Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwina_28

DLA WSZYSTKICH KTORZY CHCA WYCHODZIC Z DOMU I SPOTKAC SIE Z CIEKAWYMI LUDZMI

Polecane posty

dobra, ja sie niedlugo bede zbierac. a jakby kafe padlo to pytam teraz - maila wieczorem odbierzesz czy nie?

ja juz chyba 2 maile do ciebie napisalam:)) jasne ze odbiore znikam teraz na zakupy, potem jakies opalanko:) i do domku dalej pracowac:)

to fajnie. dzieki. ja wejde tak po 18 ale w domu wisze na modemie tylko, wiec sprawdzam poczte i wypadam cos ci na pewno skrobne papa

Gość luki_30
to sobie poszedl to teraz ja moge zagadac:)??

luki, sorry za wtracenie sie wam w dyskusje ale usmiechnij sie mnie tu sciagnela :) pozdro i juz mnie naprawde nie ma

kwiatek--\\>>>sciagnelam Cie tutaj zeby tam im nie przeszkadzac:) skoro nie masz innego komunikatora:) luki_30 -->>ja tez za chwile wychodze:)))

Gość luki_30
_Kwiatek, przeciez ja nic nie mowie poprostu chcialem dokonczyc wczesniejsza rozmowe z usmiechnij sie i nic wiecej usmiechnij sie, ja tez wychodze, ale wieczorem moze bede to mozemy jeszcze pogadac pozdro dla wszystkich

usmiechnij sie --> no nie mam niestety i sie troche rozbijam jak słoń w składzie porcelany, sorry za to ale co mam zrobić. firma wszystko poblokowała :/

luki_30 -->> jezeli tylko wszystko zrobie co mam do zrobienia to mozliwe ze tutaj zajrze:) teraz juz naprawde uciekam papap chlopaki:)

luki, no coz jakos poczulem sie jakbym sie wtrynił... ale jak cie nie uraziłem to spoko pozdro i wylaczam komputer :)

a czesc :) fajnie ze jestes. ja bylem w manu wczoraj, potrmonetki widzialem, jeszcze dzis obejrze w galerii i podejme decyzje, mamy tez pytalem jaka woli. natomiast bluza z kieszonka na piersi dla ojca to tragedia - nie wiem czy taki podukt znajde - byla tylko w C&A i to jakas badziewna i do tego rozmiaru nie bylo :( a jak tobie wieczor minal?

widzialas na tamtym temacie - moderatorka prosi ciebie i mnie o zgloszenie sie na maila. ciekawe o co moze chodzic...

jakimi analiazami sie zajmujesz? finansowymi? PS. to gg przez explorera to niezly pomysl, dziala to u mnie ale konto mi chyba skasowali bo wieki nie uzywalem. mozna tam zalozyc nowe konto?

podaj mi tutaj, ja sie zaraz zaloguje i szybko zmienie haslo i tyle. bo jak na maila mi wyslesz to dopiero po pracy bede mogl odebrac. PS. ale i tak mysle ze port TCP od gadu-gadu jest u mnie zablokowany i nic z tego nie bedzie. no ale zawsze mozemy sprobowac ;)

Gość luki_30
witaj usmiechnij sie jak mija dzionek?wyspalas sie wczoraj???? czesc kwiatek