielkości członka. Zeby jakiś olbrzymiasty był. Wystarczy srednia krajowa. Natomiast wzrost ma duże znaczenie, bo nie chciałabym w obcasach być wyższa od niego. Poza tym facet kurdupel zawsze ma kompleksy. A na dokładkę jak idę z mikrusem, to nie czuję się bezpiecznie. Więc wolę wysokich, bo mam szansę, że moje (nasze) dzieci tez kurduplami nie będą :-)

Gość Delvimek81
Sam nie jestem zaden tak jak nazywasz "kurdupel" ani w "spodniach", tylko nie rozumiem dlaczego dla dziewczyn nigdy nie wystarcza, mam 181 cm (nie bede mowil ile tam) i z tego co slysze to nie jestem uwazany jako wcale wysoki. To znaczy ze czuje sie nisky, dlaczego wy szukacie takich bardzo wysokich, tylko moze mi przyjsc do glowy ze myslicie ze tacy faceci maja "czegos wiekszego", bo z reszta to nie ma roznicy. Nie mam kompleks ale zaczynam miec :(

może w twoim wypadku to nie o wzrost chodzi? :-)

Gość Darek81
Wlasnie ze w mojim wypadku to chodzi o wzrost bo z tym drugim to naprawde nie mam problemu ale denerwuje mnie ze czesc kobiety od razu odrzucaja mnie bo jestem za nisky dla nich.

Gość Darek81
Co znaczy trafiles na same sedno ??