Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FHGFHG

BOŻE MYSLE O SAMOBÓJSTWIE..JESTEM NA DNIE..NIZEJ NIE MOGŁAM SPASĆ...

Polecane posty

Gość FHGFHG

BOZE..RODZINA MNIE NIENAWIDZI ...MAM 25 LAT I NIE MAM NIC..NIC...

Gość FHGFHG
nie mam pracy ani swojej kasy.. nic nie jestem warta.. w dodatku jestem chora na nerwice lekowa i depresje..nie wiem czy samobojstwo cos da..nie wiem ...

Gość hfdfdfd
"Słabi tylko giną w objęciach przeciwności, silni się karmią u jej piersi." Józef Ignacy Kraszewski

oj dziewczyno. wez sie za siebie. ty chcesz rodzinie na zlosc zrobic. a prawda jest taka, ze nie wiesz jaki to bol dla ludzi jak ktos z ich otoczenia sie zabija. no po prostu nie wiesz. mialam na roku kumpla, ktory sie powiesil. jak zobaczylam jego matke nad trumna to myslalam, ze mi serce peknie. ta kobieta nie miala nawet sily plakac. ojciec posiwial w jeden dzien. a niby tez sie ciagle klocil

Gość FHGFHG
ale oni sie ucieszą .. oni mnie nienawidzą,. matka mnie krytykuje nonstop ... jestem ciezarem dl anich ..

Gość FHGFHG
po co yzc dalej skoro nie mam ani pracy ani nic..nawet pracy nie umiem znalezc w tym wieku..gorszej porazki nie ma chyba..oni ciagle mi to wytykają ..

Gość FHGFHG
moj facet ma w dupie moje łzy ..gdybym miala wsoarcie chociaz w nim ale nie mam ..niech mnie ktoś zrozumie..

Gość FHGFHG
kiedy ja mam atak paniki bo mam nwerwice on zamiast przytulic i wepsrzec drze sie na mnie..znikąd pomocy i wsparcia nie mam .. na dodatek mieszkam na wsi..ani znajomych ani nic..

Gość mial
wyjdź na spacer, albo na zakupy, zacznij myśleć pozytywnie:) w życiu czeka cie wiele szczęscia, po co więc sie zabijać??

A ja myślę, że gdybyś faktycznie chciała ze sobą skończyć, nie pisałabyś o tym na forum ;)

gdybys chciala to bys znalazla prace.. olej wszystkich i im pokaz ze potrafisz.. a skad jestes?

Gość 5465
tez mam 25 lat, bez pracy, z fobia spoleczna i depresja :o

Gość FHGFHG
WY NIE WIECIE CO TO ZNACZY CZUĆ SIE SAMOTNYM NA SWIECIE.. NIE MIEC NIKOGO KOMU MOZNA SIE WYŻALIĆ I KTO PORADZI..

Gość 5465
"gdybys chciala to bys znalazla prace.." jak mnie WKURWIA takie gadanie, jak nie masz nic innego do napisana do sie lepiej w ogole nie odzywaj

Gość FHGFHG
no własnie jam ma mfobie spoleczną chyba.. ja własnie chce żyć ..ale po co skoro nikomu nie jestem potrzebna..

Gość FHGFHG
boje sie pracowac ..mam taka fobie też ze ciagle mi sie wydaje ze sobie nie poradze i ze nie umiem ..ze sie nie sprawdze..jestem niesmiala ....

Gość hfdfdfd
"Martwiąc się o przyszłość, okradasz się z radości i powodzenia, niszczysz drowie. Odtąd niech liczą się tylko pozytywne wydarzenia, które zdarzają się teraz, a uwolnisz się od 'złodziei'. Rozważanie radosnych i szczęśliwych wydarzeń z przeszłości wywołuje radość tu i teraz. Pomyśl, że wydarzenia przeszłe i ich skutki - dobre czy złe - nie są niczym innym, jak ucieleśnieniem twoich myśli. Kieruj swoje obecne myśli na właściwe tory! Wynieś na tron myśli o pokoju, harmonii, radości, miłości, szczęściu i dobrobycie! Rozmyślaj świadomie i jak najczęściej o powyższych pojęciach i wyobrażeniach i żądaj ich dla siebie - a o reszcie zapomnij!" "Podaruję sobie pokój, uświadamiając sobie obecność Boga - a nie rozmyślając o swoich problemach." Joseph Murphy, z książki "Kosmiczny wymiar twojej mocy"

Gość mial
jesteś potrzebna:):) ja cie troche rozumie, i tez wiem że z każdej sytuacji jest wyjście;) musisz spróbować małymi kroczkami wracać do społeczeństwa;)

Gość FHGFHG
te cytaty są piekne ale nie da sie nie mysleć ..nie da sie..

