Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suszaaaaaaaaaaaa

jest tu kto spod znaku panny?

Polecane posty

moja najwieksza wada jest to ze zawsze staram sie byc, jak to moj znajomy kiedys okreslil, \"fucking professional\". czesto popadam w skrajnosci, zwlasza jesli chodzi o wydawanie i oszczedzanie. poza tym posiadam wiekszosc wad, zalet i cech wymienionych wyzej. najlepiej dogaduje sie z pannami i koziorozcami - z jednym nawet bardziej niz z innymi :D. mam typ urody ktory nadzwyczaj przyciaga panow w wieku 40-60 lat i chyba juz nic na to nie poradze. staruszkowie mnie po prostu kochaja :D i poznaje coraz to nowych na kazdym kroku.

Gość suszaaaaaaaaaa
Valerina - zapoznaj mnie z którymś.... akurat wśród takich szukam :))

filmow jest sporo - jeden z nich to Pozegnanie z Afryka. piekne zdjecia, piekna muzyka i .... Robert Redford :) nie bede oryginalna jak wymienie rowniez Brada (glownie za wyglad), Clinta Eastwooda (za niepowtarzalny charakter filmow) oraz Hugh Granta za \"cute British akcent\"

Witajcie panny ja jestem z 12 września i właściwie już mnie tu opisałyście. Mogę jedynie dodać, że w środku mnie tysiąc emocji i zawsze bardzo wszystko przeżywam, chociaż na zewnątrz tego nie widać.

Ja jestem z 7 września, ascydent w skorpionie;) Jestem bałaganiarą, nie lubie sprzątać ale lubie otaczać się czystością, ogólnie nie lubie nieładu.Jestem perfekcjonistką, jeżeli za coś się zabiore musze to zrobić perfekcyjnie w każdym cału.Czepiam się szczegułów dlatego mój partner musi być idealny pod każdym względem dlatego najczęściej moje związki trwają bardzo krótko;) Również przepadają za mną starsi faceci 😭 . Uwielbiam zwiarzęta, literature, medycyne, z filmow horrory, psychologiczne i komedie romantyczne.A jaka naprawde jestem tego chyba nie wie nikt, czesto zaskakuje samą siebie:P

Gość suszaaaaaaaaaa
loorii - ja też ogromnie emocjonalna, gzalotwana i niestety nie umiem tego ukryć a to mi utrudnia życie moj ukochany artysta - śp. Czesio Niemen, piosenka Obik nas i Stoję w oknie, film. Noce i dnie, Doktor Żywago, aktora nie mam, no lubie Fronczeskiego, ale nie aż tak by uznac go za idola uwaga! jestem nocnym markiem - kocham spac do południa i prowadzic artystyczne życie

a ja jestem dosłownie każdą z was.. mam 19 lat, a podobam się starszym panom oraz tym w średnim wieku:O;) mam strasznego pecha w miłości-podobają mi się ci którzy mają już jakieś zobowiązania lub zwyczajnie nic do mnie czują jestem też fucking professional..:O ale nie jeśli chodzi np. o sprzątanie. ale jeśli chodzi o naukę itp to strasznie lubię być najlepsza, namądrzejsza itp:O to męczące.. czasem łatwo mnie zranić.. zirytować - niepunktualnością - uznaję za przejaw olewactwa, niedotrzymaniem słowa, złym słowem, spojrzeniem jestem histeryczką:O

