Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suszaaaaaaaaaaaa

jest tu kto spod znaku panny?

Polecane posty

Gość piopiół57
a men to też panna czy może...panien? paniemen :P ?

Gość ciszaaaa
skonczył sie okres naszego znaku....Panny przestały myśleć o urodzinach i zamilkły. NA ROK???

Gość czy jest chociaż...
jedna panna jeszcze? Co nie zasneła w sen zimowy...

Gość jak dla mnie panna
to najgorszy znak zodiaku...

Gość jak dla mnie panna
Taaa, wlasnie :O Nie mowilabym tak zle o tym znaku, gdybym nie wiedziala z autopsji jak bardzo mam przerabane :O

i ja dołączam do tego zacnego grona:) czemu wczesniej ten topik umknął mojej uwadze, nie wiem i tez nie mam szczescia w miłosci, moze za duzo wymagam, od siebie i innych...a straszydłem nie jestem, o nie:)

Gość Bo mamy straszny...
charakterek...zastanawiam się czy w związku panna/panna,też są zgrzyty...?Czy może kompromis?

no wlasnie ja mam, a moze powinnam napisac mialam, zwiazek panna/panna. Ostatnio juz sie nie odzywamy.

Gość ładna ale nie zachwycająca
drobiazgowa, wymagająca, ambitna, prostolinijna, nieustępliwa, wrażliwa, pamiętliwa, lubię pomagać innym, kocham zwierzęta, ludziom nie ufam, lubię czystość, pracowita - aż do przesady, bywam czepialska i impulsywna, brak szczęścia do facetów i wiary w siebie...

Gość A facet - Panna
jaki jest??

Gość Ja tez panna
Dolaczam sie, jestem z 29 sierpnia. Jestem malo uczuciowa , chlodna, nie nawidze kretaczy i oszustow. Gdy zrobie cos wbrew sobie, albo kogos obraze, jest mi z tym zle. Nienawidze dzieci, nie przywiazuje sie do nikogo, nawet do najblizszych, nigdy za nikim nie tesknie. Nie mam przyjaciol ani znajomych, bo np. nie odbieram od nich telefonu gdy dzwonia. Traktuje ludzi z gory i uwazam sie za lepsza. A z drugiej strony szukam ciagle u siebie wad i pracuje nad soba ciagle. Chce byc kiedys bardzo bogata, i miec tylko najlepsze rzeczy. Nie liczy sie dla mnie milosc. Uff ulzylo mi.

Gość Podnoszonko....

Gość lili84
hej ja jestem z 14 wrzesnia :) uwielbiam porzadek i jak mi cos odpali to potrafie sprzatac,ukladac i przestawiac do poznej nocy inaczej nie zasne jak tego nie zrobie hihi , mam szczescie w milosci i odkad pamietam zawsze krecili sie wokol mnie chlopcy, w tej chwili jestem zareczona i planuje slub z moim adasiem:** tez lubie obserwowac ludzi -nawet bardzo, nie pale i pije od czasu do czasu, raczej oszczedna-chociaz potrafie zaszalec jak ide na zakupki, placze strasznie jak ogladam smutne filmy lub programy oraz ze szczescia, jak sobie cos nabije do glowy to nie moge przestac o tym myslec:) nie przepadam za gotowaniem, lubie spac, smieje sie zawsze glosno... to chyba na dzisiaj tyle :) pozdrowka dla wszystkich panenek

Gość lili84
acha dodam jeszcze ze tez nie mam za wiele przyjeciolek, wole raczej meskie towarzystwo, mam jedna moze dwie wspaniale kolezanki i nie zalezy mi na wiecej, uwielbiam dzieciaczki i male zwierzatka :) jestem raczej wesola i pomocna hmmmm jak tak czytam o was drogie panny to rozne mamy charakterki ale chyba wiekszosc z nas lubi porzadek :) pozdrowka