Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaśkaa k

relacja ze ślubu

Polecane posty

Gość kaśkaa k

Witam!czy chciałybyście się podzielić relacjami, zdjęciami z Waszych Ślubów;)może to byc ciekawy topik o przeżyciach w tym dniu..mój dopiero we wrześniu,ale już o nim myśle ciagle,pozdrawiam

Gość chętnie..
Ryzykowny pomysł na tym forum, prawdopodobnie dowiesz się, że miałaś tandetną/niemodną/przekombinowną/nijaką/ubogą* niepotrzebne skreślić suknię ślubną, beznadziejną, nietwarzową fryzurę, że jesteś skąpiradłem lub rozpieszczoną pannicą (zależnie od wystawności wesela), że pewnie wpadłaś albo zmusiłaś narzeczonego do ślubu, a pan młody w ogóle do kitu, krzywy, gruby, chudy, niski, za wysoki itd. itp. A ogólnie to sama myślałam o takiej wymianie poglądów :)

Gość kaśkaa k
własnie mysląłam zeby tutaj nie robić krytyki tylko własnie wymienić się wrazeniami,wspomnieniami, radami które mogą się przydać...przyszłym Pannom Młodym;)może się uda:)

Gość chudzinka12345
niestety wiekszosc osób na forum chce sie dowartosciowac obrażając innych i korzystaja z okazji ze sa anonimowi

Gość kaśkaa k
no coś w tym jest... ale moze ten toipk się rozwinie na poziomie:)

Gość chudzinka12345
ale można podawać link np. do fotosika, na którym jest umieszczone nasze zdjęcie

Gość kaśkaa k
może znajdzie się ktos kto podzieli się z nami wrażeniami z wesela;)

Gość chudzinka12345
moje wesele było cudowne!!! Mogę sie podzielić swoimi wrażeniami jeśli chcecie

kaska- ja tez mam slub we wrzesniu a moze tak jakies porady??? na co zwrocic uwage, czego przypilnowac???? ja np. poprosze dwuch wujkow zeby "pchali" gosci w kosciele do przednich lawek. Kosciol jest duzy, gsci niby tez ale nie podobaja mi sie takie nagrania gdzie kamerzysta po calym kosciele biega zeby wszystkich gosci zfilmowac

Gość chudzinka12345
hej!! jest ktoś na forum????????????????

Gość kaśkaa k
jasne;)wszytsko udało się jak zaplanowałaś?

Gość kaśkaa k
dzięki za pierwsze wrazenia ;)- zamawiałaś suknie na allegro?;)wsyztsko był ok?

Gość a majtki tez różowe

Gość chudzinka12345
tak, ale byłam osobiście odebrać, aby w razie czego móc jeszcze zostawić ją do poprawki i tak właśnie było trzeba było ją jeszcze poprawić

Gość kaśkaa k
piękny hotel i widoki:)

Gość piekny hotel
fakt. ale sukienka mi sie nie podoba - taka sie wydaje landrynkowo plastikowa. Ale nie jade po Tobie absolutnie :) rzecz gustu. Grunt, ze Tobie sie podobala :) a z ciekawosci - ile placilas w takim hotelu za osobe?

cześć dziewczyny.. ja do planuje wziąć ślub w marcu.. ale waham się z weselem nie wiem czy robić?? ogólnie to jaki koszt na 50-60 osób??? chociaż ogólnie to chciałabym.. tylko pewnie będe miała problem z suknią bo jestem malutka.. a mam jeszce pytanie, jaki jest koszt wypożyczenia? pozdrawiam szczęśliwe kobietki.. buziaczki

Gość chudzinka12345
szczerze mówiąć to nie polecam nikomu robić wesela w hotelu, no chyba że ma baaardzo dużo pieniędzy. teoretycznie jest ok 120zł/os ale to jest tylko sala i kilka kilka ciepłych posiłków i przekąski a całą resztę trzeba osobno u nich w hotelu zamawiać po bardzo wysokich cenach. :(

sorki za błedy, ale sie śpieszę, praca goni, stos zaległych papierów na biurku... pa

Gość chudzinka12345
Kamilcia zrób tylko obiad weselny!!! Ja chciałam taki zrobić w Gołębiewskim w Mikołajkach! Taki uroczysty obiad z deserem dla ok 20 osób

Gość chudzinka12345
co tu takie pustki na forum??? :( pewnie jesteście zajęte. Ide niedługo robić kotlety z ziemniaczkami dla mężusia :)

Może opiszę swój ślub i wesele we wrześniu. Wg znajomych będzie to trochę dziwna uroczystość i jeśli się powiedzie będę mogła udowodnić niedowiarkom, że da się zrobić wesele po swojemu :)

Gość kaśkaa k
ok fajnie będziemy czekać na relacje;)

Gość kaśkaa k
a zdradz choc troche,czemu dziwne;)

Nic szczególnie dziwnego, po prostu nie jestem zwolenniczką tradycyjnych wesel, bezowych sukienek itp. napewno wiesz co mam na myśli ;) Ogólnie nie wiem co z tego wyjdzie, sama zobaczę we wrześniu :P