Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slim187cm 65kg

chudy facet atrakcyjny czy nie???

Polecane posty

Gość urabura
to nie atrakcja, to tragediaaaa:( nie posluzysz jako poduszeczka a na materac kompletnie sie nie nadasz:) idac z toba na spacer balabym sie, ze wszystkie okoliczne pieski zbiegna sie na gnaty:D

Gość urabura
w ten sposob odbieram waskich facetow (jak wyzej). rzucilam okiem na Twoje wymiary kremiku:) sory, Ty rowniiez zaliczasz sie do tegich inaczej:( nie bierz tego do siebie, to tylko opinia jedna z wielu, totalnego bezguscia, jakim niewatpliwie jestem:) pozdrowionka:D

Gość urabura
moze i jestem:D fakt faktem lubie wysokich - puszystych:D chyba mi wolno. i nie mow, ze tacy nie istnieja, bo to jest dopiero smieszne

Gość przy tym wzroście
to nie jesteś szczuply , tylko chudy jak sie polożysz na kobiete to nawet nie poczuje ciężaru facet to facet i badylkowate rączki i nóżki są nie bardzo powinieneś przytyć

Gość cream ty bywasz na czacie
na WP pokoj nastolatki?

Gość ruchaczos
"nie posluzysz jako poduszeczka a na materac kompletnie sie nie nadasz" to sobie kurna kup prawdziwa poduszke :o gdyby mnie jakies babsko chcialo potraktowac jak poduszke, to byl ją kopnal w pochwe a za materac to robi kobieta :classic_cool:

Gość ruchaczos
a co do chudych facetow, to z wiekiem, kazdy facet robi sie wiekszy, wiec ten chudy bedzie normalny, a gruby to bedzie monstrum, potem widac na ulicach facetow wazacych tone :classic_cool:

Gość DeNN
A ja mogę być?183cm i 75kg?

ruchaczos dobrze napisałes ale dziewczyny lubią misiowatych i tego się nie zmieni

Gość DeNN
Ja na chudego nie wyglądam,jestem szeroki.:)

ja mam obecnie wage ruchomą raz waże 79 kg a raz 82 bo jak jest gorąco to się jeśc nie chce :P a kobiety takie idealne są

Gość DeNN
Jaki wedługa was kobiety jest odpowiedni?

Gość to proste bardzo
dobra waga to : kobieta wzrost 170cm ... od 70 odejmuje sie 10 czyli 60 kg to waga odpowiednia do jej wzrostu facet wzrost 183cm ... do 83 dodaje sie 10 czyli 93 kg to waga odpowiednia do jego wzrostu

Gość DeNN
183 cm i waga 93kg to nadwaga

Gość DeNN
ja mam 183cm i waże 75-76kg

ja tam uwielbiam chudych facetow, w nich jest potencjal, ci grubi po 30 wygladaja jak ...szkoda gadac a szczupli wygladaja super:)moj maz jest szczuply i wysoki i kocham to w nim:)

Gość noxxxman
ja mam 198 cm 119 kg 2 lata trenowałem muay thai i jiu jitsu 3 x tydz siłownia 3x tydz biegi nigdy nie miałem problemów na ulicy :) - jakoś się nikt nie kwapił

Gość Nv
"facet wzrost 183cm ... do 83 dodaje sie 10 czyli 93 kg to waga odpowiednia do jego wzrostu" ales wymyslila :o

Gość sponsor-wro-claf
BMI ponizej 20 takie dziewczyny sa super to ze piersi male to malo istotne zasponsoruje silikon

Gość szczupły
A ja ważę 50KG 178cm i mam 18 lat... ktoś przebije? :D

Gość szczupły
A ja ważę 50KG 178cm i mam 18 lat... ktoś przebije?

Gość zla26
nie lubie chudych facetow,ale ostatio poznalam kogos kto jesy szczuply troche zmienilam zdanie,ale tylko troche.Ogolnie wole duzych facetow,czuje sie bardziej bezpieczna przy nich

Gość kasiapr
Mój chłopak jest chudy a ma 26 lat , wogole sie tym nie pzejmuje nawet bardzo czesto z tego zartuje przy roznych sytuacjach :) nawet nie zwracalam an to uwagi jak sie poznalismy, był bardzo czarujacy i mial swoj urok do tej pory ma i ''to cos'' co mnie urzeklo, jakby to powiedziec w milosci wyglad sie nie liczy :)