Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kachna-Gubachna

POSTANOWIONE - SCHUDNĘ 15 KILO!!!

Polecane posty

POGRATULOWAĆ WYNIKÓW, POGRATULOWAĆ - widzę, że niektórzy to wkroczyli na drogę ku dokonałości :D JESZCZE RAZ GRATULACJE - co tydzień niech nam będzie tu słychać, że jest szczuplej!!! A ja też mam sukces - udało mi sie w tydzień na \"poDąbrowskiej\" nie przytyć, oby tak dalej, chociaż do spełnienia marzeń jeszcze 1 jedyny malutki kilogramik i chętnie bym go pożegnała przed świętami ;) Pytajniku - własnie jestem po tygodniu od zakończenia warzywno-owocowej i stram się wprowadzać dodatkowe produkty typu kaszowate i białko, a mięsko zostawiam sobie jako extra danie na świeta :) Klleo - super, że spodnie spadają. Pamietam, że kiedyś wyszłam z toalety w nagłej potrzebie powiedzenia czekoś mężowi i zapomniałam paska zapiąć, no i tak na środku pokoju spodnie mi prawie przez biodra spadły - ubaw był po pachy :D A jeśli chodzi o mojego M to niestety nie wykazał sioę wyczuciem i beszczelnie do domu bez rekompensaty dla mnie po wczorajszych słowach wrócił. Ostentacyjnie nadąsana nadal byłam, to sie wziął za przepraszanie - no niech mu będzie, jutro Mikołaj to mam nadzieję, że sie jakoś wykaże :P

optymistyczny dzionek dziś jak widzę po wynikach:) szefowa pewnie zrobi nam tabelkę pomimo osiągnięcia swojego celu, prawda? Kachna, klleo -> tez chcę spadających spodni:) ale sobie policzyłam, że jak mi będzie tak szło (prawie kilo w tydzień)to do połowy stycznia osiągnę cel:D znaczy wiem, że ciężko bedzie, w pierwszym tygodniu to power jest, potem... tym bardziej, że święta i wyjazd nartowy... pewnie nie uda się w tym okresie schudnąć, ale żeby choc nie utyć! anyway - do lutego się uda:D

pani prezes liczę na tabelkę w dniu dzisiejszym. A-ha ja też chcę żeby mi spodnie z d... spadały

Nick........Wiek...Wzrost...Waga pocz..Waga obecna. UDAŁO SIĘ!!!!. Cel.... BMI kachna.....34......1.69cm.....85,0kg.......66,0kg....... 95,0%........65kg....23,11 Olusiaaa....28.....1.62cm......65,2kg.......61,1kg...... 31,0%.........52kg....23,28??? klleo.........22.....1.79cm......78,0kg.......76,0kg.... ..13,3%.........63kg....24,03 polishgirl...24.....1.63cm......65,0kg.......57,0kg.......66,7%........53kg....21,45 JulaAnula...39.....1,64cm......76,0kg.......73,0kg...... 18,8%.........60kg.....27,14??? kumcia.....32.....1,60cm.......86,5kg.......83,5kg...... 13,90%........65kg....32,62 Norka......27.....1,74cm.......77,0kg.......72,0kg...... 41,7%.........65kg....23,78??? melania.....25.....1.62cm......75,0kg.......71,0kg......26,7%.........60kg....27,05 filusia......XX.....1,65cm.......69,0kg.......66,5kg......27,8%.........58kg....XX???? m.feniks....26.....1,70cm......73,0kg.......71,5kg......15,0%.........63kg....24,74 iwoneczka.28....1,62cm.......62,1kg.......61,4kg........ 0,0%........55kg....23,40 To uakualniona tabelka - wszytkim z poprawionymi wynikami serdecznie jeszcze raz gratuluje, a na marudzących gdzieś z podaniem wyników czekamy. Hop, Hop - gdzie jesteście? - Olusiaaa -Jula-Anula - Norka - filusia?

Kachna -> pils, wpisz mi też zgubione procenty (9,8%) - przy okazji, jak się reszta forumowiczek zjawi z wynikami. bo mi tak smutno, że tylko mi zostało 0%, a przecież walczę i nawet cosik się udało. wiem, że w porównaniu z większością to malutko, ale jednak... danke z góry 🌼 jakiś dziś dziwny dzień jest, niby słonko i całkiem ciepło, a mi się nic nie chce. pociecha, że jeść też nie. taka \"przejściówka\" najgorsza:P ja już chcę śniegu i to dużo. uważam, że już pora!!! co nie??? czas na narty, na sanki i na problemy z zapaleniem samochodu;)

