Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwina_28

DLA WSZYSTKICH KTORZY CHCA WYCHODZIC Z DOMU I SPOTKAC SIE Z CIEKAWYMI LUDZMI

Polecane posty

Cuż za stanowczość :-D Ok, nachalny nie będę. Szczerze mówiąc to mało istotne. Ale na studiach i sama. Ech... bo ci studenci to ciamajdy w większosći. Jak byłem u prodziekana to widziałem pewną sytuację. Dziewczyna w grupce facetów. Widać było po niej że niedawno musiała bardzo coś w sobie zmienić. Pewnie fryzurę i ubiór, ładnie też była opalona. Wyglądała ślicznie. Jej oczy zdradzały ze była bardzo ciekawa oceny kolegów. Nawet odczytując to z ich oczu. A oni cały czas gadali o grach komputerowych. Później miała tak zmarkotniałą minę i jakby niechęć do samej siebie. Niepotrzebnie. Zrobiła co mogła i efekt wizualny był naprawdę fajny. Tak bardzo - szczerze - zasługiwała na komplement. I przypuszczać ze ja w ich wieku też byłem taką ciamajdą. Ech 😭 ja chcę na studia :-D Nie mogę się doczekać. uśmiechnij się Jak ci towarzysko idzie na studiach ? ?

facet78-->> to jest troche skomplikowane, ja ucze sie i jednoczesnie pracuje:)))troche to zagmatwane ale napewno nie do tlumaczenia na topiku:)jezeli chcialbys jakies konkrety to zapraszam na maila:) witaj roza_73-->>zapraszamy......milo Cie poznac:) _kwiatek-->>>gdzie Ty zaginales????

jestem, jestem, cos tam sobie musialem przemyslec, kafe nie dzialalo i popracowac troche musialem i wlasnie mi zadzwonili i robote dali wiec moge miec opoznienia w odpowiadaniu..

Tragicznie dziś ta Kafe działa. Ja zmykam. Muszę na mieście zrobić jedną kontrolę Trzymajcie się cieplutko 🖐️

kwiatku co musiales przemyslec??? znowu cos ladnego znalazlam:) Słowo Kocham co to znaczy? W tym słowie mieści się tak wiele. Dla mnie to oznacza wszystko Miłość, radość, szczęście, Potrzeba czułości i bliskości Drugiej osoby, coś pięknego, Chęć bycia z tą drugą jedyną osoba, Spędzania wspólnie czasu. Trzeba wiele odwagi by powiedzieć To magiczne słowo tej drugiej I jedynej tak bardzo bliskiej osobie. Lecz też oznacza cierpienie, smutek, Tęsknotę. Zarazem to tak bardzo boli, Gdy człowiek już zdoła zebrać Na tyle odwagi żeby wyznać to Tej drugiej osobie, a dla niej To słowo, to wyznanie że kocha ją, Oznacza tyle co inne zwykłe słowo, Puste słowo! I nic więcej! Wtedy w człowieku coś pęka, To serce pęka z braku zrozumienia, Braku miłości i wzajemności!!! Tak więc trzeba dawać szanse miłości. Gdy ktoś Ci mówi że Cie Kocha To trzeba dać mu szanse i spróbować Pokochać go Także!

a sens \"ładowania sie\" w zwiazek z kobieta.. no ale to jakis po prostu zły humor mnie ogarnął, ale przeszlo juz.

wydaje mi się ze jezeli poznales kogos normalnego z kim wiesz ze moglbys byc to nie powinienes tego nazywac \"ladowaniem sie\"w zwiazek ale poczatek moze wspanialego zycia:)wlasnie z ta kobieta

masz racje, ale jezeli akurat wpadniesz w zly humor to widzisz swiat raczej w ciemnych barwach i widzisz akurat cienie zwiazku a nie jego blaski...

hmmm, moze za duzo za szybko bym chcial... chyba za dlugo jestem sam moze to stad sie bierze..

kobiete bym chcial miec. juz. bo na tej kafeterii zagaduje juz z 2 tygodnie i efekty znikome i niecierpliwy sie robie. a w ogole zdjecie twoje bym chcial zobaczyc.

no to chyba ze po 22.20 bo jak sprawdzalem to jeszcze nic nie bylo. to zobacze dzisiaj

hehe, ostatnio do kogos mowilem ze fajny prezent na gwiazdke dla mnie to by bylaby wlasnie kobieta :)

no to do gwiazdki jeszcze troche czasu, to moze wspolnymi silami kogos dla Ciebie poszukamy stonoga jest dobra swatka, dlatego moze jej sie trzeba doradzic:)

no pamietam, ale moze znajdzie Ci kogos innego:))moze bedziesz wtedy bardziej optymistycznie nastawiony do zycia?? jak narazie widze sam pesymizm...

e tam, nie patrzysz chyba na wszystkie moje wypowiedzi, tylko na niektore. no ja uciekam zaraz, do jutra

a ja nic nie dostalem. ale ja od dawien dawna na mikolajki nic nie dostaje wiec jest OK ;) a jak myslisz co Twoj mikolaj dzis ci przyniesie?