Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studencina

tani nocleg w Gdansku

Polecane posty

Gość studencina

znacie namiary na tani nocleg w Gdansku, wiem, ze sa wyszukiwarki ale chce poznac wasze osobiste propozycje, sprawdzona.chyba nie musze aznaczac, ze chodzi mi o TANI nocleg na 7 dni w polowie wrzesnia,

Gość studencina
no piszcie kurde??, pomozecie??????

Gość a ile mozesz zaplacic
Na ile osób chcesz

Gość studencina
pokoj jednoosobow, a koszt to chyba tak max 400 zl

Gość studencina
tzn jedna osoba, czyli ja

Gość a ile mozesz zaplacic
mam teraz wolne mieszkanie( w ciagu roku wynajmowane studentom) tylko nie wiem, czy mozesz dac jakis namiar na siebie

Gość atlantyda600
polecam schronisko młodzieżowe na ul. Grunwaldzkiej. 70zł od osoby ze śniadaniem. Pozdr.

Jak tani, to na pewno możesz sobie poszukać przez rezerwuje.pl. Oni mają bardzo duży wybór produktów, a co najważniejsze - jak rezerwujesz z nimi, to możesz dostać spory rabacik i wtedy większość noclegów robi się tania.

Gość nocwtrojmiescie
Już niedługo wakacje, upragnione urlopy - czas więc pomyśleć o wypoczynku. Dlatego jeżeli myślisz o odwiedzeniu Trójmiasta, gdzie w nocy pobawisz się w Sopocie bądź też przespacerujesz się po pięknym, zabytkowym Gdańsku, a w dzień zaś odpoczniesz na jednej z wielu plaż, chcemy Ci zaoferować nocleg w świeżo wyremontowanej kawalarce na granicy Gdańska i Sopotu. Jesteśmy dwójką młodych ludzi, dla których podróże to jedna z największych pasji. Dzięki temu jesteśmy w stanie zrozumieć Państwa potrzeby i zaoferować Państwu nocleg w komfortowych warunkach a jednocześnie w niskiej cenie. Cena niezależnie od liczby osób, max. 6 150 zł, bez żadnych dodatkowych kosztów. Mieszkanie jest po kapitalnym remoncie, który został wykonany w 2009 r. Więcej szczegółów dostępnych na stronie www.nocwtrojmiescie.vot.pl Kontakt pod adresem - nocwtrojmiescie@gmail.com

Gość nocwtrojmiescie
Oczywiście cena to 150 zł a nie 6 150 zł . :):):)

Gość alfastar
Polecam zajrzeć na stronkę www.myapartments.pl. Zawsze mozna znaleźć coś ciekawego w dobrej cenie.

Gość Ballymena
wynajemsrodmiescie.pl.tl/ www.wynajemgdansk.lepiej.info

Gość gość
Daję Ci zatem namiary na hotel sprawdzony przeze mnie: www.hollandhouse.pl. Mają butikowe, stylowo urządzone pokoje w różnym standardzie, bardzo wygodne w stosownych cenach. Jest tam szybki Internet…w cenie jest śniadanie. Byłam w tamtym roku i naprawdę myślę, że jest warty polecenia. Na pewno tam wrócę.

Gość gość
Bardzo fajny hotel i uważam, że niedrogi to http://www.amber-hotel.pl/ Fajnie położony, bo blisko starówki, szczególnie wieczorem ładny widok na Zatokę Gdańską.

Gość Kasienka1988
My z chłopakiem zawsze zatrzymujemy sie w Gemini Domu bardzo fajne miejsce, blisko centrum, ceny nie sa wysokie płacimy stówke za noc za dwuosobowy pokój, w pokoju tv i internet no i łazienka, jak dla mnie całkiem spoko, moge wam polecic

Gość lopka1
Nie powiem na tej stronce www.zarezerwuj-nocleg.com masz same sprawdzone noclegi. Wszystkie informacje są zgodne z prawdą. Warto warto bo ja wole mieć coś pewnego niż jechać "w ciemno".

Gość Wiślana
Sprawdź na www.zarezerwuj-nocleg.com mają wspaniałe hotele w dość dobrych cenach. Jak dla mnie jeden z najlepszych takich portali.

Gość gość
Polecam Hotel Sadova. Świetna lokalizacja, doskonała obsługa oraz wspaniała aranżacja wnętrz. Na pewno każdy będzie zadowolony. Znajdziesz go na www.hotelsadova.pl

Gość gość
Też lubię Amber , m.in. za fajną strefę spa: http://www.amber-hotel.pl/spa,16,pl.htm. Nocowałam w nim kilka razy i zawsze nie omieszkałam nie skorzystać z jacuzzi czy sauny :)

Gość gość
BARDZO polecam www.morskisen.pl SUPER WARUNKI (polecam przeczytać opinię na booking). Super cena ! 700 metrów plaża

Gość natasza356
Cześć, mogę polecić dobre pokoje w Gdyni. Fajna cena, wysoki standard i wszędzie blisko, nawet do Gdańska :) Zostawiam namiary http://www.pokojewgdyni.pl/

Gość wilka26
Tutaj http://gryfgdansk.pl/pokoje/ warto sobie zerknąć, jeśli poszukujemy pokoi w Gdańsku. Oferta jest warta uwagi. Można zarezerwować sobie pokój online. Jest to bardzo ciekawa opcja, z której korzysta wiele osób.

Gość gość
Ja mogę ci polecić aparthotel Neptun w samym centrum gdańska. Masz z niego blisko do starego miasta, więc jest dobrą bazą wypadową do zwiedzania, a wieczorem, zmęczona po zwiedzaniu możesz skorzystać z hotelowego spa

Gość gość
Polecam odwiedzić Elbląg po drodze, ma fajny hotel który z zanadrzu posiada świetnie wyposażony bar i dysponują przytulne apartamenty małżeńskie: ) Więcej informacji znajdziecie pod ich adresem www.elko.elblag.pl my co roku tam bywamy, bardzo przyjemna okolica a pokoje czyściutkie!