Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość visine

Której z Was zrobił się CELLULIT po tabletkach anty...?

Polecane posty

Gość mi po cilescie harmonecie i di
ane, bralam anty 5 lat, teraz zostal mi cellulit i zylak, powodzenia, nigdy wiecej! mam 26 lat

u nie tak sie stalo. u mnie w rodzinie nia ma cellulitu, ja jestem szczupla, chodze na fitness, a mimo to sie pojawil. ponoc to \"wodny\" cellulit, ale po odstawieniu nie znika.

Gość cilest cilest cilest
mi po cilescie choc estem baaardo szczupla i juz nie biore mam leki lecz zauwazalny cellulit dlatego przestalam brac i nigdy wiecej

Gość do crazy bugie
po jakich tabletkach?

cilest, ale mysle, ze to bez znaczenia. slyszlam, ze wystarczy ilos hormonow, ktore spozywamy w kurczakach juz nie mowiac o tabletkach. wydaje mi sie, ze kazde po pewny czasie tak dzialaja.

Gość do crazy bogie
ciekawe ze tu na forum jest duzo kobitek wychwalajacych swoje tabletki, mowiacych ze nie maja po nich cellulitu.... a jednak.

mi.po cilescie :O. nigdy wiecej tego gowna. cellulit jest minimalny.nie widac go ale jak scisne fałdke to tak.Uprawiam regularnie sport- wiec moze dlatego jest taki niewielki.Dodam ze u mnie w rodzinie babeczki nie maja rozstepow i cellulitu.żadna:|

Gość jeszcze raz cilest
ja tez po cilescie :( zwalczyla ktoras z was to gowno?

wiele razy juz pisalam, ze u mnie tak sie stalo, ale zawsze wtedy pisano o mnie, ze pewnie jestm gruba i zaniedbana, albo mam poprostu pecha. a prawda jest taka, ze mam 170cm wzrostu, waze 50 kg chodze na fitness i basen, uwazam co jem, a tabletki bralam pod stala opieka lekarza. u mnie w rodzinie zadna kobieta nie miala takiego problemu. chwala tabletki bo biora je kilka miesiecy, a problem przynajmniej u mnie pojawil sie po dluzszym czasie. to jest bomba z opoznionym zaplonem. tabletki sa bardzo wygodne, ale zawsze maja skutki uboczne choc czesto ich nie widac..

crazy =nie Ty jedna. Ja rowniez bardzo żaluje.Ciesze sie jednak ze ten cellulit nie jest zawansowany - uprawiam sport,masuje sie , stosuje kremy (ale bez szalenstw ) i kiedy mam lekko opalone ,wydepilowane nogi to czuje sie jakbym go nie miala.

ja też zaluje ze bralam cilest - tak jak Wy. Choć krotko mam wrazenie ze zgotowalam sobie skutki uboczne na cale zycie.... cellulit mam minimalny. ale zawsze. mimo ze jestem szczupla.

mysle, ze w ulotce poza cala litania skutkow ubocznych powinien byc wipisany cellulit, choc to pewnie nie zniechceci dziewczyn do brania tabletek..

wiesz coo...chyba bardzo ogólnie, bo o jakiś skutkach problemów skórnych...ale chyba jest wpisany.... a pamiętam jak kiedyś wchodziłam na forum i czytałam wypowiedzi dziewczyn chwalących zalety cilestu i w ogole...ze żadnych skutków, żadnego cellulitu...

przed odstawieniem tabletek tez duzo szukalam na ten temat i owsze byly takie informacje w gazatach czy roznych stronach, ale na forum zadna dziewczyna nie przyznala sie, ze ma cellulit. wszystkie wrecz zachwalaly. pozniej w kilku watkach jak ktos pytal o skutki uboczne poisalam, ze tak moze sie stac, ale bylam wysmiewana jako grubas z cellulitem, ktory sieje panike. widocznie chca tak wygladac na wlasne zyczenie. poza tym wiekszosc uwaza, ze lepszy cellulit niz ciaza. w USA np. wiekszosc kobiet ma cellulit i nie musze mowic, ze tam pigulki bierze prawie kazda kobieta. u nas niktore sie oszukuja, ze plastry czy zastrzyki dzialaja inaczej, ale niestety hormony to hormony i nie wazne jak sie je przyjmuje. ja tez chcialabym aby byly bezpieczna antykoncepcja, ale co zrobic. mozna jedynie odstawic i modlic sie zeby nic innego nie wyszlo.

raz tez pisalam, ze przy hormonalnej antykoncepcji nie wolno sie opalac bo powoduje to przebarwienia, zostalam wysmiana. wiekszosc dziewczyn mysli, ze jest madrzejsza od lakarzy.

