Biśka 0 Napisano Sierpień 27, 2007 Olenka17 jestes chuda i bez dyskusji ;) sliczna z cebie dziewczyna. ostatnio nie pisalam, bo mialam ograniczony dostep do kompa. no to bilanski ostatnich dni: dwa dni temu bylam na baletach. tanczylam 2 godziny. wczoraj zrobilam 150 brzuszkow jak narazie trzymam sie dzielnie i juz widze rezultaty. dobrze, ze brzuszek znika, bo w srode jade nad morze do soboty, a w niedziele rano jade w gory do chyba pitku. wiec odezwe sie do was w drugim tygodniu wrzesnia pewnie. dlugo mnie nie bedzie ale mam nadzieje, ze dam rade. trzymam kciuki za was i za siebie ;** pozdrawiam was sloneczka ;*** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olenka17 0 Napisano Sierpień 27, 2007 Biska dzieki bardzo:) az mi humor poprawilas;):) spoko ze sa rezultaty;) oby tak dalej;) ja dzisaj i wczorac caly dzien chodzilam po miescie z przyjaciolka i teraz juz nie cwicze bo mie mam sily. ja tez widze rezultaty;) jakbym miala szczuplejsze uda;) ale jeszcze sie nie miezylam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misia Konfisia 0 Napisano Sierpień 27, 2007 Cześć dziewczynki :D :P , dopiero wróciłam do domu , a ostatni posiłek zjadłam przed 15 i już nawet nie mam :P siły zeby czuć glód , no nic ide kompu i spać :* dobranoc :* papatki ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zenobia nowakowska Napisano Sierpień 27, 2007 oj nastolatki:) g.. jestescie ot tyle;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach