Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda panna

jakie perfumy na ślub?

Polecane posty

Gość a ja dzis kupilam
perfumy dolce&gabbana light blue, dla mnie idealne, lekkie, swieze, troche cytrusowe:) polecam. Slub za 4 dni:) mam nadzieje, ze sie sprawdza

Gość hmmm...ja mam DG
light blue od dawna i jak dla mnie to nie sa lekkie perfumy...ale lubie je:)

ja jestem wielbicielką Calvina Kleina, na ślub chciałam kupić Truth, ale przesadzilismy z innymi wydatkami i postawiłam na stary, dobry Eternity, nie jest cieżki i nachalny, raczej delikatny i kobiecy, choć niektórzy twierdzą, że mydlany ;-).. ale truth i tak kupię i też polecam na ślub :-)

a ja sie wczoraj zakochalam w Amor Amor Cacharel i oczywiscie kupilam na allegro. Czekam az przyjda ;) co nie oznacza ze zdradze Euphorie CK.

Gość amor amor...
jest cholernie slodkie...za slodkie i za duzo osob sie w nich "kocha"

tak? jakos tego nie odczulam. CK Euphoria tez jest slodka. Cos innego w tym Amor Amor czuje. Dla mnie jakas inna nuta tam przewazyla i zdecydowalam o kupnie. np. Very Irresistible Givenchy tez jest slodka rozana, a jej uzywam od lat. ja zmieniam perfumy, nie potrafie ciagle uzywac jedych i tych samych.

Gość amor amor...
ja je kiedys kupila, bo tez mnie zaintrygowaly na poczatku...potem staly sie meczace, ale moze bedza ci dobrze sluzyly:)) jesli lubisz slodkie perfumy escada sentiment jest taka

Gość amor amor...
ja mam ralpha -ralpha laurena, jest bardzo swiezy...kiedys chcialam zmienic, ale moj maz chce, abym zostala przy tym, bo ta perfuma mu sie kojarzy tylko ze mna...dlatego nie zmieniam.Moj maz uzywa tylko dwoch -ciagle tych samych ( jedna do garnituru, druga na codzien) i to tez jest super, bo gdziekolwiek czuje te perfumy to widze mojego meza..

;) ja po kilku godzinach i tak wcale nie czuje czym pachne ;) natomiast u mnie porazka okazal sie THRU CK, u kumpleli mi sie podobaly, a u mnie nie moglam ich zdierzyc, uzywalam ich potem jak deo do..obuwia ;)

wiem..moj ex uzywal tylko i wylacznie Lacoste pour homme. Do dzis wysiadam z autobusu jak ktos tym pachnie. Natomiast moj obecy jest fanem Yves Rocher. i nie moge mu wpoic niczego innego, coz, za dwa miechy slub i nawey mi obiecal ze pozwoli sobie kupic cos z Sephory, ale narazie wszystko co mu podsuwam jest wg nigo do bani ;(

Gość panczurka
A 'pokazywałaś' swemu facetowi Kenzo Pour Homme? Dla mnie najlepsze męskie perfumy, jakie kiedykolwiek wąchałam. Takie lekkie i świeże. Mniam :)

ja w ogole nie rozumiem idei tego tematu-przecież i tak każda PM powinna używać swojego ulubionego,sprawdzonego zapachu \"ta perfuma\"-rany boskie... Miodek pomstuje!

Gość Pudrowy99
Myślę,że warto zainwestować w lancome la vie est belle. Sliczny pudrowy zapach. Polecam zajrzeć na stronę www.goia.pl

Gość gość
Myślę,że warto postawić na delikatny zapach. Dobrym wyborem będzie J' adore. Polecam zakup z strony www.goia.pl

Gość gość
Na ślub tylko i wyłącznie J'adore

Gość gość
czy wy wszytkie... 2007.08.14 powariowalyscie?? Nie dosc wam kosztow wesela, kiecy i calej reszty to jeszcze specjalnie na slub kupujecie perfumy?? Moze jeszcze inne na slub, inne na wesele a jeszcze inne na noc poslubna i poprawiny?????Chore... Ty chyba zwariowałaś. Dzień ślubu, to taki dzień w ktorym chcemy czuć się wyjątkowo szykownie i elegancko. Każdy projektant mody powie ci, że perfumy to "zwieńczenie dzieła", tzw. wisienka na torcie.

Gość gość
A co sądzicie o zapachu chanel eau fraiche (zielone) na ślub?

Gość gość
zapach perfumu powinien pasować do twoich upodobań ja np. nie cierpię bardzo słodkich zapachów, powinien także pasować do pory roku w ktorym bierzesz ślub mój perfum to Marc Jacobs Daisy zapach kwiatowy, świeży, nie jest słodki oraz mdły, warto udać się do perfumerii tam panie pomogą dobrac odpowiedni zapach

Gość gość
Flower / Kenzo Bloom/ Gucci Izia/ Sisley

Gość gość
Dolce Vita - cudne są ! Oprócz tego Good Girl - Caroliny Herrery.

Gość gość
Też myślę, że Dolce&Gabbana - Light Blue, a na goia.pl są dużo tańsze, a mega trwałe! polecam :)

Gość gość
Jestem zwolenniczką sprawdzonych perfum, ale zdarza mi się także testować nowe. W tak wyjątkowy dzień warto mieć sprawdzone perfumy, w których dobrze się czujemy. Moim zdanie warto zwrócić uwagę na: Versace - Crystal Noir, Lancome - La Vie est Belle, Moschino - I love love, Cacharel - Amor Amor. Przy wyborze perfum poza gustem warto zwrócić uwagę także na porę roku. W poszukiwaniu odpowiednich perfum polecam zajrzeć na goia.pl. Jest to rozlewnia z dobrym perfumami, które są w dobrej cenie.

Najlepiej sprawdzone, takie z którymi się dobrze czujesz :) nie ma co eksperymentować z zapachem w tak ważnym dniu, takie jest moje zdanie :)

Gość gość
To zależy od gustu i pory roku. Przede wszystkim panna młoda powinna się w tym zapachu dobrze czuć. Polecam zwrócić uwagę na Lancome - La Vie est Belle oraz Chloe. A na galeriazapachow.pl można znaleźć je w dobrej cenie ;)

Gość gość
Dokładnie, ja też uważam, że to zależy od pory roku, ale LANCOME - La vie est belle są dla mnie przepiękne ZAWSZE :D widzę, że poprzednicy też zamawiają na goia.pl, polecam również :)

Gość gość
To zależy co lubisz, ale myślę, że warte uwagi są Cacharel-Amor Amor, Lancome-La Vie est Belle, Carolina Herrera-Good Girl. Duży wybór dobry odpowiedników mają na galeriazapachow.pl. Są one trwałe i w dobrej cenie, więc nie warto przepłacać ;)