Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suszaaaaaaaaaaaa

jest tu kto spod znaku panny?

Polecane posty

Gość suszaaaaaaaaaaaaaa
🌻[ kwiat] 🌻 :))

Gość tadeuszszsz
żyje już 25 z taka jedna panną.... porządnicka, ktora wciąż sprzonta i nie pozwala wejsc w butach Ale kocham jo

Gość Marion40
wszystko sie zgadza.wszystko, poza tym liczeniem. ciagle mnie oszukuja w sklepach, zpominam reszty itd. to normalnie jak pieta ahillesa ;(

Gość miałam już iść spać.....
a to ciekawe! nawet sobie nie zdawalam sprawy, że żyje tyle osób z podobnymi zachowaniami i cechami nno, ale ogólnie to jest porządny znak, lepszy jest tylko kozioroźec !

no dobra to ja tez sie przyznam.... z matematyki jestem cienka :( dodawanie odejmowanie i podstawowe wyliczenia jeszcze OK ale bardziej skomplikowane procenty to tylko z kalkulatorem :( dobrze ze matma byla nieobowiazkowa na maturze

Gość suszaaaaaaaaaaa
kochani - 3 godziny temu słonce weszło w nasz znak. Powinno nam być teraz do 23 wrzesnia więcej się szczęścić. Ja juz dziś to odczułam. Przydzielając obowiązki podczas festynu, szef przeznaczył dla mnie najprzyjemniejsze zajęcie - jedynie fotografowanie! Oby tak dalej. Trymajmy się razem w oczekiwaniu dobrych zdarzeń.... :)

Gość suszaaaaaaaa
hmmmm ......świętujecie czy co?

Gość eterhryt
czy macie tak, ze seks nie jest dla was niczym takim super extra? ze bez niego byscie sie obyly?

Gość maletka
bez seksu.. pewnie ze nie;D

Gość żadna panna nie jest miła...
krytykują, obserwują, są zimne, wiecznie dystans zero wyluzowania, milczki, zazdrosne, tchórzliwe

Gość wt4wy58
wiecie cp,ja też jestem panną i czytając wasze posty naprawdę widze troche siebie;)

żadna panna nie jest miła... nie ejstem ani zazdrosna ani tchozliwa ani zimna. krytykuje i duzo obserwuje ;)

Gość maletka
Wręcz przeciwnie, jestem podobno bardzo cieplutka dla wszystkich wokół, chyba aż za bardzo bo potem faceci się kleją;) krytykuję tak, ale głównie siebie... i głownie obserwuję:)

Gość ali_000
Mój chłopak spod znaku panny... i to niesamowite, ile podobieństw... Piszcie coś więcej. Może faceci by się tak wypowiedzieli... Chętnie poczytam

Gość panna marzenka
jestem z 3 wrzesnia wiele moich cech zostało juz opisanych... jestem atrakcyjna i mam powodzenie ale zawsze jest cos nie tak.. nie ufna do panow...chodz tego nigdy nie pokazuje.... tak naprawde wrazliwa bardzo takze nie pokazujac tego... ciekawe z obserwacja ludzi...bo uwielbiam patrzec na ludzi w pubach rozmawiajacych ze soba....jak bym widziala ich uczucia..wstyd ..smutek...lubie patrzec na ludzi:) sama ale nie samotna :) pozdrawiam panienki :)

Gość Facet-Panna
🖐️ wiele moich cech zostało już opisanych... a resztę gdzieś tam opisałem...:-o ciężko się żyje facetowi z panną w znaku...:-o Pozdro

Gość suszaaaaaaaaaaaaaaaa
Witajcie No i nadszedł ten smutny dzień. Dziś są moje urodziny. Nie spodziewam sie by ktokolwiek przybył z jakimkolwiek kwiatem, :((

Gość suszaaaaaaaaaaaaaaaa
nie wspominając o tym, że jestem o rok starsza i znów musze kłamać, które to urodziny. Po co to sie w ogóle pytać?!!!!!!!!!! i psuć człowiekowi humor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość konrad i janusz
ja jestem panna

🖐️ do suszaaaaaaaa- Życzę Ci abyś odnalazła: w ciszy swoje myśli i marzenia, w bliskich Ci osobach siłę i piękno stworzenia, w otaczającym świecie radość istnienia, w kolorach, smakach i zapachach wielkość natchnienia, a w sobie miłość. :-D 🌼

Gość nikaaa5
Ja tez jestem spod tago znaku, ale większośc cech w moim przypadku sie nie zgadza:P Nie jestem punktualna, nie planuje niczego, nie mam wszystkiego uporządkowanego ale jest jedna cecha która do mnie pasuje :) Caly czas sprzątam i latam po mnieszkaniu ze szmata :P

Gość masturbatorka-nr-1
też jestem spod znaku Panny i prawie nic się nie zgadza :P cieszę się niezmiernie, bo wiem,że Panny są trudne :( niestety :( ja jestem straszną bałaganiarą, sprzątam tylko wtedy, gdy nie mam nic innego do roboty [a lubię leniuchować]. nie jestem ani odpowiedzialna, ani pracowita, ani ambitna. w pokoju nie sprzątałam od 2 miesięcy :P hehe. fajna Panna ze mnie.!!! poza tym, jestem walnięta, za bardzo artystyczna, wcale nie realistyczna jak na Pannę przystało :P

Gość pannaaaa
-pedantyczna -idealistka -naiwna -ładna -mam powodzenie u facetów ;) -zdolna :D -chyba mam szczęście - podobno zimna i patrząca na wszystko krytycznym okiem -cieszę się z niepowodzeń innych :/ -chcę być najlepsza - materialistka jestem z 29sierpnia ;) pozdrawiam wszystkie panny! :D

Gość suszaaaaa
Dzis urodziny panny Marzenki (patrz wyżej) - życze Ci co najmniej jednego dnia w tygodniu usłanego płatkami róż... i ciekawych konkluzji z obeserwowania ludzi 🌻 🌻 kwiat] :)