Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olenka olenka

czy to mozliwe zeby nie miec lechtaczki?? pomozcie/

Polecane posty

Gość olenka olenka

mam duzy problem potraktujcie to powaznie mam 21 lat i wlasnie...czy mozna nie miec lechtaczki8???? lubie seks chociaz mam dopiero 2 faceta , wspolzyjemy od kilku miesiecy, z poprzednim moim pierwszym( jeszcze w liceum) zrobilismy to jedynie kilak razy lubie seks i pieszczoty, nie uwazam zebym byla oziebla nie mialam jeszcze orgazmu ale nie o to chodzi...najbardziej podnieca mnie pelny stosunek ale do orgazum daleto temu...i wlasnie jak on robi mi minetke czy piesci palcami albo jak sama to robie to nie czuje NIC KIEDYS MI TO NIE PRZESZKADZALA ALE ZACZELAM BARDZIEJ POZNAWAC SWOJE CIALO, DOTYKALAM SIE WSZEDZIE i nic , dalej nic nawet cienie przyjemnosci...nie moge znalezc u siebie lechtaczki :////// !!!! ogladalm cipke z lusterkiem i w ogole cvzy to mozliwe?? jestem zalamana moj chlopak pyta sie mnie jak ma mnie dotykac zebym miala orgazm lechtaczkowy albo wprost" to gdzie ona jest kochanie, moze ja popieszcze" a ja wpadam w przerazenie i cos sciemniam, co mam powiedzic " nie wiem ????" nie mam w koncu 15 lat prosze pomozcie!!!!!!!!!! ktos tez tak ma??

Gość olenka olanka
Dodam, że mam za to dorodnego penisa, którego muszę skrupulatnie ukrywać przed partnerem :(

Znajduje się tam gdzie cewka moczowa,tam gdzie siusiasz,ale lepiej idź do lekarza niech sprawdzi.

Tak troszkę wyżej,masz rację,ale ja widziałam u kobiet starszych,jak cewnikowałam

spadajcie durni podszywacze :/ wiem gdzie POWINNA byc ale nie moge znalezc:///// !!!!! moze sa jakies nie wiem zaburzenia budowy ? albo cos takiego? jak mam pojsc do lekzraz i co spytac sie o to? nigdy w zyciu umarlabym ze wstydu ://// prosze o jakies sensowne opinie

Gość matylda 33.
u siebie niestety nie zauwazylam :(

Przecież nikt Cię nie zbada wirtualnie.Niech twój facet tam Ci zaglądnie i sprawdzi,jak nie chcesz iść do gina.

naprawde nikt nie jest w stanie sobie wyobrazic jak sie czuje?okropnie jak dziwadlo nigdy nie slyszalam zeby ktos mial taki problem ://// zaczelam unikac seksu , nie wiem co mam robic nie poprosze faceta o to, przeciez nie powiedzialam mu o tym co czuje i czego sie boje, zreszta nie wydaje mi sie zeby byl lepszym ekspertem w sprawie zanskiej anatomi niz ja..matyldo , pisalam juz ze sama sie ogladalam dokladnie i nie zauwazylam nic wiec proszenie go o to nie mam sensu...

coś mnie się wydawowywuje, że oleńka już ten problem parę razy poruszała

Niektóre kobiety mają bardzo malutkie,jak groszek.Bardzo mi jest przykro,że masz taki problem.

nie poruszalm tego tematu.... zreszta po co ja sie tlumacze ale chcetnie dostaal bym namiary na taki topik o ile istnieje prosze o jakas rade? ktos tak mila? spotkal sie z taka \" przypadloscia\" wydaje mi sie ze jestem jedyna na swiecie :o czy to jakas cxhoroba? wada anatomiczna? a moze to normalne tylko nikt o tym nie mowi???? jezeli by byla amla jak groszek to ok...pzreciez bym cos czula prawda? a wyglada jakby jej nie bylo w ogole ://///

Gość Rozszez cipe
ma maksa tam gdzie sie schodza wargi mniejsze zrob zdjecie podeslij linka na forum to cie ocenimy czy masz problem czy nie . :classic_cool:

Gość eeeeeeeeeeeetam
jak można nie mieć łechtaczki? Wiedziałabyś o tym od urodzenia, a przynajmniej twoja mama zauważyłaby jak byłaś małym dzieckiem i cię kąpała

