Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FHGFHG

BOŻE MYSLE O SAMOBÓJSTWIE..JESTEM NA DNIE..NIZEJ NIE MOGŁAM SPASĆ...

Polecane posty

Gość prosiaczek...
musze lecieć...🖐️ niedlugo będę....🖐️

prosiaczek nie myślisz chyba, że jesteś jedyną na świecie, która dostała po dupie od życia? Większość dążących do samorealizacji nie miało łatwo w życiu.

Jezu dziewczyno ale ty pierdolisz za przeproszeniem... masz 25 lat dalej żyjesz z rodzicami którzy dają ci w dupe jak mogą, siedzisz z facetem który robi to samo:O:O przecież ty sama sobie to wszytko nakręcasz. Czego się boisz? że sobie nie poradzisz w pracy w życiu? A MASZ COS DO STRACENIA?????????? idz spróbuj chociaż, przecież i tak gorzej być nie może. W kwestii pracy to w takim Krakowie nie powinnaś mieć problemu ze znalezieniem, chociaż jako sprzedawczyni w warzywniaku na początek a potem szukać czegoś lepszego, podstawe obsługi kompa znasz na pewno, czegoś na tych studiach tez Cie musieli nauczyć tak że nie będzie źle. Grunt do dobre nastawienie:) A na dnie wcale nie jesteś ... na dnie jest kobieta z piątką dzieci na zasiłku i z mężem alkoholikiem. A Ty jesteś młoda, nie masz żadnych zobowiązań i całę życie przed sobą:) 3mam kciuki:)

Gość nokkia
kiara ma racje choc sie za bardzo rozpisała:)

Gość ciuchcia
wejdź na www.forum.nerwica.com Tam znajdziesz wsparcie i zrozumienie!!

Gość aneczczczczcka
Musisz koniecznie się skontaktoowac z psychiatrą.Miałam to samo lecz moja silna wola i męża pomogła mi przezwycięzyc to wszystko.Wiem,ze to jest silniejsze od ciebie w 100% cię rozumiem i nieczytaj nawet postów w których cię oczerniają bo dla kogos,kto tego nie przezył niemoze i niepowinien się brzydko wypowiadac.Jak chcesz pogadac to pisz na gg 1605052

Gość juz Ty wiesz kto
:(

Gość jeszcze gorzej
ty masz chociaż faceta, ja nie mam nic i jestem starsza, mam 27 lat, nie mam pracy, przyjaciół, rodzina tak samo mi truje... do tego fobia społeczna, nerwica...tak samo małe miasteczko, gdzie największe bezrobocie...