Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie_wiem_co _mam_zrobic

Czy ktoras z Was usunela ciaze?? Jak wyglada wasze zycie PO????

Polecane posty

Gość nie_wiem_co _mam_zrobic

Gość lilianka.
ty szmato ty zdźiro MORDERCZYNI!!!!!!!! TY ANTYCHRYśCIE

Gość lilianka.
BóJ SIę BOGA DZIEWUCHO!!!!!!! TRZEBA SIę BYłO NIE PUSZCZAć A NIE TERAZ ZABIJAć BEZBRONNE MALEńSTWO!!!!!!!!!!!

Gość Edytaaaaaaaaaaaaaaa
nie wolno tak sie wyrazac na forum!!! byc moze ta dziewczyna waha sie bo nie wie co ma zrobic a wy ja tak zjezdzacie...Owszem kosciół przeciwstawia sie aborcji ale takze jest miłosierny dla ludzi którzy ja popełnili jezeli tylko szczerze załuja swego czynu, co nie oznacza bynajmniej ze mozna bezkarnie zabijavc dzieci!! Do autorki topiku: czy Ty sie zastanawiasz nad aborcja?

Gość ja wiem ze sa
rozne sytuacje zyciowe ale czy nie ma innego wyjscia ? czy faktycznie chcesz odebrac zycie ? za co? za cene swojego szczescia ? czy bedziesz szczesliwa, czy bedziesz mogla chodzic z podniesiona glowa i bez wyrzutow sumienia patrzec w lustro? czy nie bedzie cie dolowal widok matki z dzieckiem na reku czy smiech dzieci w parku?

Gość Edytaaaaaaaaaaa
pewnie autorka napisała to dla jaj, ale ja apeluje.. nie warto zabijac swoich dzieci, pózniej po nocach matki budza sie i słysza płacz swoich dzieci..,kobiety popadaja w depresje, zyja przez całe zycie w poczuciu winy.....

Gość cielomipreseconse
ja usunelam ale wiem ze wybralam wlasciwie..nie chcialabym zeby moje dziecko teraz meczylo sie przeze mnie ... ludzie mysla ze to cos zlego, a wydaje mi sie gorzej wyrzucic dziecko na smietnik albo katowac fizycznie i psychicznie jak to robia ludzie ... wydaje mi sie mniejsze zlo

Gość samba_to_ ja
facet woży spusci sie wyciagnie i taka rola a tysie martw kobieto niektórzy faceci nadaja sie tylko do tego i zal mi takich dziewczyn bo on ma czyste sumienie a kobieta sie boryka, i nie gadajcie nie usówaj pomozecie jej bedziecie bawic a dziecko to co ma miec przepierdolone zycie

Gość cielomipreseconse
mnie facet zostawil jak zaszlam w ciaze , bawic chce sie kazdy ale jak przyjdzie czas na odpowiedzialnosc to wszyscy spieprzaja daleko

Gość głowa do góry
życie po wygląda normalnie.....

Gość cielomipreseconse
wiadomo ze jest to jest to przezycie dla kobiety...ale po paru tygodniach wszystko wraca do normy ... trzymajcie sie kobiety

lilianka., jest potwierdzeniem poziomu wielu z użytkowników kafeterii..., tu nie da się podyskutować na kontrowersyjne tematy... niestety... a do nie_wiem_co _mam_zrobic -> nigdy bym nie usunęła ciąży gdyby dziecko było zdrowe i ciąża nie zagrażałoby mojemu zdrowiu i życiu. nie wiem co bym zrobiła gdyby to był owoc gwałtu, nie chciałabym urodzić tego dziecka z obawy że stanie się tym samym potworem co jego ojciec :o są różne sytuacje.

Gość też_tak_mam
do ---> nie_wiem_co_mam_zrobić .... jak ja Cię rozumiem :( jestem w takiej samej sytuacji... walczę z myślami! Co mam robić???!!! ja nie chcę tego dziecka, nie kocham tego faceta, wiem że to jest bez sensu... albo spieprze sobie i dziecku życie, albo nie wiem... nie jestem gotowa na macierzyństwo :( nie teraz, nie tak i nie z tym człowiekiem. Tak bardzo się tego boję... może jeszcze nie jest za późno, bo minęło mało czasu... ale? co mam robić? powiedzcie!plis :( w Polsce jest to nielegalne, ale może istnieje jakiś sposób?... nie wiem co ze mną będzie, ech nie chce się żyć! :( a chyba powinnam się cieszyć... wiem, że zaraz wszyscy mnie oplują, ale ja naprawdę nad tym myślę.

Gość 260*
nie radze tego robic nikomu!!!wiem co mowie to jest okrutna rana do konca zycia,gdybym kiedys to wiedziala dzis bylabym najszczesliwsza na swiecie a jestem wrakiem czlowieka,zycze odwagi

Gość lor4
kazda kobieta jest inna i roznie reaguje na tak drastyczna decyzje.ale zrozumiec moga sie tylko osoby ktore dopuscily sie aborcji.mysle ze powazne powody kieruja nas kobiety do takiego kroku.nie wolno o tym zapominac....

Gość aaaaaaaaaassss
www.womenonweb.com

my tylko mozemy powiedziec NIE. Urodzcie, oddajcie do adopcji - tak wiele par czeka na niespelnione szczescie. Nie chce pisac tu o narodzinach milosci macierzynskiej w czasie ciazy i zaraz po niej, bo wyda sie to dla was banałem. I tak wszystko zalezy od was. Życze trafnego wyboru!