Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anuLkA19_

DAJE SObIE 60DNI ZMIENIAM NAWYKI ZYWIENIOWE

Polecane posty

ale mnie glowa boli:(wlasnie pije wode i zaparzylam sobie zielona herbate:Pzjem jeszcze dzisiaj duzy jogurt naturalny z otrebami i ide na spoacerek:)

Ja dzisiaj caly dzien zabiegana.Prawko musialam odebrac, zapisac sie na angielski, na zakupach bylam, meble poogladac trzeba bylo i na dzialce jeszcze u kuzynki bylam:).nie bylo czasu na jedzenie, moze popoludniu pojde na rower jeszcze

a ja wlasnie zjadlam kolacje:)jogurt naturalny z otrebami:) teraz pije wode [zawsze mam przy sobie butelke wody jak chce mi sie jesc to najpierw sie zapycham woda]:)

no to i ja sie przyłacze jak tylko mnie zechcecie... ja tu chyba najwiekszym słoniem jestem.. mam 80kg i 164cm wzrosty... i zawsze cos mi przeszkadzało w zrzuceniu tego balasty, mimio to ze nie zawsze byłam gruba ostatnio metabolizm mi bardzo zwolnił... az w koncu swierdziłam ze nie ma sie co katowac dieta jedna za druga bo i tak efektow nie ma..wiec stawiam na zdrowe zywienie !! pozdrawiam

Dziewczyny ja podobno nie jestem grubaśna ale wiem,że się źle odzywaiam ..:(:(.. ciagle słodycze->codziennie cos musze zezryc..:P mama ciągle mi mowi,że strasznie szybko jem,pochlaniam jedzenie w 5s. i nie wiem co dalej robić?;/ miałam te wakacje przeznaczyć na odchudzanie..chciałabym dojść do 60kg-i mialam tyle-az do momentu jak zaczela jeść niezdrowo-\"podgryzać\"na noc..w ciagu dnia slodycze...eh..pomóżcie.. bo czuje,że jak nie to się roztyje jak slonica..^^

ja zamiast podgryzac słodycze staram sie zamiast nich jadac orzeszki, slonecznik, pestki dyni, i takie tam ... lubie tez morele i sliwki suszone

no ja jem zawsze na sniadanie owsianke na oiad jakies warzywa miesko ryz roiznie komponuje sobie jedzonko w rozny sposob:)na kolaxje jakies jogurt albo salatka ,jlblko :)

ja staram sie nie łaczyc np mieska z ryzem czy makaronem, zjadam je wtedy tylko z warzywami.. uwielbiam otreby i mace :)

no i mozna je dodac do tego co chcesz ja jadam je z jogurtami, serkami ,sypie na kanapke...

moje menu na jutro Śniadanie: mleko 0,5% + musli , kawa Przekąska: owoc, Obiad: 2 jajka, pomidor, ogórek kiszony Przekąska: jogurt naturalny + otreby Kolacja: kromka pełnoziarnista, kawałek makreli, herbata

ale ja robie swoje musli Na około 12/15 porcji (można przechowywać w ciemnym i nie wilgotnym miejscu ponad 2 tygodnie). Wszystkie składniki podaje orientacyjnie ( dobierasz wedle uznania i upodobania). 50g płatków owsianych błyskawicznych, 30g płatków śniadaniowych, 10g nasion słonecznika, 10g wiórek kokosowych, można dodać posiekane migdały orzechy włoskie. Całość mieszamy z odrobiną soli 4 łyżkami miody i dodajemy odrobinę oleju tak żeby wszystkie składniki były ?oblepione?. Wkładamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia do piekarnika do lekkiego zbrązowienia u mnie to około 15min ale każdy piekarnik jest inny można puścić na termoobieg na 150 stopni. Do wyjętej z pieca ciepłej mieszanki dodajemy rodzynki i bakalie według uznania np. suszone banany, papaje, ananas, morele, śliwki, żurawinę. Sądze że takie Musli jest zdrowsze niż kupne, ja osobiście dodaje około 2 łyżeczek do około 200ml kefiru 0% i to jest moje śniadanie bądź kolacja. Co o tym myślisz??

tak wiec robiac tak porcje mozna je jesc codziennie przez kilka dni na sniadanie...

Czesc dziewczyny:) Ja wlasnie przystepuje do cwiczen:) zrobilam sobie tez herbatke zeby sie nia zapchac.Kupilam sobie dzisiaj spodnie ktre sie troche opinaja a bede luzne juz w polowie wrzesnia(taki moj cel)