Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szklanka ginu

dla odmiany, pogadajmy o kobietach z szerokimi biodrami p

Polecane posty

Gość szklanka ginu

jak w temacie, skoro mozna o wysokich to i o biodrzastych :classic_cool:

Gość cccccccc
masz na mysli takie z wielkim tyłkiem?

Gość Cindyyy
ja mam szerokie biodra i wiele osób mówi, ze są bardzo seksowne;) szerokie biodra nie oznaczają dużego tyłeczka!

Gość vivalavie
ja mam szerokie biodra, jestem kobieta wiec cieszy mnie to. zawsze mialam powodzenie.wole taka budowe niz olbrzymie ramiona, cycki i waskie biodra

Gość szklanka ginu
hm....niech bedzie. Ale szerokie biodra nie sa rownoznaczne z duza pupa. Ale co sa na plus czy nie. Temat odnosnie wysolich dziewczyn no to i trzeba o tych z szczerszymi biodrami pogadac

Gość vivalavie
dla mnie to plus, to cecha ktora odroznia mnie od mezczyzny, mam bardzo kobieca figure

Gość a ja tam mam wszystko na raz
jestem b. wysoka, mam szerokie biodra i duzy biust...dobrze sie czuje w swoim ciele, podobam sie sobie samej..a opinia innych mnie najmiej interesuje :).

Gość vivalavie
ja juz mam za soba okres potwierdzania wlasnej atrakcyjnosci ;) nie mam aspiracji podobania sie kazdemu wiem, ze jestem sexowna i lubie siebie na tyle, ze mijajac na ulicy 30 osob- z zadna z nich bym sie nie zamienila ( liczylam sobie z nudow kiedys) i o to chyba wlasnie chodzi

a ja mam 168, 58kg, mam figure gruszki. czyli wciecie, bioderka szersze nie szerokie takie srednie, i jędrną, wystającą pupę. Figura typowo kobieca. muahaha

Nio ja też mam szerokie bioderka. I jestem z tego powodu bardzo szczęśliwa. Mój facet je uwielbia, a ja czuję się megakobieca. Jedyny problem mam z kupnem ciuchów... :( Ale trzeba sobie radzić...

Problem z ciuchami i ja mam, ale mojemu mężowi to nie przeszkadza....Nie ma ideałów.

Gość _Kwiatek
Hmmm, to jest wlasnie to co facetow podnieca najbardziej, szerokie biodra, waska talia, mniam, mniam

Gość =marko=
Mi tez się bardzo podobają, nie sposób się nie obejrzeć za taką.

No oczywiście, że szerokie biodra są seksowne. Ale pod warunkiem, że ich posiadaczka jest szczupła, bo inaczej to nie bardzo. Ja mam generalnie fioła na punkcie kobiet z szerokimi biodrami, bo moja eks miała właśnie takie i ciągle mi to chodzi po głowie :) A idealna figura jak dla mnie to 170-173 cm, szczupła, wąska w ramionach, smukłe ręce, piersi średniej wielkości, szczupłe nogi, no i te szerokie bioderka :)

Zapomniałem dodać - wcięcie w talii musi być i płaski brzuch też jak najbardziej

@ Facet___ Bardzo ciekawe jak Ty wyglądasz ;) bo mnie np: sylwetki Polaków - takich po 30 roku życia - doprowadziły do związku z Holendrem który niedługo będzie miał na karku 40-stkę. A ja sama mam sporo mniej. 🌻 🌻 🌻 Szerokie biodra są bardzo sexy przy płaskim brzuchu i wcięciu. Ważne też jest linia wcięcia, jego kształt. Kanciaste są trochę niefajne. Jak to kanciaste :)

nie ma co debatować co jest lepsze czy gorsze .... dziewczyny mówią że wolą szersze biodra ... ja mam bioderka bardzo wąskie .. 90 cm ... przy moim wzroście to malutko .... i też bym się nie zamieniła na biodra szerokie np. 97-98 .... ale każda kobieta jak się odpowiednio ubierze może wyglądac fajnie i ta z wąskimi biodrami i ta z szerokimi ;) dziewczyna która ma wąskie biodra i chce mieć wściecie w talii musi się dużo napracować a i tak nie będzie miała takiego jak dziewczyny od pokaźnych bioderkach ...