Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutasek płakasek

Jak faceci sie zachowują, gdy zależy im na kobiecie???

Polecane posty

Gość ti...
smutasek ten moj tez wie ze jestem niesmiala wiedzial to juz przed spotkaniem , a po spotkaniu stwierdzil ze myslal iz bede bardziej spieta.. co do tych buziakow to jakos mnie pesza moze dlatego ze znamy sie tak krotko bo nieclay miesiac u was jest to juz pol roku wiec to juz normalne . Wstydze sie jak przed pojsciem spac pisze mi zebym poszla z nim spac niby w zartach a ja go forsuje bo mysle sobie ze on o seksie mysli i juz sie boje . On sie smieje ze myslal o snie i ze to chyba nic zlego spac i snic obok siebie.

To bardzo fajny ten twój chłopaczek :) A mogę zapytać ile masz lat ?? Bo ten facecik od ciebie ma ok 30, prawda?? W sumie to my o seksie nie gadamy tak otwarcie, raczej jakoś tak w podtekstach. Ale otwarta rozmowa mogłaby mnie trochę speszyć:(

Gość ti...
smutasek myslisz ze jest ok? no wlasnie ja ciagle jestem niepewna bo znamy sie krotko i wlasnie kazdy jakis podtekst i ja juz mysle , ze moze jemu chodzi tylko o seks? wiem , ze podobam mu sie ale mysle sobie .. a jesli on chce mnie szybko zaklepac bo ma juz swoje lata i dlatego tyle mi slodzi? on jest lekko po 30 , a ja jestem od niego pare lat mlodsza ale tez juz nie mloda :p

Wiesz on pewnie jak każdy facet myśli o seksie. Ale wiesz na razie sie poznawajcie. jeśli chodzi mu tylko o seks to szybko sie znudzi tylko rozmawianiem. A jeśli jest fair wobec ciebie i naprawdę mu na tobie zależy to nie będzie na nic nalegał i stworzycie naprawde udana pare (czego Wam życzę) ;)

Gość ti...
nie dziekuje zeby nie zapeszac:) nalegac na seks tak? a wy jak daleko od siebie mieszkacie?i czy on nalega na spotkanie , jak to u was jest ?

mamy dość duża odległość niestety :( On co jakiś czas proponuje spotkanie albo o nim wspomina, ale zawsze kończy sie tylko na rozmowie o tym. Mam nadzieje ze niedługo sie spotkam z nim. Jestem ciekawa jak to będzie :) A przed spotkaniem balas sie ze okaże sie ze cię oszukiwał, ze nie jest taka osoba za jaka sie podawał??

Gość pinkii
o witam :0 dolaczam sie do dyskusji, sama tez chcialabym wiedziec czy mojejmu zalezy na mnie bo jak narazie jego zachowania nie sa jednoznaczne :P

Gość ti...
powiem ci ze nawet sie nie balam nie wiem czym to jest spowodowane ale nawet nie.. on sam zaproponowal by spotkac sie neutralnie w miescie zebym sie nie bala . Nadszedl ten dzien i jakos tak poszlam na zywiol i bylo fajnie a nawet zabawnie :) On juz nie moze doczekac sie kolejnego spotkania mielismy sie wczoraj spotkac ale mnie wypadl wyjazd z kolei dzisiaj jemu . Ale dzowni do mnie ze mysli , teskni i tak wkolko . Mam nadzieje ze to szczere z jego strony

Gość ti...
smutasek ale jesli zalezy wam na sobie to odleglosc nie gra roli . A moze spotkajcie sie w niedlugim czasie zeby za bardzo nie przeciagac i przekonac sie jak to jest w realu

W naszych rozmowach tez sie przewija miasto jako miejsce spotkania. to chyba taki najbardziej neutralny teren. Bo np. spotkanie w domu to juz nabiera takiej powagi i dużego znaczenia. A mój jakoś mi smsów nie wysyła, nie dzwoni:( Może to znak ze traktuje mnie jednak tylko jako kumpelkę :(

ja wiem ze jak powiem słowo to on w najbliższym czasie będzie u mnie, ale strasznie bałabym sie tego spotkania:( Miedzy innymi boje sie tego ze po takim spotkaniu nie będziemy już ze sobą rozmawiali na gg, a tego by mi bardzo brakowało:(

Gość ti...
smutasek tzn moj mi smsow tez wcale nie wysyla ale za to zaczpia codziennie na gg a smsow chyba nie lubi pisac ale dzisiaj to wogole dzwonil do mnie a potem wyslal smsa ze teskni ale tak to rzadko pisze smsy ale oni chyba tak maja ze uzywaj telefonow po to by np umowic sie podac godzine itp . wiec moze Twoj tez tak ma bo skoro rozmawiacie czesto na gg to byloby podobnie do mnie. A czy takich slow tesknie , mysle , bede snil o tobie nie pisze ci wcale?