O cię strasznie Iwoneczka przepraszam, takie niedpatrzonko :classic_cool: Nick........Wiek...Wzrost...Waga pocz..Waga obecna. UDAŁO SIĘ!!!!. Cel.... BMI kachna.....34......1.69cm.....85,0kg.......66,0kg....... 95,0%........65kg....23,11 Olusiaaa....28.....1.62cm......65,2kg.......61,1kg...... 31,0%.........52kg....23,28??? klleo.........22.....1.79cm......78,0kg.......76,0kg.... ..13,3%.........63kg....24,03 polishgirl...24.....1.63cm......65,0kg.......57,0kg..... ..66,7%........53kg....21,45 JulaAnula...39.....1,64cm......76,0kg.......73,0kg...... 18,8%.........60kg.....27,14??? kumcia.....32.....1,60cm.......86,5kg.......83,5kg...... 13,90%........65kg....32,62 Norka......27.....1,74cm.......77,0kg.......72,0kg...... 41,7%.........65kg....23,78??? melania.....25.....1.62cm......75,0kg.......71,0kg...... 26,7%.........60kg....27,05 filusia......XX.....1,65cm.......69,0kg.......66,5kg.... ..27,8%.........58kg....XX???? m.feniks....26.....1,70cm......73,0kg.......71,5kg...... 15,0%.........63kg....24,74 iwoneczka.28....1,62cm.......62,1kg.......61,4kg........ 9,8%........55kg....23,40

hm, znowu sama siedzę przy kompie. ja wieczorkiem pracuję i lukam na kafe, a Wy pewnie przy ciekawszych zajęciach. żadnych laseczek:( ani Maćka;) miłej nocki - tak na wszelki - jakby ktoś zaglądnął:)

Dzień dobry ! Niestety nie miałam wczoraj dostępu do internetu. Coś się zawiesiło i nie chciało odwiesić. Dziś już jest OK i mam nadzieję, że tak pozostanie. Podaję dane : 72 kg. Gratulacje dla wszystkich za spadek wagowy, a dla Kachny wielkie brawa za utrzymywanie wagi pomimo prawie normalnego jedzonka. Udanych MIKOŁAJEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moje dziecko wczoraj wieczorem dostało tyle prezenów na mikołaja (babcie, cieocie i wujki mikołaje;)) że z wrażenie poszła spać o 23 a ma 2 lata :D chciała się jeszcze bawić ale oczy jej się zamykałay i zasnęła z tymi zabawkami :D ale miała radości nie wiedzaiła czy się bawić :)

cześć wszystkim! No kurcze buty wyczyściłam a tu nic, tylko moje dzieci dostały:( oczywiście to co sama im podłożyłam, hahahaha;) Moje dzieciaczki też miały dużo frajdy z tymi butami, a właściwie to o to chodzi żeby się dobrze bawić.... Witaj Anula, no gratuluję wagi, fajnie że jesteś znów z nami.....

A moje dziecię jest niezadowolone. Wymyślił sobie taki wypasiony prezent, bagatela za ponad 500 zł , że teraz przeżywa ogromne rozczarowanie, bo z wiadomych przyczyn Mikołaj nie stanął na wysokości zadania. No i mam kłopot, bo ma nos na kwintę i złości się. Już chyba powoli nadchodzi czas , aby wytłumaczyć mu jak to jest z tymi Mikołajami. Do tej pory zależało mi aby jak najdłużej wierzył, bo to takie prawdziwe dzieciństwo. Ale jego pomysły z roku na rok są coraz bardziej drogie i gdybym chciała spełniać jego zachcianki to nie zostałoby mi na chleb. Po prostu.

u mnie starsza córka wie że Mikołaja nie ma, więc wczoraj wymyśliła że jak młodsza pójdzie spać, to ona razem ze mną pójdzie podłożyć prezenty do buta i przy okazji będzie wiedziała co dostanie, ale nie dałam się w to wmanewrować. W końcu przecież to cała przyjemność mieć jakąś niespodziankę....

kumcia , masz rację. To powinna zawsze być niespodzianka. Owszem, możemy podpytać dziecko o czym marzy, ale zawsze powinno być jakieś wyjście awaryjne. Mój błąd polegał na tym, że dawałam się wmanewrować w listy do Mikołaja. A te listy były zawsze konkretne. ,,To,, i koniec. Żadnej alternatywy. A teraz mam za swoje. Mały ryczy ,że Mikołaj go zawiódł. Tłumaczenia, ze są jeszcze inne dzieci do obdarowania itp itd nie skutkują. A powinny bo ma już siedem lat. No nic. W końcu mu przejdzie. Ale dla mnie jest to nauczka ,że rozpieściłam dzieciaka. A z drugiej strony....kto wie ...gdyby było mnie stać na drogie prezenty ???????

no moja starsza córka to już w zerówce została uświadomiona przez koleżanki bardzo dobitnie że Mikołaja nie ma, ale było szkoda że już jakiś etap ma za sobą. Na gwiazdkę pytam co by chciała dostać, ale nie zawsze dostanie to co by chciała, po prostu w życiu też nie zawsze dostaje się to co by się chciało. za to opowiada jak koleżanki ze szkoły wiedzą już co dostaną a ona to nic nie wie i tu chyba rodzice robią duży błąd....

No wiesz Maciek....Może po prostu nie zasłużyłeś ????:):):):):):):) A może to zemsta za weekend ? A ja dostałam , bo sobie sama kupiłam, podłożyłam i jest ok.

