Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suszaaaaaaaaaaaa

jest tu kto spod znaku panny?

Polecane posty

Gość suszaaaaaaaaaaaa

jacy jesteście? Jakie macie życie? czy jesteśmy podobni? czy to prawda z tym wpływem księżyca....

Gość suszaaaaaaaaaaaa
?

Gość ja jestem panną

Gość PannicaPanna
Pech co do facetów. Nie mogę sobie ułozyć zycia niestety.

Gość panna25
a jaki jest wplyw ksiezyca?

Gość suszaaaaaaaaaaaa
ja jestem perfekcjonistką do przesady, zawzięta na pracę - jak cos zacznę to spac nie ide do rana aż skonczę. Zachwycami i wzruszam sie maleńkimi dziećmi, kotami, kwiatkami, zachodami słońca :) jestem urodziwa ale nieszczęśliwa

Gość ojej...
bo panna to by od razu chciala, zeby wszystko bylo "idealne" :-) na to sa dwa sposoby: albo sie wyluzowac, albo zakochac :-) pisze, z doswiadczenia, jako panna z ascendentem w pannie :-D

Gość suszaaaaaaaaaaaa
tez nie mam szczęścia do facetów dwa razy kochałam do szaleństwa i dwa razy wyszło mi to bokiem...:(

Gość PannicaPanna
Zawsze`byłam uczciwa, oddana i sprawiedliwa. Co do cierpliwości hm, mam 34 lata i jestem sama. Cierpliwość i wiara przepadły. Jestem w miarę atrakcyjną babką jak na ironię. Ogolnie lubię siebie, ale swoje życie nie do końca. Brak czegoś/kogoś ważnego. Oczywiście jestem adorowana notorycznie przez zajętych facetów! I juz sama nie wiem czy to przekleństwo czy ratunek by jeszcze czuć sie kobieco.

ja też panna:) solidna, perfekcjonistka, pedantka, wrażliwa, kochliwa, mam huśtawki nastrojów, popadam w skrajności, czasem zarozumiała niestety:(, materialistka...kiedy obchodzicie urodzinki panny?

Gość suszaaaaaaaaaaaa
ja przeciwieństwo materialistek :) , utalentowana literacko, też skłonna do skrajności, kocham rzeczy dziwne, oryginalne (ludzi też), nie lubię tzw. normy, zwyczajności! - 1 września :)

Gość panna przez cale zycie
- okropna balaganiara a zarazem perfekcjonistka jesli chodzi o niektore rzeczy - mam pecha do facetow zazwyczaj interesuja sie mna ci ktorzy mnie nie interesuja - oszczedna - drobiazgowa - lubie obserowac ludzi wtedy zauwazam ich slabe punkty albo zapamietuje to co zrobili a mi sie nie podoba i w momencie ew. klotni przetwarzam jak komputer dane o tej osobie i wszystko lub prawie wszystko potrafie wygarnac - wiele osob mowilo, ze jestem "zimna"

Gość suszaaaaaaaaaaaa
aha i kompletna noga z matematyki :(

nienawidze sprztac, nie jestem pedantka, zycie mi sie wlasnie wali. dobrze ze mam dopeiro 20 lat i wszystko mam nadzieje ze sie zmieni ;)

Gość suszaaaaaaaaaaaa
a facetow nie ma wśród panien..... ? odważcie sie panowie!

Gość suszaaaaaaaaaaaa
kocham sprzątać i zmywać, nienawidze szyć i prasować. Pieknie haftuję i utrzymuję ogródek :) Sprzątam i zmywam bardzo wolno i dokładnie, perfekcyjnie.

Gość suszaaaaaaaaaaaa
Ellinko! Zareczam, że Ci się ułoży! Mój Boże.... gdy sie ma 20 lat to wszystko jest mozliwe, kiedy skończysz? 🌻

Gość PannicaPanna
Tak, obserwacja ludzi, ich gestów, nawyków, nerwic, tików. Samo mi to wychodzi. Łatwo mnie urazić złym słowem, ignorowaniem, niedotrzymywaniem słowa. Mam słabość do ludzi nieśmiałych. Potrafię okazać niechęć ludziom zbyt przebojowym. Lubie alkohol i palę.

suszaaaaaaaa-------> ja z 31 sierpnia:) to blisko twojej daty. spostrzegawcza, podobno kłótliwa, bardzo pamiętliwa, wole towarzystwo chłopców niż dziewczyn.

ja 6 września...siotra za to jest z 31 sierpnia... o tak pale i pije, chociaz musze przestac z powodow zdrowotnych (pluca i serce...) towarzystwo przede wszystkim meskie, dlatego tez studiuje na \"meskim\" kierunku:automatyka i robotyka ;) do tego lubie auta,przede wszystkim stare cadillaci ;) jakos nie za specjalnie mialam problemy z facetami, az sie jeden taki trafil co mnie rzucil 2 tyg temu... ale grunt to sie nie lamac :D dobrze ze sa jeszcze przyjaciele ktorzy chociaz maja dosc sluchania wkolko o jednym nie narzekaja... ;) a tak wogole to z kim najlepiej sie dogadujecie?z jakimi znakami?czy to na stopie uczuciowej czy przyjacielskiej? ja pare lat kumpluje sie nieprzerwanie z blizniakiem(dziewczyna) a z facetow to z baranem ;) a wy?

pale i pije...dobrze rozumiem się z rybami, koziorożcem, bliznięta (moja mama) miałam wiele koleżanek z pod znaku panny i też się dobrze z nimi rozumiałam.

z koziorożcem, wodnikiem i panną :) skłonność do uzależniania sie od wszystkiego, ostatnio od jogurtów, ale bywało, ze od faceta... :)))

Gość PannicaPanna
Agucha-ropucha to moje kondolencje ;-)

Gość panieneczka z okieneczka
ja też jestem panna! wiele moich cech powtarza się tutaj, np. - jestem bałaganiarą i perfekcjonistką w jednym - gonię za ideałem - nie obchodzą mnie pieniądze - skąpiradło - obserwacja ludzi to podstawa - jeśli chodzi o matematykę to umiem liczyć tylko do 5 poza tym lubię zdrową żywność, wręcz mam bzika na tym punkcie, zero alkoholu i fajek. miłość udana 28 sierpień

Gość suszaaaaaaaaaa
Wasz ulubiony aktor - film, muzyk - piosenka, pora roku? :)

Gość panna przez cale zycie
- pora roku tak jesien, wiosna max 20 stopni nie lubie slonca - filmu nie mam ulubione moge podac gatunki: dobra komedia (nie glupokowata), psychologiczne, sensacyjne itp