Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slim187cm 65kg

chudy facet atrakcyjny czy nie???

Polecane posty

Gość grubas 112 kg 181 cm
nie mam wcale powodzenia jestem gruby to już lepiej byc chudym

Gość eros ramatotti
chuddzi to pasztety

Gość slim187cm 65kg
porozmawiamy jeszcze na temat mojego wygladu?

189 cm 54 kg .............. i jak zaczynasz stosować tą diete nie są .......... najlepsi faceci są szczupli ale lekko umięśnieni (niewiem czy to dobre określenie) więc misiowaty facet jest a jesli chodzi o kobiety to najlepsze są wysokie szczupłe mogą być wysportowane ale bez przesady :) i jeszcze raz napiszę chudego można podtuczyć .

slim187cm 65kg .............. i jak zaczynasz stosować tą diete nie są .......... najlepsi faceci są szczupli ale lekko umięśnieni (niewiem czy to dobre określenie) więc misiowaty facet jest a jesli chodzi o kobiety to najlepsze są wysokie szczupłe mogą być wysportowane ale bez przesady i jeszcze raz napiszę chudego można podtuczyć .

Gość slim187cm 65kg
raczej bede usmiechniety i zyl dalej swoim zyciem. bede szedl z podniesionym czolem i cieszyl sie z tego jaki jestem jak komus nie bede sie podobal to niech nie patzy :)

slim187cm 65kg............... co wymiękasz ty nie masz jaj ta dieta mi pomogła pomoże i tobie więcej wiary jak będziesz chciał to możesz mieć taką rzezbę że te co wolą misiowatych se o tobie będą mogły pomarzyć zobacz jak wygląda snoop dogg znasz go jest chudy ale umięśniony i wygląda cool ja od września śmigam na siłkę i też taki będę :) ps. a co wy dziewczyny sądzicie o possturze snoop dogga

Gość TAKA FAJNA JEDNA
mój man mierzy 182 cm i waży 72 kg to jest facet a nie jakaś imitacja ważąca 59 kg!

Gość laluniannn
miesniaki ---- obrzydzenie tylko szcupli jeszcze jak taki jest buszek płasciutki i te włoski uuuu mniam paluszki lizac>)>)>)

Gość maaaaczo
najdziwniejsze jest w tym wszystkim to, że na chudych facetów lecą grube dziewczyny a te chude kochają grubych oczywiście jest to generalizowanie, ale tak bardzo czesto sie zdarza, mozna by powiedziec ze to typowe

Gość ESMERALDAA
chudy facet = mały penis

Gość eetam..
Dla mnie bardzo atrakcyjny, lubię wysokich chudzielców :)

Gość beta garbo
chudy facet - a do czego taki może sie przydać czasami na miescie widze totalne szkieletory, no sory, ale jak z takim np. się mizgać? o czułych objęciach w ramionach można zapomnieć najlepsi są normalni!

Gość nie lubie sie
184 ; 67 kg - i nie podobam sie nawet swojej dziewczynie

Gość ale naprawde
chudy facet-beee.jeszcze jak nma taka chuda zapadnieta klate i palakowate nozki-okropnosc. Ale gruby tez niedobrze- bo czesto smierdzi i penis tak ajakos ginie. normalny moj ma 176 i 73 kg ladna szeroka klatke, twardy tylek, umiesnione rece i uda i jak go widze w bokserkach to normalnie patrze jak na zdielo sztuki i to tak nieprzerwanie juz pare lat.perfecto

Gość slim187cm 65kg
chudzy gora. wiesz megatron dzis w nocy duzo myslalem masz racje wezme sie za to djete. i wtedy pokazemy im co mozemy zdzialac!!!! jeszcze jedno najsmieszniejsze jest to ze pracuje przy produkcji kielbasy:) sorki za bledy jak sa :P

Gość pseuddonim
czesc grubaski! jak ja widzę grubą lub otyłą dziewczynę to mi się źle robi a najgorsze ze macie takie wymagania, brunet, wysoki, umiesniony, super klatka, inteligencja, samochod, mieszkanie... otyłość niektórym na mózg sie rzuciła

Gość kurak
na rosół

Gość slim187cm 66kg
chudym waga teoretycznie wydłuża penisa oczywiście to tylko wrażenie, ale jednak

Gość pasztet gruby
Ja jestem gruba i wolę grubszych, wyłamuję sie ze schematu

Gość hhmmm jak mozna
Przeciętna waga dla mężczyzny w wieku 22 lat przy wzroście 187 cm: 75 - 81 kg +/- 5 kg (zależne od budowy ciała) Masz niedowagę ok. 5 kg! BMI: 18,59 Chlopie przytyj koniecznie.

Gość waga kogucia
więc chydy facet to jakiś trędowatty tak?

Gość mosny ...
hudy jest sprawny w łóżku