27 sierpnia z siostra blizniaczka;) * pech w milosci; szukanie idealu pod kazdym wzgledem * nie jestem romantyczna (twardo stapam po ziemi), nie lubie romantykow, a jednoczesnie czekam na krolewicza z bajki i nie chce byc z kimkolwiek a tylko z moja wielka miloscia,ktora notabene jeszcze sie nie pojawila... * cos z tym porzadkiem jest; wlasnie jak zabiore sie za sprzatanie ,to musi byc kazdy zakamarek wyczyszczony, no ale nim sie za to zabiore ;) * kolejna skrajnosc to kasa; moze juz nie taka oszczedna,ale kiedys bylam, ale zawsze musze miec odlozone cos na czarna godzine, czuc sie bezpiecznie \"w razie czego\" * czasami sie zastanawialam czy potrzebuje ludzi, czy nie lepiej mi samej *baaaaaardzo pracowita, oddany pracownik, takiego ze swieca szukac ;) * podobno maruda * chyba nie umiem sie cieszyc z malych rzeczy * przerost ambicji nad rozumem ;) * myslalam ,ze jestem noga z matmy, ale po historii studiuje ekonomie, wiec mam nadzieje,ze nie jest tak zle * uparta w dazeniu do celu * milosc jest wazna, ale chyba nie az tak jak rodzina , praca, szkola * chyba nie materialistka, ale za to wygodnicka * nie biegam za kasa, moze dlatego tez jakos nie mialam z nia wiekszych problemow :) * nie wierze w przyjazn i jestem raczej nieufna * \"noga \" w sprawach technicznych * bardzo ciezko u mnie jezeli chodzi o postep techniczny; boje sie wbic gwozdzia w sciane, wymienic zarowke * raczej spokojna * wesola pesymistka; zawsze nastawiam sie na gorsza wersje wydarzen, po to zeby sie nie rozczarowac * spotykalam sie z dwoma facetami spod znaku panny; jeden to byla chyba typowa panna,tez szukal tego idealu, dlatego potem tez nie chcial ze mna byc :( no to chyba na razie byloby tyle;)

Gość panna z 11 września
pech do facetów drobiazgowość zasadniczość uczciwość pracowitość odpowiedzialność zmiany nastrojów nieufność materializm oszczędność

Gość suszaaaaaaaaaa
potwierdzam jeszcze u siebie to pragnienie bycia najlepszą, całe liceum byłam II w klasie i to było nie do przeskoczenia, bo z matmy noga (naprawde na ladne oczy postawiono mi 4 ze wzgledu na pozostałe oceny...) uwielbiam zwyciężać i promieniuję wtedy tryumfem (oststnio wygrałam np. dwa konkursy poetyckie) rownież wolę spodziewać się gorszego ażeby rozczarować się miło... 🌻 :)

Gość suszaaaaaaaaaa
wszyściutko z PANNY 11 września poza materializmem! kurcze to jednak chyba prawda z tym zodiakiem... to niesamowite!

Słodka poziomko - a z którego roku? ja 1980 i mam kolegę, który jest młodszy ode mnie o 3 godziny

potrafię też być złośliwa, uszczypliwa, czepialska:O drobiazgowa, małostkowa:O dramatyzuję:O no i uwielbiam triumfować.. niby sprawiam wrażenie zakompleksionej i niby jestem, ale wiem, że z pewnych rzeczy \"wymiatam\" i wtedy się pysznię, udając wielce skromną:O nie lubię tego;):D

Gość agusia-33-35
ja jestem z 21 września dokładna,lubię porządek ,ale czasm mam totalnego lenia jak dzisiaj nic mi się niechce robić. Bardzo łatwo mnie zranić, każdy problem roztrząsam i analizuję na różne sposoby, przez to czasem sama stwarzam sobie problemy tam gdzie ich nie ma

Gość agusia-33-35
a w życiu osobistym chyba nie jest żle jestem od 12 lat mężatką mam 11 letnią córkę, a niedawno postanowiłam być mamą poraz drugi imam 3 miesięczną córkę.

Gość Facet-Panna
22 wrzesień... - wiele osob mowilo, ze jestem "zimny"(nieprawda):-D -gonię za ideałem - nie obchodzą mnie pieniądze -pracocholik -czepiam się szczegułów -nie wierze w przyjazn .... -"zlota rączka"-sprawy techniczne... -niespotykanie spokojny gość...:-D -uczciwość...😠 -odpowiedzialność -zmiany nastrojów -pech do kobiet -singiel -itp! Pozdro panny..👄 i 🌻

no wlasnie gdzies czytalam ,ze osoby spod znaku panny sa wymarzonymi pracownikami ;) odpowiedzialne, zawsze koncza to co zaczna, skrupulatne ,dokladne itd... a jak w sprawach mesko -damsko-lozkowych??

