Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kachna-Gubachna

POSTANOWIONE - SCHUDNĘ 15 KILO!!!

Polecane posty

a to napisze sama do siebie skoro nikogo nie ma:) dzis przy piatku zjadlabym cos dobrego po ciezkim tygodniu ale sie powstrzymam, a poza tym moje dziewczeta, jest chyba dzis pelnia, nie wiem czy tak jest ale ksiezyc tak wyglada:) co znaczy ze teraz zacznie nam sie latwiej chudnac bo i ksiezyca zacznie ubywac, zgodnie z omawianymi wczesniej zasadami;) juz sie nie moge doczekac:D buziaki👄

chcialam, bardzo chcialam dzis pocwiczyc, ale jestem tak zmeczona, ze ledwo siedze i dlatego tez zaraz ide do lozka:D czy tylko ja jedyna tutaj spedzam sama piatkowy wieczor??:( do juterka dziewczyneczki buziaki👄

dzien dobry dziewczyny:) KUMCIA---> WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI IMIENINEK, PRZEDE WSZYSTKIM : ZGUBIENIA KILOGRAMOW!!!! 🌻 🌻 👄 👄 👄 od wczoraj mamy weekend czyli stan podwyzszonego ryzyka rzucenia sie na wszystko co jest dobre:D zycze wszystkim powodzenia i wytrwalosci w dietkowych zmaganiach pomimo weekendu:D ja sie bede starac, za okolo 2 tygodnie tez mam swoje swieta, musze miec super prezent i ladnei wygladac na imprezie:D mam nadzieje ze ktos dzis tu zajrzy??? buziaki👄

zaopatrzylam sie wczoraj w zielona herbate z opuncja, bo samej nie lubie, ale jakos ta tez zbyt smaczna nie jest. Jednak chcialam zaczac pic, bo do tej pory pilam tylko czerwona, ale ta zielona taka niedobra:( kiedys pilam przez dlugi czas zielona z mieta i ta byla najlepsza ale tez tak mi sie zbrzydla ze nie wiem czy nawet teraz bym sie jej napila:( ale trzeba cierpiec zeby wygladac pieknie;) a Wy pijecie i lubicie zielona herbate??? pozdrawiam

cześć kobitki!!!! kumcia-100 lat i spełnienia marzeń, no i udanej imprezki :):):) kumcia pytałaś o te dietę - wyczytałam o niej w miesięczniku Superlinia (jakis stary numer), ogólnie polecam-fajna gazetka,jedna z dziewczyn opisywała jak schudła 25 kg, była na diecie 1000 kcl a oprócz tego raz w tygodniu fundowała sobie dietę warzywno-owocowtzn.: rano wypijała naturalny jogurt+owoc, a potem przez cały dzień surówki, warzywa gotowane,jesienią i zimą zupy warzywne+ 2-3 owoce.podobno dobrze to robi,ja myślę,że tygodnia na takiej diecie bym nie wytrzymała,ale 1 dzień w tygodniu?czemu nie? i tak wymyśliłam,że spróbuje w poniedziałek. polish girl-witaj,ja zostaje z Tobą na posterunku,wczoraj zabalowałam do 22 i jak wróciłam to już padałm spać,ale dziś jestem:)byłam z rana na zakupach a teraz mocna kawa,bo coś cisnienie kiepskie i sobotnie porządki. pozdrawiam:)

polish gril-ja lubię bardzo zielona herbatę-najbardziej smakuje mi taka bez żadnych dodatków i uważam,że najlepsza jest firmy - Posti-jak się zaparzy to są całe liście.oprócz tego lubię tez czerwoną,nie piłam jeszcze białej,podobno też jest pyszna.

filusia dobrze ze jestes🌻 zazdroszcze ze lubisz zielona herbate i to jeszcze bez dodatkow, az mnie wykrzywia jak pomysle:) a ja sie musze meczyc dla zdrowia, a bialej tez nie pilam nigdy, ja od rana czytam zalegle gazety, ktorych w tyg nie mialam czasu przeczytac, a za porzadki sie jeszcze nie wzielam:)

no mi te porządki to kiepsko idą,jakoś tak mi się dziś nie chce,ogarnę troszkę i tez mam ochotę dziś poczytać,własnie jestem po obiedzie-zrobiłam pycha surówkę z pekińskiej i opchałam się:)

ja tez juz po obiedzie, moze nie dietetyczny, ale w odpowiedniej ilości:) biore sie za sprzatanie a potem ide do kolezanki, ktora bedzie mi farbowac wlosy:) mam nadzieje ze wyjda ladne i nie bede musiala zajadac porazki slodyczami;)

ooo bardzo dobry pomysł,moja farba lezy już z 2 tygodnie i nie mam czasu jej nałożyć,może też dziś to zrobię:0 to napisz jak wrócisz jaki kolor wyszedł?

