Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość druuu

DOBRY nowoczeny ginekolog we Wrocku POSZUKIWANY!

Polecane posty

Gość druuu

Taki który znajdzie rozwiązanie problemu wybiru antykoncepcji pomimo licznych chorób i przeciwskazań.

Gość druuu
dziękuję Ci bardzo:)

Druu, tu jest parę wątków na ten temat :). Ja niezmiennie polecam Corfamed i dra Bielickiego. Ze względu na poważną chorobę (ale nie ginekologiczną) i spowodowane złym leczeniem agresywnymi lekami liczne uszkodzenie innych narządów (z układem krążenia, uszkodzeniem siatkówek i żołądka na czele), mam od dłuższego czasu problemy z dobraniem tabletek. A jednocześnie z powodu tych samych uszkodzeń nie mogę tabletek odstawić (regulują mi cykl i bóle okołomiesiączkowe, co przy mojej neuropatii obwodowej jest bardzo istotne). Doktor zaś zawsze patrzy pod kątem potencjalnych interakcji i skutków ubocznych (czasami musi specjalnie naszukać się tych danych, bo producent np. nie zaznaczył). Poza tym jeśli dostawałam lek, który mógł być dla mnie ryzykowny, zawsze w przypadku potrzeby szybkiej interwencji lekarskiej mam możliwość skontaktowania się z nim, co daje mi duży komfort psychiczny. Tak że ja jestem w tej kwestii naprawdę zadowolona.