Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutasek płakasek

Jak faceci sie zachowują, gdy zależy im na kobiecie???

Polecane posty

Gość śledzę akitkęę
Ja facet mówi, że masz zajebiste ciało, to tak uważa. Przecież nie przelatywałby takiej, która mu się nie podoba, prawda? Ale jeżeli facet od pierwszego spotkania dąży głównie do seksu, to raczej tylko tego chce.

Gość yyyyyyyyyyyyyy
dzięki wielkie za odpowiedz śledzę akitkęę (jesteś facetem jeśli mogę spytać) bo interesuje mnei wypowiedz jakiegoś faceta na ten temat. ja jestem raczej nieśmiała i bardzo krytycznie podchodzę do swojego ciała dlatego jeśli ktoś mi mówi ze mam ładne ciałko to po porostu nie wierze w to co mówi bo wydaje mi sie ze ściemnia a poznałam fajnego faceta fajnie sie z nim gadało i nie przeczę że nie miałam propozycji seksu ale powiedziałam mu że nie i można powiedzieć że dał spokój bo później tylko żartowaliśmy no i on właśnie mi powiedział że mam zajebiste i obłędne ciało

Gość yyyyyyyyyyyyyy
no ja własnie nie wiem czy mówił szczerze czy tylko ściemniał dodam że facet był masażystą wiec widział mnie tylko w majtkach heh

Gość yyyyyyyyyyyyyy
krecik00 a masz jakiś przepis na to jak uwierzyć i być bardziej pewną siebie

Gość jakie cuda znowu
a możę by tak nabrać nieco więcej dystanu do znajomośći z netu, tym bardziej-że nie widziało się danej osoby, nie oszukujmy sie-faceci to wzrokowcy!!!!!!!!! skoro nie wie jak wyglądasz, nie napalaj sie, czar pryśnie jak Cię ujży i mu się nie spodobasz, poza tym na osobowośc składają sie gesty, sposób mówienia mimika itd. to trzeba zobaczyć, w necie można mówić wszystko-facetowi dobrze się z Tobą gada i jestem pewna, ze o związku nie ma mowy, jest ciekaw co za bóstwo czy jakas sierotka siedzi po drugiej stronie:P

Gość jakie cuda znowu
trzeba sie spotkać i ocenić samemu czy coś moze z tego być

Gość ti...
a takie zachowanie ? najpierw rozmowy w necie i wniebowziety po zobaczeniu moich zdjec i potem juz mnostwo komplementow + zarty nt seksu . Potem spotkanie po spotkaniu stwierdzil ze jest zakochany i przez caly czas zabiega o kontakt i jest bardzo elikatny oraz romantyczny do tego wypytuje o moja rodZine czasem zazartuje cos o seksie . Czy takie zachowanie swiadczy o tym ze chce zwiazku a moze chodzi mu o sam seks ? jak myslicie? krecik smutasek --> a jak dlugo rozmawiacie juz prze neta?

Takie zachowanie, żarty na temat sexu, delikatne, subtelne wg mnie nie świadczą o tym , że facet chce tylko sexu ;) Od jakiegoś czasu spotykam się z takim jednym, dodam - co ważne w tej rozmowie - że jescze się nie kochaliśmy. Bardzo często żartujemy na temat sexu, może nie od poczatku ale ostatnio coraz częście :D On na początku mi powiedział, bez ogródek że strasznie go pociągam, że ma na mnie ochote ale bardzo mu zależy, traktuje mnie poważnie itd i dlatego .......... na razie nie chce się ze mną kochać, nie zależy mu na szybkim sexie. takie były jego słowa :)

Gość uppupupuppupu

oj, kochana... to jest dość skomplikowane poniewaz byłam wtedy w innym związku, bardzo nieudanym, byłam bardzo nieszczęśliwa. Znaliśmy się jako znajomi - po prostu. Zawsze mi się podobał, ja jemu, tak to się zaczęło :) ale teraz jest cudownie ;)