moja farba tez lezala 2 tygodnie i czekala, wiec to chyba jakis znak, dzis dzien farbowania:) a jaki masz kolor? ja mam jeszcze na glowie wiec nie wiem, a na opakowaniu byla mocna czerwien:D mam nadzieje ze bedzie ladny:) pic mi sie chce i musze zrobic kawe, bo mam ochote, skusisz sie???? podam kubeczki ale pewnie mi sie nie wysla, wiec bedziesz musiala sobie je wyobrazic, ale zapraszam:D \\_/< \\_/< \\_/< \\_/

o prosze sa kubeczki:D tylko jednemu uszka zabraklo, ale to ja w nim wypije, zrobilam 4 bo pomyslalam ze ktos moze jeszcze wyniucha kawke i sie zglosi???:D

przed chwilka wypiłam zieloną herbatę,ale na kawę to zawsze się skuszczę i z mleczkiem poproszę:)coś nikt nie chce dzis do nas dołączyć,szkoda:( narazie mam naturalny kolor włosów-brązowy,kupiłam farbe kasztanowy brąz,właściwie nie jest to farba tylko szampon koloryzujący,lubię swój naturalny kolor,ale jak od czasu do czasu pomaluje włosy szamponem to mają taki blask. o matko jakaś się dziś \"rozlazła\" zrobiłam to chyba efekt tygodniowego przepracowania,odkurzę jeszcze kuchnię i korytarz i koniec-relaks a obiecałam upiec ciasto dla babci,oj pokusa będzie,ale postaram się nie spróbować.

juz prawie wyschnely:( sa czarne😭 i tylko jakies przeblyski maja, ale niestety z czerwonymi nie maja nic wspolnego:( niedobrze ze czarne bo mam za blada buzie do takich, ale zobaczymy jak juz wyschna i sie im przyjrze:( a to fajnie, jak masz ladny naturalny kolor to nie musisz faktycznie farbowac, mi tez sie moj nawet podobal, ale do czasu, stwierdzilam ze musze cos zmienic i zaczelam farbowac, najfajniejsze mam jak sa prawie czarne i czerwone pasemka:( tylko ze to droga sprawa i tylko na specjalne okazje;) ale teraz to chyba cos nie wyszlo, no cos:) ja tez mniej wiecej juz posprzatalam, jestem na wieczor umowiona do tej kolezanki a tam sie ciasto pieklo i paczki byly zrobione, mam nadzieje ze mnie nie bedzie czestowac bo jak odmowie??? a jak zjem tak na wieczor to mi na dobre nie wyjdzie:( trzymam za Ciebie kciuki zebys tez sie nie skusila:) a jakie ciasto pieczesz??? moze jeszcze cos pozytecznego zrobie chociaz mi sie nie chce, a do tego cos mnie nosi i zjadlabym cos:( musze sie czyms zajac zeby i przeszlo:)

Piekę taką prostą babkę z jabłkami,wszyscy domownicy lubią.wiesz mnie też dziś cos tak nosi - jedzeniowo,najgorzej jak nie ma co robić, chyba zjem jogurt z płatkami jak się najjem to może minie. malowałam kiedyś włosy podobnie jak Ty, czarna farba i czerwone refleksy,ale mi się znudziło, więć ściełam długie włosy i teraz noszę taką krótką fryzurkę,strasznie dobrze się w niej czuje. no ciekawy jaki Tobie wyszedł ten kolor?może w słońcu będzie widać czerwone refleksy?:)

oj zjadlabym takiej Twojej prostej babki z jablkami mniam mniam:D uwielbiam szarlotke i wszystko co jest z jablkami, sodkie bulki i nalesniki z jablkami:) to daje taki fajny kontrast bo ciasto slodkie i do tego kwasne jablka, pycha!!!! z ochota na cos jest ten problem przynajmniej u mnie ze nic mi nie daje to ze sie najem, bo zjadlam dwa ogromne jablka i jestem napchana a wciaz mi sie czegos chce:( mam nadzieje ze Tobie przejdzie po jogurcie:) wlasnei chyba moj kolor jest taki czarny z refleksami czerwonymi, bo jak patrze pod swiatlo to sie mieni na czerwono, w swietle dziennym moze tez bedzie sie mienil i bedzie ladnie??? tez mialam kiedys krotka fryzurke, pare lat temu, ale potem juz zapuscilam i juz mam dosc dlugawe i juz chyba nie obetne na krotko bo w takich mi najladniej:) jeszcze musze pocwiczyc, ale poczekam az wlosy do konca wyschna

cwiczenia dzis zaliczone choc przyznam sie szczerze ze szukalam mnostwa powodow zeby nie cwiczyc:) teraz ide w gosci, obym wrocila bez zadnych grzechow na sumieniu:) milego wieczorku filusia i inne dziewczeta, jesli ktoras moze sie zjawi jeszcze:D buziaki