Maciek nie załamuj się może zbiera na konkretny prezent na Gwiazdkę......;) Ja mam w pracy kolegę Mikołaja, właśnie przyniósł kilogram cukierków (mieszanka wedlowska), jak ja to wytrzymam??? Muszę ćwiczyć silną wolę

Mmmmm, mieszanka wedlowska....................Uwielbiam.....Zwłaszcza ,,bajecznego,, Kumcia, trzymaj się !!!!!!!

czyżby nasz Maciek \"słodka dupa\" był? I jak wszystkie chłopy prezewnciku się dopomina...... o duż dzieci z Was mężczyźńi.......

MIKOŁAJKOWE POZDROWIONKA DLA WSZYSTKICH CO W MIKOŁAJA JESZCZE WIERZĄ ;) - PREZNETÓW BEZ LIKU!!!! 🌻 :classic_cool: 🌻 :classic_cool: Wpadam dopiwro teraz bo Mikołajkowe zadania specjalne miałam :) trzeba się było poudzielac tu i ówdzie, a jak chodzi o udzielanie się, to mnie nigdy nie zabraknie, hi, hi, hi - ale już prezenty rozdane Mikołaj i jego pomocnice mają wolne.Najpiekniejsze tego dnia są radosne pyszczki maluchów :D :D :D :D zobaczyć je; BEZCENNE!!!!! Jula gratulacje spadku wagowego - poprawiona tabelka - SPECJALNIE DLA CIEBIE!!! :D 🌻 Nick........Wiek...Wzrost...Waga pocz..Waga obecna. UDAŁO SIĘ!!!!. Cel.... BMI kachna.....34......1.69cm.....85,0kg.......66,0kg....... 95,0%........65kg....23,11 Olusiaaa....28.....1.62cm......65,2kg.......61,1kg...... 31,0%.........52kg....23,28??? klleo.........22.....1.79cm......78,0kg.......76,0kg.... ..13,3%.........63kg....24,03 polishgirl...24.....1.63cm......65,0kg.......57,0kg..... ..66,7%........53kg....21,45 JulaAnula...39.....1,64cm......76,0kg.......72,0kg...... 25,0%.........60kg.....26,77 kumcia.....32.....1,60cm.......86,5kg.......83,5kg...... 13,90%........65kg....32,62 Norka......27.....1,74cm.......77,0kg.......72,0kg...... 41,7%.........65kg....23,78??? melania.....25.....1.62cm......75,0kg.......71,0kg...... 26,7%.........60kg....27,05 filusia......XX.....1,65cm.......69,0kg.......66,5kg.... ..27,8%.........58kg....XX???? m.feniks....26.....1,70cm......73,0kg.......71,5kg...... 15,0%.........63kg....24,74 iwoneczka.28....1,62cm.......62,1kg.......61,4kg........ 9,8%........55kg....23,40 No i jeszcze muszę wam, ze smutkiem powiedzieć, że dziś wyjeżdżam ok 16 i wracam dopiero w czwartek w przyszłym tygodniu. Tak, że - UDANEGO DIETOWO TYGODNIA TĘSKNIJCIE ZA MNĄ ;)

No to już tęsknimy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wracaj do nas cała i zdrowa. No , ewentualnie pomniejszona o parę deko ale niekoniecznie bo i tak już laska z Ciebie. A jak będziesz miała okazję to napisz coś do nas z jakiegoś gościnnego kompa.

Acha, zapomniałam zapytać czy Twój szanowny małżonek wcielił się dziś w rolę Mikołaja i zrehabilitował się za ostatni nietakt ????

JULA - luby się jeszcze nie zrehabilitował, bo na Mikołaja miałam dostać nową drukarkę :P, no i dostałam, ale zapomniał o jakimś rehabilitacyjnym załączniku - ech te chłopy :P A jak mu wczoraj coś o tym bąknełam, to powiedział, że \"przecież chciałam drukarkę, to o co mi chodzi???\" - o co mi chodzi??? - szkoda gadać :P - oni są z Marsa przecież, a my z Wenus :D

Kurcze, jaki romantyk z niego. OK, drukarka potrzebna, jak najbardziej. Ale...O co chodzi....? O co chodzi ? Może o jakieś seksowne stringi doczepione zabawnie do drukarki ? Albo perfumy ulubione ? Albo jakiś zmysłowy balsam do ciała ? Pomysły można mnożyć...........Ale masz rację , oni są z innej planety.

N pani Prezes już tęsknimy......:( czyli jak rozumiem tabelka w przyszłym tygodniu będzie ale dopiero w czwartek, a nie w środę?

Jasna sprawa z tabelki sie 000000000000000000000000000000000000000000000000-==== wywiążę :D :D a to powyżej, to pozdrowienia od mojej kici - własni mi przemaszerowała po klawiaturze hi, hi, hi A co do mojego.... romantyk ha, ha, ha....:D :D :D

Nie na co się przejmować czy romantyk czy nie. Jak jest dobrym mężem...... . Ale już niedługo sylwester, potem karnawał , pójdziecie na różne imprezy i z całą pewnością zaliczysz kolejne ochy i achy nie tylko od płci pięknej. Jak dasz się adorować różnym panom to może i Twój ślubny przypomni sobie czasy zabiegania o Twoje względy . I może romantyzm w niego wstąpi.