Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

emma1981

internet na faktach autentycznych

Polecane posty

to moja krotka historia ciekawa jestem co o niej myslicie szczegolnie faceci ktorzy kochaja flirt przez internet poznalam go 6 lat temu przez internet bylam na 2 roku studiow internet byl fajnym sposobem na poznanie nowych ludzi a ja bylam troche naiwna on niezwykly ........tak przynajmniej mi sie wydawalo to co laczy ludzi ta droga nie da sie porownac do niczego mysle ze internet pozwala przeswietlic wszystkie mysli i dusze bylo magicznie az do czasu wlaczylo mi sie trzezwe myslenie okazalo sie ze prawda ktora mnie karmil wygladala troche inaczej inne dane personalne w tym wiek, inne prawdziwe zdjecie nigdy sie nie spotkalismy chociaz dalam mu taka ostatnia szanse nawet po tym wszystkim zaczelam swoj prawdziwy zwiazek o nim trudno bylo zapomniec mimo wszystko on chcial byc nadal moim przyjacielem i miec ze mna kontakt ja wiedzialam ze to do niczego dobrego nie doprowadzi wiec zniknelam, zniknelam z gg przestalam odpowiadac na meile on nie narzucal sie chyba zrozumial a teraz po 3 latach dostaje od niego sms-a jak od dawnego znajomego tak poprostu co u mnie slychac oczywiscie nie ma pewnosci ze ten numer jest jeszcze aktualny po tylu latach prosi zebym odezwala sie do niego na maila jesli mam ochote on nadal jest dla mnie zagadka nadal ciekawi dlaczego pisze po tylu latach moze jakis facet podzieli sie ze mna fasza psychika bo ja poprostu tego kogos nie umialam rozgryzc nigdy

Gość brszuszysław
fakty moga być tylko autentyczne, więc nie trzeba pisać "autentyczne", wystarczy same 'Fakty".

wg.mnie odposc...juz jestes na dobrej ddrodze, nie odzywalas sie do niego przez te 3 lata wiec 3ymaj tak dalej....to jakis schozofremik.podal inne zdjecie, dane:O

angel jest tylko jeden problem ta niepewnosc i ciekawosc to jest niestety ta pulapka internetu napisal ze ten numer to jedyny slad po mnie jak odpisze na jego maila to i tak bedzie wiedzial ze numer nadal jest aktualny i tego sie boje chociaz po tym wszystkim zachowal sie ok nie byl napastliwy zawsze byl na ten swoj szarmancki sposob taktowny i w pewnym momencie odpuscil wiedzial ze jestem uparta i kiedy sie chcialam spotkac z nim oko w oko to bylam w tym bardzo powazna i to byl moj ostateczny warunek nie zrobil tego to byl jego wybor takiej bezsilnosci jak wtedy nigdy nie czulam pozniej jak jeszcze sporadycznie utrzymywalismy kontakt wycisnelam z niego prawie sila ze byl z kims przynajmniej tak to tlumaczyl

hm....znacie sie 6 lat ,, to kawal czasu z tym,ze od 3 lat nie u3ymujecie kontaktu....wg.mnie On cos ukrywal skoro nie chcial sie spotkac z Toba w realu.Poza tym skad wiesz,ze podawal falszywe dane i zdjecie??? Ja tak mialam z jednym Danielem na gg.......staram sie juz nie gadac z Nim bo to chore

Gość uykk
jak fakt to autentyczny wiec powiesz intrnet na faktach

pewnego dnia mi sie do tego przyznal planowalismy spotkanie mialam byc w jego miescie a on zaczal cos krecic i tak sie zaczelo nie dawalam za wygrana zaczelam miec podejrzenia przycisnelam go az w koncu w zlosci przyznal mi sie ze sklamal juz na poczatku gdy bylam jedna z wielu znajomosci zupelnie niezobowiazujaca potem nie wiedzial co zrobic bal sie ze mnie straci potem byl prawdziwy wyglad gdy dostalam jego zdjecie balam sie je otworzyc okazal sie normalnym facetem to jeszcze bardziej mnie rozzloscilo dlaczego musial sklamac i wszystko popsuc ale mimo wszystko chcialam go spotkac to bylo silniejsze ode mnie teraz wiem ze to moja moc byla silniejsza od jego wiem ze on mnie nie zapomni i zawsze bedzie zalowal tylko ze ja tez nie moge go wymazac nasza znajomosc trwala za dlugo wierze ze nie da sie przez tak dlugi czas udawac tego jakim sie jest naprawde to co nasz smieszy to czego sie boimy w co wierzymy, co nas kreci, jakiej muzyki sluchamy to byl on i taki on mnie urzekl