Gość hfdfdfd
"Wszelkie niezadowolenie z tego, czego nam brak, płynie z braku wdzięczności za to, co posiadamy." "Kto ugina się pod ciężarem, ten zwiększa tylko jego ciężar." Daniel Defoe

Gość FHGFHG
ale jak mam sama sie podniesc ..jak ...nie umiem.. kazdy mnie ciagle krytykowal od małego w domu..nauczyląm sie zyc z myslą ze jestem nikim i nic nie potrafie.. mama ciagle powtarzala ze ja nigdy chyba nie znajde pracy..i tak sobie to wzielam do serca ze teraz nie u miem myslec inaczej ..ciagle mysle ze jestem zerem i ze nic nie umie..ze nie potrafie nawet pracowac..

Gość FHGFHG
gdybym miala chlopaka kóry mi powie dobre slowo i przytuli byloby łatwiej ..teraz siedze i rycze i nie wiem po co pisze o tym tutaj ale nie mam gdzie..lpoprostu nie ma z kim pogadac ..

do 5465 w domu na kanapie żrac chipsy i podpierajac cycki napewno nie znajdziesz... praca jest,,, trzeba sie tylko rozejrzec... a co cie wkurwia? to ze nie chce Ci sie dupy ruszyc i szukac?

Gość prosiaczek...
znajdziesz prace...ja tak twierdzę;) w jakim miescie jesteś?

Gość hfdfdfd
"Otrzymujesz z powrotem to, co oddajesz; Myśl ma siłę stwórczą; Tworzymy swoją własną rzeczywistość - Jest to bardzo głęboka i ważna koncepcja, którą należy pojąć na obecnym etapie, gdyż z całą pewnością stanowi ona jedno z największych, trwałych praw istnienia." "A jednak, choć pewnie nikt wam tego nie powiedział, wy, drodze ludzie, jesteście najpotężniejszą siłą ukrytą w tajemnych schowkach Wszechświata." "Musicie wykorzystać swój umysł jako narzędzie, ponieważ jest to pole, na którym tworzycie. Jak mówiliśmy, wszystko jest zwierciadłem. Jest to jedna z prawd, jakie wam przynosimy, kiedy opowiadamy historie o istnieniu. Wasi przodkowie nauczyli się, że rzeczywistość odzwierciedla dla was to, czym jesteście, więc pamiętajcie o tym. Pamiętajcie!"

Gość FHGFHG
mój chlopak nigdy nie rozumial czemu nagle trace dech i sie robie cala mokra i trzęse gdy dostawalam atak paniki..zawsze sie darł zamiast pocieszyć ..nie umiem tego zrozumiec ..on nie potrafil zrozumiec ze to choroba,..

Gość FHGFHG
jestem z m alej miejscowosci gdzie na prace nie ma mowy. ta miejscowosc jest 90 km od krakowa.

Gość FHGFHG
NIE MAM WSPARCIA NAI RODZINY ANI CHLOPAKA ANI RODZENSTWA ANI NIKOGO INNEGO..TO CIĘZKIE..INACZEJ JEST GDY MA SIE OSOBE Z KTÓRĄ MOZNA POGADAC O PROBLEMACH..

Gość hfdfdfd
"Wasza siła kończy się tam, gdzie zaczyna się strach." przekazy Plejadan z książki Barbary Marciniak "Świetlana rodzina" "Gdy się modlisz, myśl o celu nie jako o czymś zamierzonym, lecz osiągniętym." Emmett Fox "Każde ludzkie uczucie jest większe i sięga dalej niż wart przedmiot, który je wywołał. Moim zdaniem jest to dowód, że człowiek powołany jest do wyższego bytu." Samuel Coleridge "Miłość jest pierwszą wśród nieśmiertelnych rzeczy." "Idź swoją drogą, a ludzie niech mówią, co chcą." Alighieri Dante