Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja jestem taka mama

Jesteście w ciązy. A sex, co z nim?

Polecane posty

Gość Ja jestem taka mama

pytam, bo jestem w 20 tygodniu i mam wielką ochotę na sex. zaczynam juz wygladać jak typowa ciężaróweczka i boję się, że przestanę podobać się mojemu męzowi. A jak tam u was, czy coś się zmienilo odkad robicie sie większe?

Gość na sentymenty mnie naszło 30
nikt ci nie odpowie-wszystkie zjmuja sie dziecmi lub dbaja o brzuszki albo obcja ostatnia staraja sie

Gość na sentymenty mnie naszło 30
sorki opcja

Gość Ja jestem taka mama
🖐️

Gość ja w 19
Jestem w 19 tyg i niedawno wróciła ochota na sex. Ja się nie obawiam, ze przestanę się podobac. bo jestem pewna, że mnie kocha. A brzuszek bardzo go kręci;)

Gość Ja jestem taka mama
No wlaśnie, mój też ma opory. ja się zastanowiam czy to przez to, że jestem mniej atrakcyjna, czy naprawdę się boi.

porozmawiaj z nim niech ci powie co czuje i ty mu powiedz mój maz mial czasem opory i sie bał ale wyjasnilismy sobie wszytko i było ok tylko teraz jestem już w 40 i nie kochamy sie ale jeszcze w 39 były seksik

Gość gihbdckjdn
wlasnie wtedy jest rewelacyjnie hehe

Gość hhs.
Mój kochal się ze mną normalnie aż do końca ciąży. Jak tylko mielismy ochotę, nie żałowalismy sobie ani się przesadnie nie trzeslismy nad faktem ciazy. Ostatni raz w ciąży kochaliśmy się na 4 godziny przed odejściem wód płodowych (zalecenie lekarza bo dzidziuś juz był przenoszony ponad tydzień... duzo ruchu i duzo sexu). Mąż nie miał żadnych oporów... tylko niektóre pozycje odpadały. ;) Misjonarska i jeździec wykluczone (w klasyczne miazdzył mnie, na jeźdzca ja miażdzyłam jego brzuchem). Najlepiej nam pasowała na łyżeczki. :D

Ufia, tobie to by się chyba psycholog przydał, może się wybierz, bo strasznie się męczysz dziewczyno. Na kompleksy też jest rada, może jakaś operacja plastyczna? Żal mi ciebie.🌻

Gość DYSZKI
Ufia a twoje wiadro?? AAAAAAAA juz nie będzie nikt go chciał??

dziewczyny pytanko - nie macie wrażenia że ciąża was \"spłyciła\", ja czuję jakby szyjka macicy była ciut niżej :O

ja jestem w 34 tc na początku kochalismy sie normalnie, jak zaczalo widac brzuszek ja zaczelam czuc sie okropnie, maz zaczal unikac zblizen, mowil ze martwi sie o dziecko a ja caly czas wierzylam ze nie podobam mu sie, potem jak zaczelo mi leciec mleczko przestal dotykac moich piersi, nie wiem czy to prawda czy se tylko wmawiam ale czuje sie nie atrakyjna

Gość taka sobie mama
Ja jestem w 19 tc. Mój mąz do niedawna mnie unikał, bo mówił, że boi się o dziecko. Ostatnio, taki jest napalony, że az czasem mam go dosyć. Cóż, mam nadzieje, że to się nie zmieni,bo dzieki temu,znowu czuję się atrakcyjna pomimo mojego rosnącego brzuszka i dodatkowego tluszczyku na pupie.

Gość odrzucona
A mój mowi wprost, że nie podobają mu się kobiety w ciązy:(

Gość odrzucona
A twój co? podobasz mu się w 34 tc? Mi się wydaje, że jak facet jest zakochany, to powinnysmy mu się podobac, bo milosc jest slepa. poza tym, nosimy pod sercem ich dzieci!!!!!

Gość wiem co pisze
to ten twoj facet kocha cie za to jak wygladasz dobrze?a jak zle to juz nie ? uuuuuuuu czarno widze wasza przyszłosc

a ja jestem zalamana moj facet odemnie ucieka:( wczesniej ja musialam uciekac od niego:) przytylam jak na razie 6 kg, mam wrazenie ze sie mu nie podobam:( gadalam z nim mowil ze wszystko ok, ale co mial powiedziec:( teraz mam 60kg więc tragedii nie ma, tak i tak sama czuje sie malo atrakcyjna ale cóż...

Gość hania_30
ja przez cala ciaze mam ochote na sex, a meza bardzo pociagam ze swoim brzuszkiem-wiec u nas raczej niema zadnych przeszkod, a wrecz przeciwnie...:)

Gość ja sie ostatnio
a moj siedzi n anecie na stronkach z pannami, na zdrowie.mnie to nie przeszkadza- ateraz to ja nie mam za bardzo ochoty takiej jak przed ciaza.zreszta jemu i tak ciagle malo, ale to fakt ze juz mnie tak bezczelnie nie zaczepia ja kiedys.jak mi sie chce to ide i mowie-musze miec orgazm i tyle!!

Gość Zaczekana
Jestem w 39tc,a seksik na dniach kwitnie...Cały czas sie nie oszczedzalismy,no z wyjatkiem okresu miedzy 35-38tc,bo tak jakos mi sie nie chciało...A co do brzuszka i paru kg.wiecej to nawet twierdzi,ze to jest baaaaardzo sexi ;-)

Gość mdzi
CZESC WAM JA JESTEM E 26TC I MOWIAC SZCZEZE TO CZESTO KOCHAMY SIE Z MOIM MEZEM I WEDLUG NIEGO ZE MAM PARE CENTYMETROW W PASIE TO GO JESZCZE BARDZIEJ POCIAGA BO KOCHAL MNIE TAK SAMO PRZED CIAZA TAK JAK I W TRAKCIE :) WSPULCZUJE TYM ZONOM KTORE FACET JE UNIKJA KARZDA Z NAS JEST ATRAKCYJNA NAWET JESLI MA TROSZKE WIECEJ CM I TLUSZCZYKOW :)

Witam mamusie! Ja jestem w 19 tyg.ciąży i brzuszek widać już bardzooo dobrze. Mój kochany małżonek ma,miał i mam nadzieję ZAWSZE będzie miał na mnie ochotę.Mówi mi teraz nawet,że zupełnie inaczej pachnę,że feromony sa jeszcze silniejsze:)Brzuszek absolutnie mu nieprzeszkadza i wiem,że jak będzie jeszcze większy to tez będzie miał na mnie wielka ochotę. Nierozumiem tekstu\"niepodobają mi sie kobiety w ciąży!\"....jak powiedział mąż jednej z Was...sorry,ale to dla mnie jakas paranoja...co za beszczelny cham! Jak się kogoś bardzo kocha to nie ma się zachamowań do ukochanej osoby i nieważne czego to dotyczy...ciąży,choroby czy czegokolwiek innego.

Gość ojjjejjjj
A ja juz mojemu chyba sie nie podobam:(

teraz to mam odwrotnie lata za mna cały czas a ja przez te swoje lekkie krągłości nie mam wogóle ochoty;/ nawet najmniejszej... :o

Gość wymagająceeeee
jak ciuciu to nie papa, albo dziecko albo seks

Gość YZA23
ja jestem w 27 tygodniu i zdaża mi się kochać z moim facetem nawet 3 razy dziennie:-) tylko nie myślcie że jestem jakąś seksocholiczką.