Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ile x dzinnie sie zalatwiaja

pytanie do mam 15-18 miesieczniakow

Polecane posty

witam wszystkie mamusie! mam do Was pytanie : ile razy dzinnie robia kupe Wasze 15-18 mies dzieci? bardzo martwie sie, poniewaz moj syn jak mial roczek oddawal tylko 1x dzinnie, pozniej dostal mocnej biegunki przez ok 2 mies robil az 6x dzinnie, zaden lekarz nie postawil chyba trafnej diagnozy, teraz robi ok 3-4x dzinnie i nie wiem czy znowu nie zmienic lekarza a moze jakies badania na wlasna reke? pozdrawiam i z gory dziekuje za odp

Gość Alinaaaaa
Hej:) Moj zalatwia sie raz na dzien , czasem raz na dwa dni-wszystko jest ok.zadnych boli brzuszka itp.Z tego co pamietam, moje starsze dzieci bedac w jego wieku tez sie tak zalatwialy.

Gość moja dwa razy

dziekuje za odp wychodzi na to ze moj zalatwia sie zaczesto kiedys tez 1x dziennie a teraz 4 sa dni ze zrobi 5x ehh sama nie wiem co o tym myslec i od czego to moze byc? ponoc skaza bialkowa, ale nigdy nie mial z tym problemow i np 2 dni temu nie dostal absolitnie nic z bialkiem a zrobil 5x :-o juz wariuje powoli i chyba sama na wlasna reke porobie badania

Gość Alinaaaaa
Tak chyba bedzie najlepiej, porob badania.Skaza bialkowa? A ma jakies inne objawy tego schorzenia? Wiesz , moze byc tez tak ze nic mu nie jest, poprostu taka jego natura :) Nie martw sie za bardzo, jesli chcesz to dla swojego spokoju zrob te badania.Ale nie zamartwiaj sie :) Zycze zdrowka, dla Ciebie i synka :)

Gość przyczyną częstego
robienia kupki może byc tez celiakia, mo brat jest na nią chory i niestety w sumie po każdym posiłku była kupka luźna:( dopiero jak zdiagnozowano celiakie to przeszedł na diete i sie unormowało, radzę szybko skontaktowac sie z lekarzem

Gość ale moja
coreczka tez nieraz robi 4, 5 razy i wszystko jest w porzadku! Ona lubi sabie czesto podjadac, a tu jabluszko a tu sucharek...lekarz mowi ze powinnam sie cieszyc ze dziecko ma taka dobra przemiane materii. ALE!!!! moja myszka nie ma zadkich tylko noromalne kupki.

Gość laaaa
to nie jest normalne -moim zdaniem -u dziecka ze skazą bialkową, to może być oznaką jakiś chorob pasożytniczch, bądź candida, nie lekceważ tego, trzeba zrobić badania kału w dobrym laboratorium, więcej na ten temat możesz poczytać wchodząc do portalu "gazety": http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=578

Moja córka ma prawie 20 miesięcy i robi 2-4 razy i nic jej nie jest.