Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slim187cm 65kg

chudy facet atrakcyjny czy nie???

Polecane posty

Gość nie są
o kurczę:) a wy tu jeszcze piszecie... slim - i co jakiś postęp? nabierasz ciałka czy dajesz spokój? :) Megatron - pzdr :D

Gość mosny ...
mam troche hudego ptaszka,to nic?

slim187cm 66kg ............ i jak dieta ale jedz 6 posiłków dziennie nie są ...................... pozdro ;) tylko trochę to dziwne że dla niektórych lasek najważniejsza jest waga może być kulfon ale misiowaty a chudszego przystojniaka skreślają dziwne ale najlepsi są szczupli faceci i szczupłe lasencje :) ps ja mam taką budowę że nigdy nie będę misiowaty to już jestem skreślony .

Gość nie są
eee tam.. jak dla mnie na "przystojność" faceta składa się kilka róznych czynników:) na przykład rysy twarzy, włosy (fryzura, nie kolor), zadbane dłonie (!), no i ogólna sylwetka.. wzrost nie, ale proporcje do tego jakiegoś tam wzrostu już tak - nie za chudy, nie za gruby (jednak misiowaty nie podoba mi się bardziej:P ) no i odpadam z waszych statystyk bo ani gruba nie jestem i chcę chudego, ani chuda i chcę grubego hehe - w dużym skrócie :) jestem szczuplutka i chcę (i mam:) ) szczupłego - tzn lekko umięśnionego faceta :) i moim zdaniem pisanie, że tylko pięnko wewnętrzne się liczy bla bla bla to czysta hipokryzja.. wiadomo ze pociąg sexualny też być musi - do ciała, które nas pociąga (masło maślane, ale wiadomo ocb) :)

nie są ............. to co napisałaś(tylko zmienić faceta na laskę ) ja się podtym podpisuje bo mas rację i widzisz jakie głupoty tu wypisują. pozdrawiam jeszcze raz bo widzę że ty jesteś ztych wszystkich lasencji na tym forum naj rozsądniejsza :):):):):):;)

Gość nie są
no ba! :D bo ja zdrowo podchodzę do wszystkiego w życiu i wiem, że ideałów nie ma:) a co dot ego przytycia to serio to zioło któr podałam warto spróbować jak komuś zależy :)

nie są ................. teraz musimy się zabrać i z motywować slima 187cm 66kg bo te laski go trochę zjechały a niepodoba mi się to :):):)

Gość nie są
o ile jeszcze się tu pokaże.. twoja dieta tylko zamiast usypiającej melisy tucząca kozieradka plus koniecznie jakieś cwiczenia - bo taki "upasiony" tłuszczyk jak facet ma szybką przemianę itd to też szybko potem spali, a diety nie może non stop tej samej mieć i nic z tego nie będzie.. i w ogóle chyba zmienić trochę tryb życia - to praca 13h/dobę czy coś to z lekka mordercza jest..

nie są ............... mi ta dieta pomaga od września snigam na siłkę .mój cel jest następujący 192 cm i 77-82 kg więcej nie chcę bo po co :) mam nadzieję że do końca roku to osiągne

Gość nie są
zależy co będziesz ćwiczyć i jak - w kilka misięcy powinno się udać :) i jasne ze więcej nie - ohydne są kupy mięcha bez karku (z łysym łbem - najgorsza fryzura wrr:P ) a już tę dietę na kafe widziałam wielokrotnie - też ją znasz z kafe?

Gość nie są
nie dasz rady dostarczyć z pokarmu tyle białek co potrzeba przy szybkiej przemianie materii więc żeby cos przybrać mięśniowo, to odzywki białkowe zwykłe, zadne termoburningi i inne bajery, nie zaszkodzą :) a najlepiej to się wybrać do lekarza sportowego - on najlepiej oceni co i jak:)

nie są ....zobaczymy coś wykąbinuje :) a jak sądzisz czym się te laski kierują wybierając misiowatego faceta

Gość nie są
niemam pojęcia:D mnie to odpycha.. szczególnie brzuchale - najpierw jest nieduża oponka, a potem brzuchal jak u świętego mikołaja bleee:D

nie są.....................ja chyba wiem czemu bo one są leniwe zobacz by miały szczupłego przystojniaka to by musiały się postarać o swój wygląd bo za szczupłym się dużo lasek ogląda i by musiały się trochę wysilić a te chude lasencje idą na łatwiznę i biorą sobie misiowatego i już nie muszą się starać i zaś to komicznie wygląda chuda laska i miśiowaty kolo :) śmiech na sali normalnie ale to jest ich problem ja mam tylko 5 kg niedowagi do końca roku to nadrobie i będzie git :)

Gość Agatka-
Ja mam takiego szczuplutiego faceta jak Ty, tylko tacy mężczyźni zawsze mi się podobali :-) NIe lubie grubaskow, wole chudzielców :-)

Gość nie są
właśnie, ze tak nie jest. to już raczej że przeciwienstwa się przyciągaja bl bla bla:) szczupłe mogą wybierać kogo chcą bo jakby mają szersze pole niz powiedzmy, puszyste (wiem, niesprawiedliwe ale nie oszukujmy się, tak jest) i biorą kogo chcą - moze faktycznie czują się bezpieczniej u boku takiego większego faceta.. nie wiem.. ja akurat nie znam ani jednego takiego związku - ani jednego.. szczupłe i zgrabne dziewczyny są z wysportowanymi kolesiami na których aż miło popatrzeć w lecie:P a te okrąglejsze z misiakami właśnie..

nie są ..................... ja też takego związku nie widziałem jeszcze . ja tam jestem za złotym środkiem szczupła laska + szczupły facet = super związek oczywiście nie zapominając o charakterze wybranych osób bo charakter też jest ważny :)

Gość nie są
dobra, a jak laska przytyje w ciązy czy coś, zachoruje i będzie musiała brać hormony.. to zmiana? - bez przesady. ale to już na wyższych stopniach wtajemniczenia w związku:)

Gość nie są
ogólnie - jestem przeciwna skrajnosciom w każdą stronę :) ale niektóre mozna uzasadnić i trzeba to uszanować

nie są .................. tak samo chudego można podtuczyć ale co tam niech se biorą misiowatych ich sprawa więc napiszę szczupli i szczupłe rulez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! podpisujesz się

Gość nie są
z powodu swojej sylwetki rozm xs muszę:D przecież sobie nie będę szkodzić hehe:)

Gość przecież napisał że 187 cm
:classic_cool:

Gość maczomen
no jak laska przytyje w czasie ciąży to się ją wymienia na chudszą

Gość nie są
rozumiem że wzrostu hehe:) 165cm only.. mniej więcej;)

Gość mmmuuuaaa
nienawidzę chudych, po prostu nienawidzę. Dwaj moi wcześniejsi faceci byli chudzi - sama nie wiem czemu się z nimi zadawałam, z samotności... z braku laku... Nie byli źli z charakteru, ale oba związki skończyłam. Czemu? Bo nie czułam pożądania. Ich wychudzone ciała napawały mnie wstrętem. I koszmarnie się czułam obejmując ich. Mój obecny facet waży ponad 90 kg, ma cudowny zarys mięśni i do tego mały brzuszek - cały jest cudowny, duży, kocham sie przytulać do niego, czuję się przy nim malutka i bezbronna... Przy Twoim wzroście nawet 80 kg to byłoby ciut przymało... byłbyś szczupły. A co dopiero 65 kg :O Boże Nie znam kobiet które lubia chudych. Wielokrotnie jak jestem z koleżankami gdzieś, to komentują że ten i tamten za chudy. I zwracają uwagę na normlanych i proporcjonalnych, z szerokimi ramionami (nie mylić z pakerami). Chudość nie jest fajna niestety. I Ty chyba też to wiesz, skoro musisz o to pytać na kobiecym forum (tzn. że nie jestes pewien, nie masz i nie miales dziewczyny)

nie są .............. oj malutko idąc tropem kobiety to już się nienadajesz na partnerkę życiową :) ona jest śmieszna tak samo jak mmmuuuaaa . mmmuuuaaa ................ pochwal się swoim wzrostem i wagą

Gość nie są
a ważę od 45 do 47 i mam gdzieś co kto sądzi o tym :) dodam, ze nie wiem co to dieta i mordercze ćwiczenia - tylko cwicze dla poprawy samopoczucia (poziom serotoniny się podnosi i takie tam;) )