kluseczka27 0 Napisano Grudzień 12, 2007 Fajnie ze sie odezwalas :D A ja niby stosuje ale jakos nie za bardzo. Ale tarzymam sie dalej raz jest 62 a raz 63. Robie wszystko zeby nie przekroczyc tych 63 ale jak zaczyna spadac to jakos nie umiem sie zmobilizowac i tego pociagnac. Chociaz od wczoraj znowu wrocilam do diety ale na 2 faze bo niestety moja praca nie pozwala mi przejsc na 1 bo moge zjesc jedynie podczas jazdy samochodem a trodno by mi bylo wcinac salatke prowadzac :D Mam nadzieje ze kiedys bedzie te 58. bo tak szczerze znowu wydaje mi sie ze jestem gruba. Wiecie jak to jest wazysz 75 i jak juz schudniesz to jestes taka szczupla i piekna. Potem sie do tego przyzwyczajasz i juz widzisz znowu te niedoskonalaosci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liluniae 0 Napisano Grudzień 16, 2007 no nie może być:p a Wy jeszcze tutaj:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kluseczka27 0 Napisano Styczeń 10, 2008 hej a moze by sie ktos przylaczyl. Ja juz od ponad miesiaca nie jestem na diecie ale zamierzam od poniedzialku znowu zaczac. Ktos sie przylaczy?? Tak ostatnio dobrze poszlo mi z tym topikiem ze teraz znowu chce!! dawajcie dziewczyny Teraz chce spasc do 60 :) a potem sie zobaczy. Pofolgowalam sobie ostatnio i boje sie wejsc na wage. Chociaz musze powiedziec ze nie widze drastycznej roznicy wiec moze nie bedzie tak zle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara812 0 Napisano Styczeń 10, 2008 Ja moge sie przyłączyc!!! Ja jestem na diecie od niedzieli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nonemi 0 Napisano Styczeń 10, 2008 Dziewczyny witam:D dzis mój ostatni dzień na kopenhadzkiej i oczywiście ja sie przyłączam:D schudłam do 50 kilo ichce ta wage utrzymac wiec spróbuje III faze sb:D pozdrawiam stare wyjadaczki:D buziole:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara812 0 Napisano Styczeń 10, 2008 To ile w sumie schudłaś?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kluseczka27 0 Napisano Styczeń 13, 2008 No to sie ciesze, ja zaczynam od wtorku bo w poniedzialek mam jeszcze male swieto wiec napewno sie nie powstrzymam . ja przechodze na 1 faze i tak do 60. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara812 0 Napisano Styczeń 13, 2008 Co tam u was?? jakos mało tu piszecie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kluseczka27 0 Napisano Styczeń 14, 2008 oj ja od jutra zaczne :) opedzic sie odemnie nie bedziecie mogly :o i cos czuje ze po jakis 3 tygodniach znowu sama zostane jak ostatnio :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara812 0 Napisano Styczeń 14, 2008 Ja wchodzę co dzień ale nikt nie pisze więc sama ze soba nie piszę:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
valvijka 0 Napisano Styczeń 14, 2008 hej dziewczyny ja postaram sie z wami zostac, juz kilku diet probowalam i mam nadzieje ze ta bedzie ostatnia. Dzis moj pierwszy dzien i wlasnie koncze kolacje. Napisze wam co zjadlam dzisiaj bo moze cos nie tak jem. Jestem zielona jeszcze w temacie, tak wiec: kawa z mlekiem 0,5 % plus jedna lyzeczka cukru micha salatki z tunczykiem w sosie wlasnym, pekinka, ogorkiem kiszonym, cebulka, jajkiem i fasola czerwona z puszki, sol i pieprz a teraz jem serek wiejski z cebulka i pomidorkiem a i 30 sztuk pistacji jeszcze zjadlam dobrze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara812 0 Napisano Styczeń 14, 2008 chyba wszysto ok prócz tej jednej łyżeczki cukru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konczita 0 Napisano Styczeń 14, 2008 no z tym cukrem to sie usmialam :D poza tym wyglada ladnie, ale to za malo jedzenia jak na caly dzien. jak organizm czuje, ze nie ma dosc paliwa, zaczyna odkladac to co dostaje na tluszczyk ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
valvijka 0 Napisano Styczeń 15, 2008 No staram sie jesc wiecej ale narazie to niemozliwe, chociaz ta salatke to na 3 porcje rozlozylam. A czemu łyzeczka cukry nie? Gdzieś przeczytałam ze mozna do 70 kcal a 1 łyżka cukru ma 40 kcal.? Czyli jednak mowicie zeby rzucic ten cukier do kawy? Eh:/ no to ide zjesc sniadanie Jajeczniczke z cebulka i pomidorkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara812 0 Napisano Styczeń 16, 2008 No raczej cukier odpada!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kluseczka27 0 Napisano Styczeń 16, 2008 czesc dziewczyny. Jak sie jeszcze zastanawiacie czy stosowac ta diete to wam powiem ze to jedyna po ktorej nie przytylam!! Wlazlam wkoncu na wage i po mojej miesiecznej rozpuscie(jak njie wiecej) jedzenia wszystkiego niedozwolonego lacznie z frytkami cprzynajmniej 3 razy w tygodniu, pizzami itp przybylo mi 1 kg!! a na innych dietaqch jak sobie odpuszczalam w miesiac przybywalo mi srednio 6 kg!! Co do cukru to ABSOLUTNIE NIE!!!!!!!! Nie patrz na to ze tam napisali ze 70 kalorii, dieta jest zmodyfikowana, na poczatku nie bylo dozwolone wcale, i nie przesadzajcie z nabialem bo wtedy wagas stoi a juz naprwno nie na 1 fazie za wiele. Jak bedzie sie wam nudzic to poczytajcie topik od poczatku, zamiescilysmy tam wiele ciekawych porad. Ja wlasnie z pracy przyszlam i na sniadanko zrobie sobie omleta z cukinia, cebula, papryka i porem :) I pamietajcie nie glodzic sie. Ja sie nie glodzilam z zobaczcie na dole jak mi ladnie szlo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara812 0 Napisano Styczeń 16, 2008 No super kluseczka ja mam za niedługo koniec pierwszej fazy!!! do dziś 11 dzień w sumie schudłam 5kg:) Jeszcze 15kg!