Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suszaaaaaaaaaaaa

jest tu kto spod znaku panny?

Polecane posty

Gość ja panna
moją wada to to -że wszystkich krytykuje a i jeszcze ciągle wszystkim sie przejmuje nie potrafię cieszyć się z tego co mam to mnie dobija

Gość ja panna
a i jeszcze straszna pesymistka ,jak sobie z tym radzicie,bo znajomi mysla że jestem zołzą

Gość ja panna
mój mąz to ryba,chyba dobre polączenie,co?

Gość ciszaaaaaa
ja z rybami cienko sie dogaduje. Czarnowidztwo i spodziewanie się zawsze najgorszej wersji wydarzen to mój ból i osób najblizszych, bo ich terrozryzuje zamartwianiem sie. zołza nie jestchyba typowe dla panien

Gość suszaaaaa
no panienki, wpisujcie sie 🌼

i ja jestem panna-zodiakalna;). Ponoc jestem egoistka...Ja sama uwazam, ze jestem skapa, wrazliwa, zlosliwa, bywam chlodna, nieufna, ale tez czesto beztroska, nielogiczna. w milsci-roznie, generalnie nie narzekam;)

a urodziny mam 18go wrzesnia...wlasciwie to chyba sama nie wiem czego od zycia chce...

mam wrazenie, ze duzo rzeczy jest mi obojetnych, zbyt obojetnych...

Gość suszaaaaa
jestem już dość leciwa, więc mogę podpowiedzieć - od życia należy chcieć (czytaj starać się najmocniej) ABY NIE BYŁO PRZEGRANE. Aby, gdy się obejrzycie za siebie około 50-tki, móc powiedzieć - ładna jest droga za mną (ładna, niech nie znaczy Łatwa!) :)

ja chce zeby mi wszystko bylo obojetne, nienawidze sie stresowac, bo to mi odbiera radosc zycia... zupelnie jak teraz :(

Gość mamamamma
Czesc dziewczyny, ja mam jutro urodzinki:) jaka jestem, pedantyczna----wszystko musi byc na swoim miejscu, bardzo wrazliwa szybko sie wzruszam i wszystkim na zapas przejmuje, ambitna, jak w cos sie zaangazuje to juz do konca;) czyli widze ze podobne jestesmy;)

to nie jest tak, ze mam wszystko w nosie-tez jestem nerwowa i takie tam, tylko ze nie przywiazuje uwagi do mojej przyszlosci, nie mam wielkich planow ani marzen-takie to troche bez sensu, ale tak naprawde jest-i nie jestem z tego powodu szczesliwa.

witam Panienki! Ja też jestem Panną... Ale chyba taką nie do końca. Na pewno nie jestem pedantką, perfekcjonistką. I nie jestem może jakaś bardzo subtelna i wrazliwa, małch dzieci nie lubie. Pecha do facetów mam. Niby im sie podobam ale tak na odległość ;/ Sama sie sobie nie podobam :(

a urodizny mam 17 września :) Aha i jeszcze szybko popadam w depresje. Ogólenie pokręcona jestem :)

ja jestem okropna balaganiara i leniwcem... jedyne co lubie to gotowac i przy garach moglabym stac caly bozy dzien montujac jakies nikomu jeszcze nieznane jedzonko ale oprocz tego to tylko tv, komputerek i kawka

Gość 13wrzesien
hmmm cos w tym jest jestem facetem

mi sie nie chce doslownie nic, czasem potrafie caly dzien zalegac w lozku i wstawac tylko po cos do jedzenia... :-O

Gość suszaaaaa
greca - potrzba leżenia co jakiś czas cały dzień nie jest cechą typowa dla panoien. Po prostu wszyscy miewamy swoje dołki i potrzebe odpuszczenia sobie... ja aż nadto często w miarę starzenia się :)

Gość suszaaaaaa
ale dziś mokro... :P ale panieńskie słonko juz przebija sie przez chmury Mazowsza? dzisiaj jak sie czujecie miłe Panny? co macie na obiad. ja naturalnie wrześniowe grzyby mniam mniam :) zaraz ide jeść właśnie bede wlewać śmietane mniam mniam ;P

Hej, witam i pozdrawiam wszystkie panienki No niech się to słonko przebije w końcu, tak niesmiało wygląda. :)

Gość niedzielaa
witajcie 🌻 ale dla panien do 22 września nawet, gdy nie świeci, to sprzyja korzystajmy z tej łaskawości, naladujmy się na rok, do sierpnia 2008 ;))

Gość ascendentowa
witajcie panienki, ja wprawdzie nie mam słońca w tym znaku ale za to mam ascendent i wszystkie cechy tutaj opisane tez posiadam no i jeszcze jestem higienistką - bardzo zwracam uwage na higienę to już jest wręcz moją obsesją

Gość niedzielaa
a to sie dobrze skład, bo ja właśnie ide pod prysznic i wróce Baaardzo higienicznie pachnącaaaa :P

Gość zawstydzona1
greca - które to ze "niestety? ? małolata - 18 Ci gratulować tylko 🌻