Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roletka84

sprawa pominiecia dwoch tabletek pomozcie

Polecane posty

Gość roletka84

Drogie kobietki prosze o rade co zrobic... Przyjmuje tabletki regulon. Dzisiaj o 20 po 7dniowej przerwie mialam wziasc pierwsza tabletke z nowego opakowania, niestety nie zrobilam tego, bo zakupione wczoraj opakowanie zgubilam... dzisiaj gdy chcialam przyjac tabletke zorientowalam sie ze nie mam ich... jako ze jutro jest swieto to nie dam rady isc do lekarza po kolejne opakowanie, tak wiec wychodzi z tego ze nie przyjme az dwoch pierwszych tabletek z opakowania. Co mam w zwiazku z tym zrobic? czy mam trzeciego dnia rozpoczac normalnie przyjmowac tabletki jakby nic sie nie stalo? a co z moim zabezpieczeniem? bardzo prosze o pomoc

rozpocznij normalnie jutro, weź 21 i zrob przerwe, ale musisz sie zabezpieczać przez CAŁE opakowanie bo wydłuzyłas przerwe az o dwa dni

Gość roletka84
no wlasnie ze ja jutro nie moge rozpoczac tylko pojutrze dopiero, czyli dwa dni pozniej :(

aha juz rozumiem... no na jedno wychodzi, przerwa wydłuzona o 2 dn, zabezpieczaj sie całe opakowanie nie wiadomo jak zareaguje Twoj organizm wiec lepiej byc ostroznym