Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalliaa

Dziewczyny, zawalilam dzis sprawe!!

Polecane posty

Gość natalliaa

Czekalam na ten telefon od kilku dni. W koncu zadzwonil- ON a ja co? Zapomnialam jezyka w gebie, odpowiadalam jak totalna debilka, ktora nie potrafi zlozyc 1 sensownego zdania:O Na moje usprawiedliwienie moge napisac tylko to,ze spalam i jak uslyszlam dzwonek telefonu to z trudem przypomnialam sobie jak sie nazywam;) Nie wiem co mam teraz robic, zadzwonic do niego jutro czy czekac na rozwoj wydarzen i na to,az sam zadzwoni po raz 2? :O:O Czuje sie jak kretynka!!:O

Gość reyes
ile masz lat??

Gość natalliaa
21!! Wiem, stara a glupia:O

Gość reyes
o kurwa! powiem Ci tak mnie podobnie potraktowała dziewczyna tylko że ona miła 17 lat i źle mi strasznie było...

Gość natalliaa
Jak potraktowala? Oschlym tonem czy debilnymi odpowiedziami?:D

Gość reyes
kurcze ja mam 21 lat.. a mówi sie że podobno dziewczyny są emocjonalnie starsze o te 3 lat jak na swój wiek...

Gość reyes
oschłym tonem, odpowiedziami typu na odczep się, antypatią i kompletną olewką

Gość reyes
powiedz czemu tak z nim postąpiłaś bo mozę zrozumiem dlaczego tamta dziewczyna tak postąpiła :(

Gość natalliaa
Nie zrobilam tego celowo. Nie tyle byla u mnie olewka, co totalne zaskoczenie. Co dziwniejsze nie stresuja mnie tak spotkania jak rozmowy telefoniczne! Chyba jutro do niego zadzwonie. Tyle,ze co powiem? :O Pod koniec rozmowy on tez byl oschly:O

Gość reyes
napisz jak ta rozmowa wyglądała(cytuj)

Zadzwoń i w czasie rozmowy przeproś za tą dzisiajszą-powiedz prawdę,że spałas i byłas poprostu rozbita i przez to mogłas wydawać się oschła czy niemiła. Może facet zrozumie :)

Gość natalliaa
reyes-> po co Ci cytat?:D Ja nie ejstem ta twoja 17:D;) Po prostu rozmowa sie zwyczajnie nie kleila:D;) :O

Gość reyes
chciałem żebys zacytowałą bo moze nie koniecznie rozmowa sie nie kleiła tylko po prostu wyolbrzymiarz, nie myśla sobie że rozmowa z chłopakiem na początku to miód czułe słówka i pochlebstwa...

Gość natalliaa
Chyba raczej nie wyolbrzymiam, bo pod koniec rozmowy byl dla mnie naprawde oschly i szybko ja zakonczyl;) Wczesniej pytal sie mnie co mam taki dziwny glos, a ja jak debilka zamiast powiedziec,ze ledwo co kontaktuje to zrobilam swoje "eeeee, normalny":O:O glupia glupia glupia!!:O

Gość reyes
zadzwoń do niego i wkręć mu historie że sie z kimś strasznie pokłuciłaś i byłaś troche nie dysponowana i chciałabyś o tym i innym pogadać...takie tam kłamstewko w dobrej wierze...i nigdy już nikogo w ten sposób nie potraktuj amen rozgrzeszam cie siostro

Gość natalliaa
reyes--> troche mylnie rozumujesz;) nie olewalam go i nie bylam oschla. Po prostu nie potrafilam wydusic z siebie sensownych zdan;):D i zapewne on pomyslal "ale idiotka";) nie wiem czy moim jutrzejszym telefonem nie bede mu sie narzucala, bo moze odechcialo mu sie (krotkiej) znajomosci ze mna;)

Gość jhfhfhejhrjhqwqwQ
ja bym powiedziala mu prawde. wysłałabym sms "sorki, że troche dziwnie gadałam z tobą ale spałam jak zadzwoniłeś i nie zdążyłam się rozbudzic :-) zadzwonie jutro, oki ?" i wtedy jesteś wytłumaczona a jednocześnie zadajesz mu pytanie = i on musi ci odpowiedzieć = nawiązujecie kontakt :-)

Gość natalliaa
zadzwonie jutro i licze na to,ze nie potraktuje mnie oschle ani nie pomysli "co za glupie babsko";) Naprawde telefonowanie do kogos to dla mnie koszmar:O

Heheh jakbym czytała o sobie :D Dzisiaj pewien Pan zaskoczył mnie Baaa ZSZOKOWAŁ porannym telefonem. Może nir tyle porannym (była 12) ale ledwo oczy otworzyłam, a wczoraj imprezowałam do 3 :O Wyszło strasznie :O I też nie chodzi o to że oschła czy coś tam ;) JAK DEBILKA zdań nie mogłam zbudować, marnie próbowałam podtrzymać rozmowę...A najlepsze że on powiedział Pa (czy nie powiedział? byłam taka skacowana i zaskoczona że już nic nie wiem) i ja Pa po czym stwierdziłam że jeszcze podziękukuję za telefon i kiedy Dziekowałam on się już rozłączył bleee :P Oj trauma do końca życia :O Miałam z nim kontakt smsowy potem, ale szczerze to widze, że się sniechęcił, przynajmniej tak to odbieram... Odsunął się :O A ja wyszłam na kompletną kretynkę ;) (to była nasza pierwsza telefoniczna rozmowa) Także nie jesteś sama ;)

o, świetna rada wg mnie: \"ja bym powiedziala mu prawde. wysłałabym sms \"sorki, że troche dziwnie gadałam z tobą ale spałam jak zadzwoniłeś i nie zdążyłam się rozbudzic zadzwonie jutro, oki ?\" i wtedy jesteś wytłumaczona a jednocześnie zadajesz mu pytanie = i on musi ci odpowiedzieć = nawiązujecie kontakt\"

Gość fryzjer
ja mam taka kolezanke, bardzo fajnie mi sie z nia gada na zywo, a przez telefon to zupelna porazka. ani ona, ani ja nie potrafimy ze soba gadac telefonicznie. wiec moze zaroponuj mu, ze sie gdzies umowicie i pogadacie normalnie. nawet jesli mu sie przyznasz, ze nie umiesz rozmawiac przez telefon, to nic nie stracisz w jego oczach. moze nawet zyskasz, ze potrafisz sie przyznac do jakiejs slabosci i ze jeses wobec niego szczera.