Gość pinkii
smutasku troszke cierpliwosci, wyobraznia zawsze podopowiada rozne scenariusze jak nam zalezy :) a moja historia hmm :P chlopak wypytuje mnie o sprawy damsko meskie czy kogos mam i takie tam ;) no i na ostatnim spotkaniu mnie pocalowal, na poczatku nie odwazajemnilam ale pozniej uleglam i od tego czasu sie nie oddzywa :/ choc powiedzial mi ze mam myslec po prostu a nic nie komplikowac bo to jest prosta sprawa do zrozumienia bez zadnych zagmatwan, tylee ze teraz jest cisz ;/

Gość ti...
smutasek a dlaczego mielibyscie nie rozmawiac po spotkaniu? przeciez jesli spodobacie sie sobie ..ja spotkalam sie z nim i dalej rozmwiam na gg

Gość ti...
pinkii a to bylo wasze pierwsze spotkanie? jak dlugo sie znacie? i nie bardzo wiem o co chodzi z tym mysleniem , czego to mialo dotyczyc?

On mi tylko pisze ze jestem dla niego bardzo ważna i wyjątkowa. Ale chyba ma na myśli mnie jako przyjaciółkę. tylko ja sie boje tego ze sie sobie nie spodobamy. jednak rozmowa przez gg jest inna niż ta w realu. pinkii: może on sie przestraszył tego pocałunku, może musi sobie to w głowie ułożyć.

Gość pinkii
juz pisze jasniej :P to bylo tak, poznalismy sie a pozniej on sie chcial spotkac w miedzy czasie gadalismy na gg ;) po spotkaniu bylo ok, jesli chodzi o niego (juz ktos to wczesniej pisal w tym temacie) to ten moj piekny wypytywal sie czy kogos mam, czy komus sie podobam, jak gdzies wychodzilam to czy kogos tam poznalam i czy mam zamiar sie z ta osoba spotkac, takie podchody :P na ostatnim spotkaniu ktore mialo miejsce pocalowal mnie (pierwszy raz wtedy :P) i powiedzial zeby sie nad tym nie zastanawiala bo to jest prosta sprawa i nie mam za bardzo gmatwac tego :P tle ze on teraz sie nie oddzywa i nie wiem czemu ...

Gość pinkii
o tym mysleniu powiedzial mi po pocalunku bo ja chyba wtedy mu powiedzialam ze jestem zaskoczona ale juz nie pamietam, tyle emocji :P

Gość pinkii
smutasku na gg zawsze latwiej jest nawiazac kontakt bo sie nie widzi drugiej osoby co jednoczesnie nie oznacza ze ta osoba Cie oszukuje wiec wiesz wsyztko przed Toba ;)

Gość pinkii
a ten moj niech sobie uklada, byle nie ukladal tego na zerwanie znajomosci ;)

Gość pinkii
a napisalm ale gadka sie nie kleila to dalam se spokój i teraz mysle nad spotkaniem czy mu zaproponowac, tylko nie wiem czy to nie bedzie narzucanie sie ?

oj w kwestii czy to jest narzucanie czy nie niestety nie jestem ekspertka :( sama czasami mam dylematy tego typu, tzn czy sie przypadkiem nie narzucam. a możesz mi powiedzieć jak wyglądało wasze spotkanie?? jeśli to zbyt wścibskie pytanie to nie musisz odpowiadać ;)

Gość ti...
smutasek a ja uwazam ze jesli powiedzial ci ze jestes wyjatkowa i bardzo wazna to powiedzial ci bardzo duzo on postepuje pewnie ostroznie i traktuje cie powaznie . Punktem kulminacyjnym bedzie spotkanie moze wtedy dowiesz sie czegos wiecej:) A spotkania sie nie boj , zobacz jesli mowi ci ze jestes wyjatkowa tzn ze lubi rozmowy z Toba wiec zastanow sie jak znim rozmawialas , jaka bylas i taka tez badz na spotkaniu czyli badz soba :) pinkii czyli ten pocalunek byl na drugim spotkaniu;)i jeszcze jak mozesz napisz jak dlugo juz nie odzywa sie do ciebie i w jakim wieku jest ten chlopak.

Gość pinkii
ale powiedz mi co bys chciala wiedziec bo wiesz calego to mi sie za bardzo nie chce opisywac :P bo to duzo i jesczze reka by mi odpadla :P

Gość pinkii
zgadza sie na drugim, nie oddzywa sie niecaly tydzien, 5 dni chyba :P a ma 23 latka :)

ti...: bardzo bym chciała żebyś miała racje:) ale jednak obawy co do tego spotkania mam. boje sie ze ja sie nastawie na coś więcej a on sie będzie zachowywał tylko jak kumpel:( pinkii: chciałabym wiedzieć jak on sie zachowywał. czy pokazywał ci w jakiś sposób ze mu sie podobasz i ze nie jesteś mu obojętna. oczywiście chodzi mi o zachowanie przed pocałunkiem;)

Gość pinkii
hmmm no to dosc dlugo sie zbieral do tego pocalunku, a pisze dlatego tak bo w pewnym momencie sie zrobil spokojny, no i raczki mu zaczely chodzic np po moim policzku czy karku :P a z mowiniem to hmm malo mowil jakby sie speszyl :P