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kluseczka27 0 Napisano Styczeń 16, 2008 no to moje gratulacje!! ja dodałam jeszcze pomidora i trochę żółtego sera odtłuszczonego i wlasnie jak juz dochodzi zobaczylam ze ten ser ma po bokach wosk hahaha to to vpyszne sniadanko bedzie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewelacja. 2 Napisano Styczeń 16, 2008 widze, ze znowu zbiera sie ekpia :) fajnie :) ja dietkuje caly czas - 3 faza niezmiennie. Dzisiaj na sniadanko dwa jaka w koszulkach , ciemny chleb i papryka :) Kiedys nie jadalam sniadan a teraz, tak jak dzis, jak jem pozno sniadanie to umieram z glodu. Ostatnio jestem kilka dni bez samochodu wiec czuje ze gdybym i tone ziemniakow jadla dziennie to i tak bym schudla. Aha, zaprzestalam wazenia siebie - w sumie podobam sie sobie nawet z malym brzuszkiem :) Jakos lepiej dbac o linie jak sie zaakceptuje siebie :) Powodzenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kluseczka27 0 Napisano Styczeń 17, 2008 czesc Ja juz po obiado kolacji. Troche mało dziś zjadłam ale jakoś czasu nie było. Wiec śniadanie sałatka warzywna z kapustki pekińskiej, pomidora, ogórasa i serka żółtego z łyżeczką majonezu. potem troche migdalów a teraz warzywa z patelni i piers z kurczaka z gyrosem. Jutro postaram sie poprawic. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lola85 0 Napisano Styczeń 19, 2008 cześć dziewczyny:* ja cholerka nie mam kiedy pisac bo teraz mam maraton w pracy, ale jak bede miała chwilkę bede wpadać:D ja sobie jem II fazowo i pod baczna obserwacją mam swoją wage:D Buziaki dziewczyny:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nonemi 0 Napisano Styczeń 19, 2008 cholerka siostra zapisała swoj profil:( to ja oczywiście Nonemi Buziole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nonemi 0 Napisano Styczeń 19, 2008 no i sopka zmieniona:D jeszcze tylko dzis do pracy i jutro a potem dzien wolnego:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kluseczka27 0 Napisano Styczeń 21, 2008 a ja dzis na obiadek zupka pieczarkowa, w sumie to i na śniadanie ją już jadłam taka pyszna wyszła :)i jeszcze salatke z piersia z kurczaka sobie zrobię i myślę że tak cały dzień będę tylko to jadła. Tak szczerze to trochę oszukałam bo w sobotę wyszło tak że pojechałam do znajomych i tak zostałam tam już do nocy i niestety na ten dzień dietka została przerwana ale teraz się trzymam :D W środe zrobię ważenie i zobaczymy co z tego mojego nieposłuszeństwa wyjdzie. A wy jak sie trzymacie i co jecie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czikaa 0 Napisano Maj 2, 2008 haalllooo. chcialabym zaczac jakos ta diete i prosze o kogos kto zacznie ze mna bo wtedy łatwiej, nie? :) :) ja moge zaczynać po 9 maja, ktos dołącza?? :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gruszka w karmelu 0 Napisano Maj 2, 2008 Czikaa - no to ja dołączę ;) Już raz byłam na SB ale po drugiej fazie zaczęłam się obżerać jak nienormalna (akurat święta były) i 2 kg wróciło. Niby to niedużo ale jakoś nie mogę ich zbić a do tego mam figurę gruszki i za dużo tłuszczu na udach. MUSZĘ się go pozbyć. A czemu dopiero od 9-go? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czikaa 0 Napisano Maj 2, 2008 no bo 9 mam mature z gegry i chcialabym sobie pozwalac do tego czasu na chlebek pelnoziarnisty :D pozatym strasznie duzo kawy pije teraz ;D to co poczekasz ze mna? :P ile chcesz zrzucic? ja na dobry poczatek 10 kilo :D ja tez bylam juz na SB ale jakos nie moglam przezyc bez duzej ilosci owocow i potem tez te święta... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czikaa 0 Napisano Maj 2, 2008 te 10 kilo dam rade do czerwca bo te kilogramy są nowe ;) a jak Ty chcesz tylko 2 to chyba szybko się rozstaniemy ? :( dołączajcie się ludziee od 9-go! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czikaa 0 Napisano Maj 2, 2008 jak dołączycie to gwarantuje Wam, ze razem stworzymy najlepsze przepisy świataa!! i schudniemyyy ;) ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość roswellowiczka Napisano Maj 2, 2008 kobiety ja tez chce sie dolaczyc;-), zaczne od poniedzialku, chce zrzucic 10 kg, bo juz mnie wkurza to wszystko;-), mam nadzieje, ze bedziemy sie wspieraly;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach