Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aśka z muszelką

Wrócił z wakacji, wszystkim kupił drogie prezenty a mi...muszelke/

Polecane posty

Gość tak naprawdę
to w tym związku to ty jesteś dupa wołowa i niedorajda, bo wiele rzeczy ci nie pasuje, nie umiesz ich zaakceptować, ale też nie próbujesz zmienić, bo się boisz jego reakcji, łez itd.. masz 23 lata, a zachowujesz się jak mała dziewczynka, stoisz na dobrej drodze by zmarnować sobie życie, bo nie jesteś asertywna i konsekwentna.

Gość a mam takie e=jedno pyt.
czy zapytalas sie wprost dlaczego Tobie kupił tani prezent a wszytskim drogi?

Gość a jak sie czuje pan kasztan
moze to byla sugestia, ze sie stesknil za twoja muszelka :P

Gość Aśka z muszelką
Czemu zmarnować zycie ?Przeciez nie chce wychodzić za niego za mąż o czym już mówilam, w moim wieku moge sobie pozwolic na troche mniej poważny związek a mi z nim po prostu było dobrze, pomyliłam kumpelstwo z miłoscia, co sie zdarza. Jeśli chodzi o piosenki to np.taka o Walerci;D

Gość marce wronsky
Aśka? A jak zareagowali jego rodzice, gdy zobaczyli, jaki prezent przywiozl synalek narzeczonej? KAwał gnojka z tego Twojego faceta, cham i bydle... To mi przypomniało moją byłą juz tesciową, ktora w prezencie przywiozła mi pół butelki przeterminowanego balsamu do włosów: :) zekoladki poprzekładała do eleganckiegoale maluśkiego pudełka po innych, zeby dać ich mniej :) Pozdrawiam - takich chamów nic się w zyciu nie nauczy, a oni robią to celowo!

Gość Vroniś
Durne piosenki? Nie, raczej nie :) Wiesz, mój nie miał ani samochodu, ani prawa jazdy- uważał że mu to nie potrzebne! I dopytywał się, kiedy ja zrobię prawko, żebyśmy nie musieli się pociągami tłuc :? A jakie to były piosenki? :D

Gość Sluchaj Asiu...
haha...ja tez znalam Michala 190 cm wzrostu i tez taki placzacy..z W-wy

Gość brutalna prawda
a ja nadal nie rozumiem czemu z nim jesteś:o mówisz ze traktujesz go bardziej jako kumpla, ze jest sknera, ze zamiast powaznie porozmawiac robi sie płaczliwy:o skoro wiec jest taki straszny to go zostaw i badz szczesliwa bez niego🖐️

Gość Aśka z muszelką
Seks świetny pod tym wzgledem sie dopasowaliśmy:)Tak jak mowie to była zabawa , on ma fajne poczucie humoru i mozna z nim wszedzie pojechac i sie dobrze bawić, nie żaluje tych 2 lat, po prostu nagle zaczelo mi brakować tego ,zeby ktos mnie traktował powaznie. Pytałam wprost, odp.: " A co Ci miałem przywiezc? Przeciez muszelka to typowo morska pamiatka i Ci zostanie a perfumy i tak bys szybko zużyła";D

Gość a jak sie czuje pan kasztan
lol! na nastepne urodziny daj mu ladny kamyczek, i powiedz: Przyda ci sie, bedziesz mial pamiatke, bo kamien jest taki trwaly! albo cos malego ze sklepu "Wszystko za 5 zl" :D

to zachowanie poniżej krytyki. On jest żenujący po prostu :O:O:O Uciekaj albo odpłać mu się tym samym przy najbliższej okazji. Chociaż pewnie nie zauważyłby aluzji.

Gość Vroniś
A tak sama, odcinając się od naszych rad... Co planujesz? Jak myślisz wybrnąć z tej sytuacji? :)

Gość Aśka z muszelką
Heh a on mieszkał w Wawie 3 lata temu:P Jego matka tez jest tak sknera, wiec podejrzewam,ze nawet ona mogla mu powiedziec zeby nic mi nie kupowal.A jak miałam imieniny i chciał mi kupic kwiaty to kazala mu narwać tulipanów z ogródka. Wierzcie lub nie ale na poczatku mi nie przeszkadzało ,ze np.zzarl mi te grzybki.

Gość sluchaj Asiu..
hmmm...a moze to ten sam, haha?? Podaj mi pierwsza litere jego nazwiska??

Gość Aśka z muszelką
Myślalam o rozstaniu juz przed jego wyjazdem ale postanowiłam dać mu szanse , ale jednak ta muszelka mnie przekonała.Jeszcze z nim pogadam o tym ale jak znowu tak sie bedzie zachowywal to dam sobie spokoj, chyba dojrzewam bo zaczyna mi brakować czegoś poważniejszego:)

Gość Vroniś
Bo to jest zabawne i urocze, do pewnego momentu :) Żeby się z takim gościem bawić, pośmiać itp. - pierwsza klasa, ale poważny związek... zaręczyny... ślub... brrr! :)

Gość Vroniś
I że nie jest taka trwała jak przekonywał :D I perfumy byłyby lepsze.

Gość Aśka z muszelką
N.......

Gość Aśka z muszelką
Powiedziałam mu,ze widziałam taki perfum jaki szukal i nawet chciałam mu kupić,ale skoro nie robimy sobie drogich prezentów to zrezygnowałam:D (ma urodziny za 2 tyg).Planuje kupic drozdzówke i wbic w nia świeczke, moze byc zamiast tortu:P?

Gość Vroniś
:D Świetne! Ale obawiam się, że może mu się to spodobać, skoro z niego taki "luzak" ;)

Gość yummy mummy
widze,ze poczucie humoru cie ie opuszcza;-)

Gość Aśka z muszelką
Ale wiecie on to jeszcze nic...jego kumple są "boscy".Jeden z nich reguluje brwi i robi henne , manicure, pedicure, wiem bo spotkam go u kosmetyczki czasami :)Drugi ma 6(!) dziewczyn i mimo to udaje mu sie od roku balansowac miedzy nimi tak,ze żadna sie jeszcze nie zorientowała.A wszystkie podrywa na tekst o tym ,ze była go zdradzała i on sie "boi miłosci"..

Gość Aśka z muszelką
mam ładną muszelkę ;)

Gość skoro prać ręcznie
o Dżizas...