ulubiona pora roku wiosna (marzec, kwiecień) filmy: komedie romantyczne, psychologiczne. ulubiony film: Dirty Dancing. podobnie jak suszaaaaa uwielbiam niemena i innych starszych wykonawców (jantar, frąckowiak, banda i wanda, dwa plus jeden, itp....) z matematyki miałam poprawke w pierwszej klasie liceum:)

Gość maletka
witam, tu Panienka z 27 sierpnia ;) Przede wszystkim nienawidzę sprzątać;) i w ogóle nie lubię jak ktoś ma w pokoju poukładane wszystko jak od linijki - mam ochotę poprzestawiać;) nie lubię symetrii jakoś;) Zmywanie naczyń to katorga, lubię za to prasować. Jestem bardzo sumiennym pracownikiem... Hmmm.. bardzo wrażliwa i podatna na zranienie, ale nie pokazuję tego na zewnątrz - zimna;) Z miłością to jest nie do końca tak, że szukam ideału, po prostu żeby z kimś być muszę się zakochać, co zdarza mi się bardzo rzadko, za to na zabój! Mam bardzo duże powodzenie u mężczyzn, zawsze miałam;) zupełnie nie wiem czemu, widocznie Panny mają jakiś tajemny urok;) W każdym razie zawsze ciągnę za sobą jakiś ogon wzdychulców, których lubię, ale nic poza tym...:( Sprawy łóżkowe...uwielbiam, ale muszę czuć się bezpiecznie z mężczyzną...kochana i pożądana. LUbię bardzo dużo od siebie dawać ;) ... ale oczekuję od mężczyzny tego samego. Mam dobry zmysł obserwacji, bardzo dużo empatii, ale to ma swoje minusy bo potrafię precyzyjnie trafić w czuły punkt gdy ktoś mnie zirytuje. łatwo mnie rozbawić, kocham się śmiać. Pieniądze nie mają dla mnie znaczenia, pewnie dlatego ze mi ich nie brakuje;) Mam zdolnosci artystyczne i takie życie prowadzę, uwielbiam noc, to moja pora... za to rano o mój Boże;) jeśli chodzi o wady... matematyka masakra;) jedynie rachunek prawdopodobieństwa mi podchodził ;D i jestem absolutnym antytalentem do gier zespołowych, szczególnie piłkowych.. Złośliwa - mam cięty jęzor;) , baaardzo humorzasta... bardzo. Zaborcza. Niezdecydowana.

Gość panna mężatka
hej ja tez jestem panna urodzona 6 wrzesnia i niestety to co opisujecie to tak jakby o mnie drobiazgowa umarlabym gdybym poszla spac nie pozmywajac naczyn w szkole zawsze musialam byc najlepsza i koniec kazda moja emocje mozna odczytac z twarzy troche to męczące jestem czepliwa awanture moge zrobic z byle powodu i musi byc tak jek ja powiem i trudno mi przyznać się do tego że czasem nie mam racji

Filmy przede wszystkim komedie(takze romantyczne),muzyka rockowo-punkowa,ale do kulbow potanczyc tez chodze. nocne zycie prowadze tak jak wielu z was;) dusze mam lekko artystyczna, ale stuiduje mocno meski,techniczny kierunek;) nienawidze sprztac ale jak mnie czasem cos wezmie to sprztalam caly tydzien i wszystko na glancus.Humarzasta a to i owszem(pewnie dlatego mnie ostatnio facet zostawil...). nigdy nie dazylam do tego zeby byc najlepsza(w nauce np). pieniadze takze nie maja dla mnie znaczenia,jestem bardzo uczynna wszystkim chetnie pomagam(psychologicznie czy tez finansowo...). podobno wiem czego chce i staram sie do tego dazyc ale niekoniecznie za wszelka cene. i jakos tak zakochuje sie w nieodpowiednich facetach....

Gość suszaaaaaaaaaaaaaa
pozdrawiam Panny 🌻 od jutra slońce w naszym znaku... OBY SIE NAM SZCZęśCIłO :) piszcie dalej o cechach i upodobaniach osób z tego znaku ja o sobie jeszcze dodam, że jestem z tych, co to wszędzie idą w ostatniej chwili. Chocbym nawet o godzinę wcześniej wstała do pracy, to i tak wyjdę tak, bym sie musiała śpieszyć.... :) a często nie zdążyć... ;)