Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

...kotek16...

16 lat, macierzyństwo...

Polecane posty

Gość nie nie nien nie
nie i jeszcze raz nie!

Moja koleżanka w wieku 16 lat bardzo chciala już mieć dziecko i rodzine (pewnie dlatego, że sama nie miala normalnej) i teraz po wielu latach jest z tym samym mężczyzną, mają 2 dzieci. Ps. Oczywiście facet byl dojrzaly i mial wtedy 27 lat.

Gość do rosalinda
ale jak to? gówniara 16lat a facet 27?? bez kitu..

od ponad roku jestem sama... iczasami to jest dobre... ale tak bardzo chciałabym miec kogoś przy sobie żeby mnie ptrzytulił i wogóle...

Gość do rosalinda
jassne:O

znam takie dziewczyny które wiązały sie ze starszymi na przekór innym... iwcale źle im sie nie powodzi... nie wiem skąd te uprzedzenia do różnic wieku...

Gość kotek sluchaj
od ponad roku, czyli wczesniej mialas faceta w wieku 14 at? to sie nie dziwie ze nie zaznalas prawdziwej milosci, to chyba odsc wczesnie ja w twoim iweku jeszcze nie mialam faceta a tez marzylam o trwalym zwiazku i pieknej milosci. spelnilo sie do piero kilka lat pozneij, ale warto bylo czekac;) pozdro

Gość do rosalinda
co małolata może dać dojrzałemu facetowi? oprócz sexu i problemów z odrabianiem prac domowych? bez przesady - swojej córce osobiście wybiłabym z główki takie pomysły

Mając 16 lat byłam w stałym związku i poważnie myślałam o życiu, ale macierzyństwo? Marzyć o nowej lalce- to jeszcze rozumiem, ale o dziecku? Można marzyć, myśleć, ale nie rozumiem jak w tak młodym wieku można się świadomie decydować na dziecko? Dziecko to nie lalka, której się założy suchego pampersa i zmieni się go po tygodniu. Dziecko to pochłaniacz czasu i przede wszystkim pieniędzy. Ludzi po studiach nie stać na dziecko, a co dopiero licealistów.

rosalinda paczeko: rozumiem o co Ci chodzi... znam mnóstwo kolesi w moim wieku, którzy nadal sa 10 letnimi chłopcami którzy myślą tylko o zabawie...

Gość do rosalinda
trochę :) max 3 lata - psychicznie a chłopcy zasadniczo w ogóle nie dojrzewają - a mimo to związki istnieją:P

Gość do rosalinda
wiesz dlaczego myślą o zabawie? bo to SĄ JESZCZE DZIECI

dziewczyno, ale po co ty SZUKASZ faceta... w odpowiednim momencie znajdzie sie sam... nic na sile....masz czas

Od Zawsze miałam potrzebę ogromnej miłości, ciepła, bliskości. Mojego obecnego chłopaka poznałam w 2001 roku rozmawiałam z nim przez internet do 13 lutego 2003, 14 lutego 2003 było pierwsze spotkanie i... do dziś jestesmy razem. Własnie jestesmy za granica w pracy, w pazdzierniku powrót na studia. mam 20 lat, znam go od 6. wiec mając 13 lat kochalam go. szczerze. 16 lat to wiek w którym naprawde mozna kochac, :)