Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slim187cm 65kg

chudy facet atrakcyjny czy nie???

Polecane posty

nie są................ wedłóg mnie jesteś sexi :) a ja jestem prawie sexi bo mi brakuje 5 kg ;)

Gość nie są
pewnie że tak :D i luzik :)

Gość ciekawa i gruba
a jak z penisami chudych? macie doświadczenia:?

dla mnie tak chudy facet nie jest atrakcyjny,wcale a wcale lubię facetów z konkretną masą, to atawizm,że kobietom podobaja sie dobrze zbudowani wyzsi od nich mezczyzni i nie wylamuje sie z tego:)

Gość mmmuuuaaa
megatron - błagam, nie rozbawiaj mnie. Jestem śmieszna bo nie lubię kurczaków? Proszę Cię... Mam 170 cm, 55 kg. Uwielbaim gdy facet ma swoją masę, gdy jest co objąć, co przytulić... i gdy leży na mnie, to czuję ten słodki ciężar. Poza tym... po chudym miałam siniaki. Naprawdę. Przysięgam wam że miałam siniaki i bolała mnie skóra. Mają wystające biodra, wystające żebra. Poza tym okropne chude twarze z zapadniętymi policzkami.... Kiedyś czytałam 101 prawd o kobietach. Cyt: Gdy twoja kobieta mówi że kocha Twój wystający brzuszek - może mówic prawdę. Gdy Twoja kobieta mówi że kocha Twoją zapadniętą klatkę - z cała pewnością kłamie. Dla mnie - gdy ktoś lubi takich anorektyków jak autor musi być jakimś.. dewiantem. I tyle.

mmmuuuaaa ..........a co sądzisz o mnie 192 cm i waga 74 kg (narazie) uważasz że jestem blee

Gość mmmuuuaaa
tak, uważam że jestem blee sorry, taka prawda... jesteś anorektykiem

Gość mmmuuuaaa
że jesteś*

mmmuuuaaa .......... przy moim wzroście waga zdrowotna to 75-80 kg więc mam powiedzmy te 3 kg niedowagi . a ty nieznasz pojęć jestem szczupły a nie anorektyk pani doskonała jesteś żałosna i głupia

Gość nie są
ojj na kafe NIKT nie ma prawa być szczupły - nie przejmuj się szczupły to jeszcze w sumie może - bo to pojęcie względne. ale szczuplejszy od kogoś i jeszcze śmie być zadowolony to już skandal (piszę w przenośni, nie dosłownie)

nie są .............. ja spadam zobaczę jutro co o chudych i szczupłych napiszą dobranoc ;):) i pozdrów swojego faceta

Gość nie są
:D dobranoc:)

Gość slim187cm 65kg
megatron..... sorki ze tak zadko sie odzywam ale na tygodniu nie mam zawiele czasu. na wekedzie mozemy podyskutowac. czytam regularnie wasze wypowiedzi i dziekuje ze tak piszecie i wyrarzacie swoje zdanie. megatron.... za krutki czas zedy djeta zadzialala jak by cos sie ruszylo to dam znac. pozdro sorki za bledy ale jestem dyslektykiem i to jest moja wada. jeszcze raz sorki

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrr
co to znaczy bmi??????

Gość mam już tego dość
cześć grubaski! sam jestem gruby, ale u kobiety nie zniosę otyłości, fuuuj a facet - patyk to imitacja faceta

Gość patri19
najgorsze jest to gdy chudy facet idzie na plażę o matko boska! niech zaczną jeść, przytyć jet atwo

na tej stronie możecie sobie obliczyć bmi http://serwisy.gazeta.pl/zdrowie/0,51205,1833728.html mam 192cm i 74 kg a oto moje bmi Twój BMI: 20.0 Komentarz: BMI pomiedzy 20 i 22 wskazuje na idealną, zdrową ilość tłuszczu w Twoim organizmie, co jest związane z dłuższym życiem i mniejszym ryzykiem wystąpienia poważnych chorób. Jednocześnie wydaje sie, że osoby z taką wagą mają atrakcyjniejszy wygląd. :) więc przytyje jeszcze z 4 kg i będzie git .

Gość nie są
proszę cię, skąd taka głupia tabelka ma wiedzieć ile masz właściwego tłuszczu, ile mięśni a ile na przykłąd wody, której też może być nadmiar... to jest najgłupszy i najmniej mówiący o właściwej wadze wskaźnik..

Gość liroya
Ja mam podobnej budowy chłopaka i na poczatku sie tym przejmowałam ale wiem ze jest silny nawet baardzo!! Wiem bo raz pobił no grupszego od siebie :D:D:D:D:D:D:D:D To ze chłopak jest chydy nie oznacza ze nie ma siły bo to nie prawda wiem co pisze :D:D:D:D:D:D:D:D A zreszta nie chodzi dokładnie o to tylko czy bedzie kochał swoja dziewczyne!!!! A co do jedzenia to moj chłopak tyle je ze szok ma naprawde super spalane :D:D:D:D:D

nie są ................. masz rację ale ludzie się tym kierują często słyszę że powinienem ważyć 92 kg !!!!!!!!!!!! dlamnie to masakra

Gość nie są
taa albo ma tasiemca:P 💤

Gość nie są
ponieważ fajnie móc usprawiedliwać swoją nadwagę/lekką nadwagę - chodzi mi o proporcje tłuszczu do mięśni - jakimiś głupotami wymyślonymi na potrzeby rynku.. na pierwszej lepszej siłowni można sobie zmierzyć poziom tłuszczu, wody i całej reszty

że takie niby patyczaki :O ? eeee pewnie, że są atrakcyjni, ale bynajmniej nie dla mnie. wolę \"normalnych\"/szczupłych/większych/miśkowatych brzydali, aniżeli wypięknionych patyczaków. 🖐️

Gość nie są
liroya - wstydzisz się swoich wypowiedzi, ze non stop nicka zmieniasz?:O trochę kultury! facet ma mieć tkankę mięśniową obok kostnej

dzisiaj widziałem chudego chłopaka jak się całuje z naprawdę fajną laską i wychodzi na to że chudzi też mają wzięcie :) nie jestem anorektykiem mam tylko 4 kg niedowagi to co jestem gorszy mam się powiesić :(

Gość nie są
ja mam z 8-10 i mam to gdzieś:D

a ja zawsze uwielbiałam szczupłych chlopaków. nie wychudzonych typu zapadnieta klata, ręce i nózki jak patyczki, ale zwyczajnie szczupłych. nie lubie \"misiowatych\" facetów i nie znosze duzych brzuchów. moj chlopak ma 168cm i wazy ok 53 kg. jest proporcjonalnie zbudowany, ma fajnie umięśnione ręce i jest ok. zwykle wlasnie u wysokich bardziej widac to \"wychudzenie\", bo maja oni takei długie, chude konczyny a moj chlopak jest niski, więc ma krotsze rece i nogi niz wyskoki facet, dzieki czemu nawet przy tak niskiej wadze nie wygląda na wychudzonego. nie musi wazyc 70 kg bo i tak czuje sie przy nim malutka:)

ja jestem proporcjonalny :) a klatę mam nie najgorszą ;) głupotą jest wybieranie partnera życiowego kierując sie tylko masą ciała ja zawsze u laski patrzą na : oczy,wzrost,proporcja ciała(1 wrażenie) charakter(2 wrażenie) a masa ciała jest względna

Gość FANKA BMI
LUDZIE POWINNI DOBIERAć SIę W PARY WG BMI