Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katanga

Co wam osobiście stało się złego podczas rządów PIS?

Polecane posty

Jak w temacie, co was konkretnie dotknęło, co stało się wam złego. Tylko nie mówcie, że prezydent nie umie mówić, bo to nie dotyczy bezpośrednio waszego życia ( a jak tak - to proponuję leczenie). Co konkretnie złego PIS wam zrobił?

Gość podzielił całkowicie
społeczeństwo na tych którzy są przeciwko pisowi i za. Nigdy nie było takich podziałów!!!

Gość ja jestem kobieta
wlasnie nie bylo takich podzialow, poza tym obiecywal tanie panstwo, a zamiast tego wszystko rosnie, niestety nieadekwatnie do pensji. Mamy coraz wiecej problemow z rosja. Ogolnie to kuzwa nie mozna isc do lekarza, a mnie osobiscie to dotknelo!!!!!!!!!

lepiej, to znaczy jak? Przecież za darmo nikt prezentów nie robi. Uwierzyliście, że spadnie manna z nieba? To gwarantuje wam, że po wyborach będzie tak samo. Dziś wielka nagonka na PiS (na miejscu PiS mogła być też PO), że robili tak źle, a przecież nie zrobili nic, co rzeczywiście mogłoby dawać sygnał, że jest gorzej.

Kochani, takie podziały były zawsze, to, że dopiero teraz je zauważyliście, że zaczeliście się interesować polityką obecną - to nie znaczy, że podziałów nie było :) Były ZAWSZE!!! Zapomnieliście (lub jeszcze nie dowiedzieliście) się o podziałach w społeczeństwie za rządów Buzka?

Gość ja jestem kobieta
nigdy rzad nie byl az tak podzielony!!! Nie liczylam na manne z nieba, ale podatki place w gowno z tego mam

Gość żaden rząd nie traktował
z góry ludzi tak jak ten. Nikt nie mówi, że trzeba każdemu dać pieniądze ale przynajmniej trzeba o tym rozmawiać ze społeczeństwem (patrz pielęgniarki i tygodniowe nie podjęcie rozmów, bo nie i już- argument premiera). Ściganie listami gończymi bezdomnego, który ubliżył prezydentowi i uciszenie sprawy, gdy ubliżał mu Rydzyk. Fałszowanie dokumentów samorządowców mimo, że nie żadnych podstaw prawny do takiego działania itp i itd. Absurd goni absurdem podczas tej kadencji

Gość do rządu na najwyższe
stanowiska weszły dwa najgorsze buroki : Andrew i Romek...

był podzielony. Prawda jest taka, że nigdy nie było tylu oszołomów (których wybrali Polacy) typu LPR i Samoobrona. I nie było TVN24, która nakręca takie akcje, wtedy wszystko było "po cichu" w jednej relacji w wiadomościach ;) patrzcie szerzej!

zawsze interesowałam się polityką i nigdy nie było w społeczeństwie takich podziałów. Ludzie nie opluwali się wzajmnie przez politykę./ Nigdy jątrzenie radia marii nie było tak mocne, jak teraz.

przerazilam sie doborem lektur i rezygnacją z klasyki Gombrowicza. Może nie PiS a Giertych? Sami sobie wybierali takich koalicjantów.

bzdura tvn, tvn 24 i polsat byli już podczas poprzednich rządów i zawsze atakowali rządzących, taka rola wolnych mediów ale nigdy wcześniej nawet mądrzy ludzi nie byli tak zacietrzewieni i zapatrzeni w rząd, nie zauważając argumentów i absurdu. Teraz zwolennicy powtarzają ciągle jest super, Kaczyńscy i pis to najleprze co nas spotało, jakby ktoś zrobił im pranie mózgu

Gość były SB-ek
mi obcięli emeryturę :-(

Gość najlepRZe
?? A co to, cholera, znaczy??

Gość ** ** ** ** ** ** ** ** **
za ich władzy i według ich pomysłu powstało CBA i niesłusznie zgarnęło znanego mi lekarza, który kiedyś uratował życie bliskiej mi osobie...fakt bardzo na tym nie ucierpiałam, że się popłakałam (bo tak mi bardzo żal było tej osoby) to w sumie nic takiego, ale dotknęło mnie to bardzo. ostatnio złego stało mi się jeszcze to, że z powodu wiecznej nagonki na lekarzy, stałych prowokacji CBA w stolicy Polski uzyskanie nagle potrzebnej recepty na postinor stało się nie lada sztuką :(

:) no więc trzeba było sie do rządzenia nie pchać jak wiadome było, że się \"ludzkich\" współpracowników nie znajdzie.

no tak akurat ten błąd (za który przepraszam), jest w mojej wypowiedzi najważniejszy :) I tacy są zwolennicy pisu, nie zauważają argumentów, a czepiają się nic nie znaczących szczegółów

Gość taaaa
a ci lekarze to same aniołki

Gość ** ** ** ** ** ** ** ** **
ja uważam że się gówno zmieni...pis i tak będzie rządzić tylko tym razem sam...bo nie widziałam jeszcze żadnej reklamówki np po z wyjątkiem tej oczerniającej PIS, a PIS ruszył już z chwytającą za serce kampanią, w której emeryci mieszkają w willi, a sklepikarzowi biznes kwitnie...PO natomiast jest niezauważalne medialnie...obecnie uważam, ze społeczeństwo się dzieli na tych co będą głosować na PIS i tych co twierdza ze nie ma na kogo głosować. szlag mnie trafia na tą myśl, ze w tak wyczekanych wyborach znowu władze zagarną pisiory

Gość mundek
pis musi miec czas zeby wprowadzic zmiany na + odczuwalne dla ludzi jak sie ktos spodziewal manny po 2 latach to jest chory psychicznie

a to mi sie stalo ze mam coraz bardziej dosyc tej calej pieprzonej polityki, wstyd mi za nich wszystkich i jak pojde zaglosowac to napewno nie na PIS!!!!!!!!!!!