Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GGGabi

Moj 2000 post ...ehhh..

Polecane posty

moze jeszcze dzisiaj Ci sie uda przekroczyc ten wspanialy prog :D 40 postow w 26 minut... no no... niestety niemozliwe... 1 post = 1 minuta...

oooo.... a co ja widze :D slowa Ignasia w stopce :D studiowalam jednym :D

Nie wiem,czy jeszcze dzisiaj udami się dobić do 1000 :) Jeszcze tylko 40 postów. :P

A no podobają mi się niektóre zich piosenek.Mają fajne słowa :) Byłamna ich koncercie w zeszlym roku,przypadkiem bo akurat mieli koncert w Karpaczu a ja tam bylam ze swoim (już eks)facetem. ;)

Katrinne -->> kazda okazja jest dobra, co nie? :D moze poczekam do jutra :D PS tez masz piekna stopke , az sobie zaspiewalam :D ale mnie wzielo na czytanie tych stopek :classic_cool:

Aa zapomniałam dodać,to z którym Gabbii studiowalas??? Katrinne,ale i tak mnie gonisz. :D

Carinio -> z Ignasiem - Architektura i Urbanistyka - Politechnika Poznanska

GGGabi-> Więc zapraszam na jutro...chyba, że wybędę nad jeziorko :( :P Carinio-> gonię, a jak:P Strzeż się:D

Carinio-->> wyluzowany gosciu z niego... bardzo fajnie rysuje..ma talencik i to spory ;) Katrinne->> jak okazja sie nadazy na wyjazd , lap ja szybko :D ja juz wiem , ze mnie nie bedzie :classic_cool: nalpierw babska kawka po pracy , po powrocie do domciu szykuje sie domoweczka :D

rany :O :O :O soooooorki :O masakra... mozecie oczywiscie mialo byc.... :O chyba powinnam pojsc spac :O

Katrinne- dzieki ;) na domoweczke mniej sie ciesze.... w piatek marze o odpoczynku po calym tygodniu pracy....

hahahaha nie moge gadamy o Ignasiu z Verby,a w radiu leci ich piosenka wlaśnie. :) Teraz kiedys siedze w domu sam,tęsknota niszczy moj swiat....... :P No to powiadasz Gabi,że fajny gosciu z Ignasia,ehh. :P Katrinne,mamy pozwolenie od Gabina nabijanie sobie tutaj postów. :D

Hm,tylko i takl bardziej podoba mi sie Bartuś :P OO domowka się kroi,ale fajnie.Ja w sobote ide na imprezke. :)

gabin :D buhahaha... az sie w glos zasmialam :D :D :D Ignas spoko jest...pamietam jak chyba na pierwszym czy drugim roku na zajeciach rozdawal autografy tlumaczac , ze kiedys bedzie slawny :D i po kilku latach sie udalo ;)