Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwina_28

DLA WSZYSTKICH KTORZY CHCA WYCHODZIC Z DOMU I SPOTKAC SIE Z CIEKAWYMI LUDZMI

Polecane posty

widzialem cie ze piszesz na gg ale mnie wlasnie wywalilo z serwera. nic z tego nie bedzie, firma skutecznie blokuje :P tylko kafe zostaje :)

znikam na moment, musze zrozumiec maile szefa, a to proste zazwyczaj nie jest :P napisz mi jakimi analizami sie zajmujesz, ok?

mooge napisac ale napewnio nie tutaj!!! jak wieczorem bede miala czas to napisze na maila, chyba ze masz jakiegos maila na ktory moge teraz wyslac....???

hehe, to napisz teraz na maila, przeczytam wieczorem. firmowego ci nie podam bo tam sprawy firmowe maja zostac a nie znam cie na tyle zebys go dostala :)

Dla wszystkich...................... więc przyłączę się. Też bym chciała czasem wyjść:-))

usmiechnij sie, spokojnie, przeciez ja ci nie rozkazuje. :) ciekaw po prostu jestem, a moze ci znowu sie internet popsuje i mi nic nie wyslesz... ide zaraz na obiad, bede pozniej

internet jakos mi sie nie psuje.....nigdy czegos takiego nie napisalam poprostu WCZORAJ nie mialam do niego DOSTEPU-- trudno to zrozumiec???

jestem... wreszcie troche słońca :) az wyszedlem sie troche przejsc mimo ze chlodno, jak ja nie lubie zimy a ty usmiechnij sie?

ja w zasadzie tez, chociaz staram sie znalezc dobre strony takze innych por roku.

jak dzis w miare wczesniej wroce to wysle ci zdjecie mojego psiaka:) mala ma roczek i jest super, a drugi pies jest troche starszy 9 lat, ale tez wspanialy

o czym w takim razie tutaj moglibysmy porozmawiac? ja i tak musze w pracy przynajmniej do 16.30 byc...

jakie lubisz kobiety?>???co w nich ci sie podoba a co nie?? jakie charaktery ci odpowiadaja/???jakie lubisz kobiety z wygladu??? jaki ty jestes???gdzie i jak lubisz spedzac wolny czaS???

jakie lubie kobiety? moze najprosciej - takie do tanca i do różańca, takie z którymi można konie kraść, z poczuciem humoru, z otwartą głową, dobre, ciepłe, potrafiące też trzeźwo spojrzeć na różne rzeczy... jakie lubie z wygladu? na pewno cos mnie musi w wygladzie zainteresowac... moze usmiech? tak mi przyszedl na mysl przegladajac swoje wspomnienia... interesowac mnie musi i osobowość i fizyczność... jaki jestem to sama oceń, człowiek sam siebie obiektywnie ciężko ocenia... jak lubię spędzać czas wolny? czytam, trochę sportu, rozmawiam z bliskimi, znajomymi... a ty jak lubisz spedzac czas wolny?