dzien dobry wszystkim:) dzis niedziela czyli pokus czas szczegolnie wyjatkowy:) do tego rozpoczal sie czas zimowy, czyli czas zbierania sadelka co bysmy zima nie zmarzly, wiec trzeba sie zawziac jeszcze bardziej, bo natura nie sprzyja chudnieciu;) moj organizm nie dal sie dzis oszukac i obudzilam sie godzine wczesniej niz zwykle:D wiec mam nadzieje ze i nie bedzie dodtakowo kusil zimowa pora:D do tego wszystkiego wczorajszy dzien byl polowa czasu mojej diety:D jesli wszystko pojdzie zgodnie z zalozeniami, to od dzis zaczynam druga polowe swojej diety, czyli juz z gorki:D filusia mam nadzieje ze dotrzymasz mi rowniez dzis towrzystwa?? pozdrowionka

zmienilam troszke stopke i zmienilam swoj cel kcnowy, zmniejszylam o kilogram;) oczywiscie wszystko bedzie zalezalo od wymiarow jakie bede miala, bo to na tym najbardziej mi zalezy i tym sie sugeruje, ale na razie zostawie te 52;)

dzień dobry:):) polish girl-jasne,że dotrzymam Ci towarzystwa:)ja również wstałam o normalnej porze,tyle,że mam teraz i tak godzine więcej dnia:)wiesz chyba mamy podobne umiłowania jedzeniowe,ja również uwielbiam szarlotki,nalesniki z jabłkami,niestety wczoraj skusiłam się na kawałek ciasta do kolacji,ale zwiekszyłam za to liczbę brzuszków wieczorem,dzis już postaram się bez grzechów.gratuluje Ci tej połowy dietki,u mnie jutro będzie 2 tygodnie jak się odchudzam,to już chyba też nieźle,w sumnie grzechów wielkich nie było,najwazniejsze,że żadnego dnia się nie obżarłam.poza tym z Wami to sama przyjemność ta dieta. ja narazie stopki nie zmieniam,podobno do celu trzeba iść małymi krokami,choć przyznam,że mój cel powinien być -55 kg,no ale jak schudne do 58 kg to pomyślę co dalej:) polish girl-piłaś już kawę?jesli nie to zapraszam,

witaj filusia 🌻 super ze jestes:) ja oprocz ciast z jablkami z jednej strony uwielbiam wszystko co jest z kremem, a moim ulubionym cistem jest karpatka:) na szczescie u mnie w domu nikt ciast nie piecze wiec nie mam dodatkowych pokus:D tymi brzuszkami na pewno zniwelowalas nadprogramowe kalorie z ciasta:) 2 tygodnie to tez duzo, teraz juz pojdzie latwiej, najgorzej przyzwyczaic organizm do nowych nawykow, mnie tez to forum duzo dalo i chyba dzieki temu ze sie przylaczylam dalej walcze i juz tak dlugo, tylko cos nas dziewczyny zaniedbuja, dobrze ze jestes(wiem powtarzam sie) bo sama na pewno bym tu nie trwala, a boje sie co bedzie jak skonczy sie topik:( czy dieta bedzie trwala?? swoja droga zastanawiam sie co z tymi dziewczynami ktore juz dlugo nie pisza czy zrezygnowaly z diety?? czy po prostu to forum nic im nie dawalo?? nie wiem, ale smutno mi z tego powodu ze sie odlaczyly:( ale mam nadzieje ze chociaz kilka z nich jeszcze zajrzy?? jasne na razie 58 a potem zobaczysz, lepiej male cele sobie wyznaczac:) nie pilam jeszcze kawy, ja dopiero po poludniu sie napije, bo w zwyczaju nigdy nie mialam picia kawy, dopiero teraz na diecie pije po poludniu zeby glodna nie byc, ale dla towarzystwa napije sie czerwonej herbaty:) pozdrowionka

polish girl- no rzeczywiście bardzo nas mało tutaj,wekend,niestety:( wróciłam przed chwilą z cmentarza,tam się ruch zaczął. masz rację z tym sezonem zimowym na sadełko,te długie wieczory,zimno a najgorszy ten listopad,na szczęście mam tyle zajęć w tygodniu,że jakoś to przeżyje,mam nadzieję,że dietowo również:) biorę się zaraz za obiad, niestety przy popołudniowej kawie nie będę mogła Ci towarzyszyć-, bo idę do koleżanki na kawkę i pogaduchy, ale odezwę się jak wrócę,papa

filusia szkoda ze idziesz, zostane sama i bede musiala do siebie pisac;) jak tydzien temu na cmentarzu bylam to juz bylo sporawo ludzi to wyobrazam sobie teraz, ja juz po obiedzie i siedze przy ksiazkach:( ale mi sie nudzi i wyszlabym gdzies no ale jak?? kto za mnie to wszystko zrobi?? dam rade z sadlem i w zime!! a co!!! nie dosc ze pije jedna kawe to jeszcze bede musiala wypic ja sama:( ale najwazniejsze to nie grzeszyc niczym, pozdrawiam filusia

kolejny dzien sie konczy, kolejny dzien pozytywnie zaliczony: dieta + cwiczenia:) i mam nadzieje ze tak powoli az osiagne swoj sukces:D do juterka