Gość eeeeeeeeeeeetam
chyba że pochodzisz z jakiegoś kraju afrykańskiego, gdzie wycinają małym dziewczynkom

eeeeeetam...daruj sobie debilne komentarze :/ autorko nie wiem czy to mozliwe ale skoro mozna miec mikroskopijnego penisa( 3-4 cmmm) to..... najlepiej porozmawiac ze specjalista, wiem ze to moze byc trudna sproboj na portalach ginekologicznych, tam na pytania odpowiadaja fachowcy kurcze nie wyobrazam sobie takiej stytuacji...straszne :/

Gość eeeeeeeeeeeetam
do anik-------------- dlaczego debilne? Ja piszę poważnie. Nie słyszałaś o takich krajach? Widać - mało wiesz...

Gość aabbbccc
ludzie co za panika . nektorzy nie maja reki czy nogi i zyja. przeciez idz autorko do lekarza i popros zeby obejrzal czy twoja budowa anatomiczna jest prawidlowa. jezeli nie to nie rob z tego tragedii. jak widac zyjesz czyli od tego sie nie umiera. niektorzy z lachtaczkami tez nie maja radosci z sexu :)

Gość hennys
abc odrobina zrozumienia kurde.... jakbys byla facetem i nie miala penisa to tez bys stwierdzila ze spoko ? bo " niektorzy tez nie majja radosci z seksu?" :/ dziewczyna ma problem tym bardziej ze nie za bardzo napotyka sie na informacje o czyms takim...

Gość a moze tak
Matyldo dobrze słyszałem,że Ty masz wielkości pięści?to kalectwo tak ciągać po podłodze:o

Gość 2435345
uppppp

Był kiedyś taki film \"Głębokie gardło\" głowna bohaterka tez miała problem z łechtaczką i odnalazła ją w gardle. Każda musi ją mieć tylko trzeba poszukać :P

Gość KasiaWAWA
Ja tez nie wiem czy mam lechtaczke.. Jestem dziewica i nie pieszcze tych okolic.. Jakies farfocle i dzyndzle wystaja ale czy to to?

Gość KasiaWAWA
Sorry. Te dzyndzle i fafrocle to reszki waty i sznurki od tamponów, których nigdy nie wyjęłam:) Jestem taka rozkojarzona i czasem zapominam o drobnych szczegółach :)

Gość gość
I co znalazlas?

Gość benio

ona powinna sie znajdowac u gory wewnetrznych warg sromowych tych mniejszych zazwyczaj jest schowana ale delikatnie naciskajac na zwieczenie warg i je delikatnie rozwierajac powinna sie pokazac i tu problem moja partnerka tez nie ma . i lizanko nie przynosi jej szczescia  , takie zycie 

Gość Zuzia

https://www.mp.pl/pacjent/seksuologia/zaburzenia-seksualne/u-kobiet/104468,zaburzenia-podniecenia

łap tutaj masz z portalu dla lekarzy. Pewnie masz łechtaczkę ale zaburzenie czucia występuje. Może bierzesz antykoncepcję, która u Ciebie ma takie skutki lub masz problem z hormonami? Idź do ginekologa 

Gość Franiu
19 minut temu, Gość Zuzia napisał:

https://www.mp.pl/pacjent/seksuologia/zaburzenia-seksualne/u-kobiet/104468,zaburzenia-podniecenia

łap tutaj masz z portalu dla lekarzy. Pewnie masz łechtaczkę ale zaburzenie czucia występuje. Może bierzesz antykoncepcję, która u Ciebie ma takie skutki lub masz problem z hormonami? Idź do ginekologa 

Jak antykoncepcje jak ona jeszcze prawiczka :DD

Gość Gość Aneta

Różne są anomalia anatomiczne,  więc braku nie można wykluczyć. 

1 godzinę temu, Gość Gość Aneta napisał:

Różne są anomalia anatomiczne,  więc braku nie można wykluczyć. 

jeśli wierzyć literaturze to mało prawdopodobne ale możliwe. Powinna iść do ginekologa i te problemy wyjaśnić - raczej na tym forum tego nie wyjaśnimy
http://www.scielo.org.mx/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0300-90412018000700490&lng=es&nrm=iso&tlng=es