Gość ti...
oj to my znamy sie niecaly miesiac i w ciagu tego miesiaca jedno spotkanie niedlugo kolejne ... i to tez nie jest dzieciak a facet po 30 wiec mam nadzieje szuka juz kogos na powaznie . A te zarty nt seksu to na spotkaniu nawiazal cos do tanca ze jest takir odzaj tanca gdzie ludzie zachowuje sie seksownie i jakies tam ogolne prawidlo podal albo ze marzyl sobie ze mnie caluje i przytula o tego typu gadanie

Gość ti...
smutasek ja pewnie do dzis nie spotkalabym sie z nim gdyby mnie nie przekonal , ze nie ma co tracic czasu na siedzeniu przed kompem , ze rozumie moje obawy ale przeciez gdyby byl swietnym aktorem rownie dobrze moglby pisac do mnie prze pol roku uzyskac jego zaufanie i spotkac sie po pol roku wiec nie ma sensu zwlekac nie spodobamy sie sobie to sie pozegnamyi czesc tak mi to tlumaczyl ze wkoncu uleglam i zgodzilam sie na spotkanie. Teraz ciagle pisze do mnie maile i prawi komplementy , pyta o rodzine i daje sie odczuc ze go pociagam bo czesto pisze ze teskni ze chcialby sie przytulic czy pocalowac

Gość ti...
smutasek ja tez jestem niesmiala a jednak odwazylam sie poza tym zachowywalabys sie normlanie bylabys soba po prostu ... z jakim nastawieniem? wiesz troche mialam obaw czy spodbam mu sie ale widzial moje zdjecia i byl zachwycony wiec powiedzialam sobie ze musi byc dobrze i o dziwo bylo niezle nawet bylam wyluzowana i szybko zlecial czas . On jeszcze tego samego dnia napisal ze jest zachwycony spotkaniem , ze czuje sie szczesliwy i wogole cudnie

Gość ti...
raczej jako z kumplem i caly czas raczej trzymam dystans to on zachowuje sie jakbym byla jego dziewczyna ze czasem mi glupio . Ja potrzebuje czasu ale coraz bardziej mi sie podoba

a ja sie boje ze ja pójdę na takie spotkanie i on będzie sie zachowywał tak jakby przyszedł na randkę a ja stworze taki dystans ze go przestraszę. a nie ukrywam ze chciałabym być jego dziewczyna ;) P.S A daleko od siebie mieszkacie??

Gość ti...
tzn ja tez nie ukrywam ze chcialabym zeby nam sie udalo zeby okazalo sie ze wszystko to co mowi do mnie jest szczere bo pewnosci nie mam zwlaszcza ze to zaledwie miesiac nawet niecaly znajomosci i tylko jedno spotkanie. wiesz co powiem ci ze ja tez nie wiem czy dobrze robie bo chlopak sie dwoi i troi z komplementami a ja chlodna tzn zawsze podziekuje ale jeszcze nie umiem byc taka otwarta on np wysyla mi buziaki , pisze ze teskni ja mu jeszcze nie umiem tego powiedziec .

Gość ti...
a do siebie mamy ok 100 km widzisz na tym spotkaniu to on wlasnie zachowywal sie jak na randce:) ja sie tylko usmiechalam i obracalam wszystko w zart . potem po spotkaniu powiedzial ze myslal ze bede bardziej spieta ale milo go zaskoczylam

Gość to jest żałosne

a u mnie on już wie ze ja jestem nieśmiała i ze może sie tak zdarzyć ze będę bardzo spięta,ale on to rozumie. A odnośnie buziaków to już u nas norma na gg, wiec to jakoś mnie nie peszy. tak w ogóle to na gg mogę sie z nim bawić podtekstami, nawet to lubię. ale jakoś jak on sie później dopytuje i ma na coś nadzieje to ja sie wypieram :P pomarańczo : Dlaczego sadzisz ze to jest żałosne

Gość jakie cuda znowu
no żąłosne jak cholera

Gość jakie cuda znowu
pewnie, ze mam , weźcie się za życie, a nie analizujecie krok po kroku:P co by było, co ma na myśłi, czy kocha czy nie kocha, czy chce seksu czy lateksu:P

Gość jakie cuda znowu
to niech się samo toczy, okaze się