Gość Bralam i zaluje
a co powiedzie na 18 kilo wiecej po 1,5 roku brania tabletek? juz nie biore od 5 miesiecy i prawie nic nie zrzucilam.A cellulit? jak wyrwy po babie a nigdy tego nie milam rosztepy takie ze sie wstydze sama siebie!!

z tym opalaniem masz racje. mi lekarz zabronil. i chuć trzeba uważać gdy sie tabsow nie bierze, czuje sie lepiej, mam wieksze libido, prezent z postaci gorszej pupci, ale i opalac sie moge ile chce... robicie jakies cwiczenia na poprawe?

slyszlam od lekarza, ze mozna rozniez zaczac tyc po odstawieniu..zdaza sie to zadko, ale jednak. dlatego ciesze sie, ze mam juz to za soba. 18 kilo to bardzo duzo i napewno duzo wysilku bedzie kosztowalo Cie zrzucenie tego balastu. proponuje skonsultowac sie z lekarzem byc moze ma na to jakas rade, bo wydaje mi sie, ze tycie po hormonach jest inne niz po jedzeniu i inaczej trzeba sie odchudzac.

A ja brałam Cilest i nie żałuję Teraz odstawiłam bo facet wyjechał I teraz jest mi dopiero dziwnie, ale to dlatego, że jestem przyzwyczajona do pewnych rzeczy, np. tego, że okres był jak w zegarku... A cellulit? Nie sądzę, żeby powiększył mi się od tebletek, zwłaszcza, że przez pierwsze 2 miesiące przyjmowania schudłam 7 kilogramów i czułam się super!

ja poczulam tylko spadek biustu, choc moj facet twierdzi, ze nic nie zauwazyl to ja czuje. i jestem bardziej wilgotna. przy braniu tabletek bylam \"sucha\" i zle sie z tym czulam, a libido przez to w pewnym moencie spadlo mi prawie do zera. teraz czuj sie lepiej. staralam sie bagatelizowac te skutki uboczne, ale jak przyjzalam sie nogom to miarka sie przebrala. teraz cwicze i chce cwiczyc jeszcze wiecej od wrzesnia. mysle, ze bedzie to 3x w tygodniu plus basen przynajmniej raz. w kremy za bardzo nie wierze, moga tylko pomoc ujedrnic skore, ale napewno bez rewelacji. wazam co jem, ale bez przesady, b w koncu otyla nie jestem. najbardziej wierze w masaze, pilingi i naprzemienne prysznice. ciezko jest codziennie pilnowac wszystkiego, ale staram sie.

mi brakowalo tylko tego, ze codzinnie o tej samej porze niczego nie bralam. czula jakbym o czym zapomniala. okres owszem wydluzyl sie troche i jest roznica klku dni w regularnosci, ale wierze, ze wszystko sie unormuje. tez bylam zadowolona z cilestu przez wiele lat bo nic zlego nie czulam...do czasu. wszystko zalezy od podejscia, ja jestem swiadoma tego, z mialam ladne cialo i na wlasne zyczenie juz takie nie jest, wiec zaluje.

Gość nie zodze sie z ta
ja bralam kiedys diane, pozniej jeanine, ostatecznie przerzucilam sie na yasmine, poniewaz jak twierdzi producent to jedeyne z obecnie dostepnych pigulek anty nie zatrzymujace wody w ogranizmie. Obecnie pigulek nie biore, a przy odrobinie cwiczen cellulitu pozbylam sie w dosc krotkim czasie.Dodam jeszcze, ze odkad nie biore pigulek latwiej mi tez gubic wage :)

kosmetyczka polecila mi prysznice na przemian z cieplej i zimnej wody, ktore maja pobudzic krazenie krwi. staram sie jerobic codziennie po kapieli i zakanczac zawsze zimnym.