Witam Was Kochane! Wielkie dzięki za życzenia, było miło... dzięki bogu że już jestem po tym weekendzie, bo jakby to dłużej trwało to ja nie wiem. Jeśli chodzi o zmianę czasu, to moje dzieciątka wstają normalnie o 6 rano a w niedzielę wstały o 5, czyli tak jak zawsze, katastrofa, nie dość że człowiek po imprezie chciałby sobie odpocząć a tu jeszcze wcześniej wstają i w telewizji jeszcze bajek nie było, to musiałam z nią sobie posiadzieć, bo moje dziecko rano jest zawsze bardzo rozmowne i zadaje zawsze dużo intrygujących pytań. Ogólnie mogę powiedzieć, że sobota i niedziela to porażka na całej linii jeśli chodzi o dietę, ale czas sią otrząsnąć i zabrać do roboty (nad sobą oczywiście).Czuję po ciuchach że pewno wróciłam do punktu wyjścia:( Dziś do pracy wzięłam kawałek pstrąga wędzonego (ryby są zdrowe) ale na dalszy ciąg dnia nie mam koncepcji ale może kupię jakieś warzywne mrożonki. może jutro spróbuję warzywno-owocową, no jeszcze zobaczę ale ogólnie myślałam o jakimś takim oczyszczaniu na początek bo czuję się jakbym była nadmuchana przez jakiś balon.Dziewczyny co proponujecie?

Hej dziewczęta mam nadzieje, że pamiętacie jeszcze o mnie. Mam brak czasu na wszystko więc też nie mogę zaglądać do was za często i ...przez to ostatni tydzień to katastrofa wieczna imprezka jedzeniowa, wczoraj miałam ostatnich gości zrobiłam tylko zupę to poprzynosili ciastka, ciasta sałatki:( wszystko co zostało oddawałam by mieć czystą przestrzeń i od dziś ostro się zabrać za siebie. W tym tygodniu będę mało aktywna .Odnośnie dyskusji o herbacie zielona jest pyszna a z opuncją pycha:) Kumcia – wszystkiego naj naj naj

dzien dobry dziewczyny:) kumcia --->dobrze ze wrocilas:) mysle ze to dobry pomysl taka dietka oczyszczajaca owocowo-warzywna, nawet przez dwa dni jak dasz rade, dla organizmu na pewno wyjdzie to na dobre:) norka---> witaj, oczywiscie ze pamietamy, to my sie balysmy ze o nas zapomnialas;) powodzenia w trzymaniu diety!!! ja uciekam chyba na caly dzien:( bede wieczorkiem albo po poludniu, jeszcze nie wiem, piszcie dziewczyny duzo zebym topiku nie musiala szukac na ktorejs stronie z kolei;) powodzenia w dietce buzka👄

Cześć! Byłam bardzo zajęta i nie miałam nawet kiedy wpaść Was poczytać :( Dzisiaj wyjeżdżam do rodziców na tydzień, a tam dostęp do netu znikomy więc najprawdopodobniej odezwę się dopiero po weekendzie. U mnie z dietką nie jest najgorzejm, ale lepiej mogłoby być. Mama już mnie pocieszyła, że na przyjazd mam dietę zarzucić, bo będzie dużo pysznego jedzenia i pare dni mi nie zaszkodzi przecież, echhhh. Pozdrawiam Was serdecznie.

Witajcie dziewczyny-norka,kumcia,olussia,polish girl:):):) nareszcie nas troszkę więcej,ale z tego co czytam nie na długo:(szkoda,tylko wróćcie.tak myślę,że ten tydzień to cięzki będzie(dietowo)w sumnie to tylko dwa dni pracy i wolne (ja mam całe 5 dni!!!!)miałam dziś zacząć dietkę owocowo-warzywną,ale kiepsko się dziś czuje ogólnie,chyba mnie jakieś przeziębienie bierze. wczoraj byłam na \"Katyniu\" w kinie zimno,film ciężki ale piekny,warto iść ,arcydzieło!!!niestety w nocy spać nie mogłam,ja strasznie przezywam takie filmy i dzis taka rozbita i nie do życia jestem. ale dietka ok,własnie zjadłam talerz gorącej zupy i chyba troszkę poleżę,mam dziś jeszcze zajęcia o 14 a potem wolne.odezwę się jeszcze,papa